DEXTER___________ ____ HAYRAN KULÜBÜ Dexter hayran kulübü ( Dexter fan club ) DEXTER tv dizisi HAYRAN KULÜBÜ +16cinsellik +şiddet
Dexter 1. sezon 12 bölümden oluşuyor, müthiş...
Şu an 4. sezon bekleniyor... __________________
Dizi hakkında kısa ve öz olarak; BOZGUNCU VAR(Spoiler) Adamımız DEXTER bir polis, aslında tam olarak polis değilde miami polis teşkilatında adli tıp(kan uzmanı) polisi , işte cinayet falan yada birisi ölmüşse hemen olay yerine Dexter ı çaığırıyolar.. Dexter bir SERİKATİL ama farklı, sadece diğer serikatilleri yada ölmesi gerekecek kadar pislik insanları öldürüyor tabi bunu yaparken polislerede yakanlanmaması(kendide polis) ve kesinlikle iz bırakmaması gerekiyor. Dexter ın küçüklüğünden beri öldürme dürtüleri var önüne geçemiyor..
Gerisini filmde izleyin 1.sezonun 1. bölümündede bu kısa olarak özetlediğim herşey var zaten..
CNBC-e ve e2 tv kanallarında altyazılı olarak DEXTER dizisi veriliyor. (Genelde cnbc-e kanalı 6 ay geç veriyor yani 1 sezon arkadan takip ediyor maddi açıdan olsa gerek.) TR ye 6 ay geç verildiği için bölümleri netten edinebilirsiniz, paylaşım programları/torrent ile..
Dizinin açılışı bu şekilde tıkla izle.. AÇILIŞ ÖDÜLLÜDÜR ona göre..
Oynayanlar. Dexter Morgan= Michael C. Hall Debra Morgan=Jennifer Carpenter (Dizide dexter in kız kardeşi oda polis, hemide normal polis. )
Sezon 1 Bölüm 1 Dexter Bölüm 2 Crocodile Bölüm 3 Popping Cherry Bölüm 4 Let's Give the Boy a Hand Bölüm 5 Love American Style Bölüm 6 Return to Sender Bölüm 7 Return to Sender Bölüm 8 Shrink Wrap Bölüm 9 Father Knows Best Bölüm 10 Seeing Red Bölüm 11 Truth Be Told Bölüm 12 Born Free
SEZON 2 Bölüm 1 It's Alive! Bölüm 2 Waiting to Exhale Bölüm 3 An Inconvenient Lie Bölüm 4 See-Through Bölüm 5 The Dark Defender Bölüm 6 Dex, Lies & Videotape Bölüm 7 Bölüm 8 Bölüm 9 ... .. .
Bu başlığın amacı= Dexter hakkında geniş bilgi almak, DEXTER in yayınlanan son bölümleri hakkında bilgilenmek, bozguncu(spoiler) bilgiler vermek
Ayrıca bu başlıkta APTALCA "bende hayranıyım benim adımı ilk mesaja ekle" gibi şeyler beklemeyin, bunlar saçmalık, sadece başlıktan faydalanın ve/veya faydalı olun başlığa.TEŞEKKÜRLER ......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolayd -- 24 Aralık 2008; 3:13:49 >
bu sıralar merakla takip ettiğim tek dizi.Prison Break ve Heroesun bekleneni vermemesi Lost'unda Şubatta başlayacak olması bizi Dextera yöneltiyor.Hayran olacak derecede değil fakat beğenerek izlediğim bir dizi.
bu sıralar merakla takip ettiğim tek dizi.Prison Break ve Heroesun bekleneni vermemesi Lost'unda Şubatta başlayacak olması bizi Dextera yöneltiyor.Hayran olacak derecede değil fakat beğenerek izlediğim bir dizi.
Prison Break 1. numara zaten.. Dexter ise konusuyla diğerlerinden ayrılıyor çok farklı.. Şuana kadar dexter konu olarak çok iyiydi böyle gitmesi dileğiyle..
ya evet çok güzel bi dizi. 1. sezonun 11. bölümüne kadar izledim şimdi 12. bölümü indiriyorm ya bi de arkadaşlar 2. sezonun SiTV olan ilk 2 bölümünü indirdim fakat diğerlerinin rapid linklerini bulamıyorum pmden yardım edecek arkadaşlar varsa dört gözle onları bekliyorum
ya evet çok güzel bi dizi. 1. sezonun 11. bölümüne kadar izledim şimdi 12. bölümü indiriyorm ya bi de arkadaşlar 2. sezonun SiTV olan ilk 2 bölümünü indirdim fakat diğerlerinin rapid linklerini bulamıyorum pmden yardım edecek arkadaşlar varsa dört gözle onları bekliyorum
Forumda link paylaşımı yapmıyoruz. Senin yapman gereken divxplanet.e girmen şu adreslerdeki altyazıları indirmen ve o altyazıların sonunda xor yada lol yasa SiTV gibi hangi uzantı var ise o bölümün o uzantılı bölümünü paylaşım programlarına yazarak bulman gerek.(paylaşım programları kullan rapidle uğraşman çok büyük bir hata, Ares, Limewire, ...gibi kullan)
Forumda link paylaşımı yapmıyoruz. Senin yapman gereken divxplanet.e girmen şu adreslerdeki altyazıları indirmen ve o altyazıların sonunda xor yada lol yasa SiTV gibi hangi uzantı var ise o bölümün o uzantılı bölümünü paylaşım programlarına yazarak bulman gerek.(paylaşım programları kullan rapidle uğraşman çok büyük bir hata, Ares, Limewire, ...gibi kullan)
biliyorum dostum ben açıktan istemedim zaten pm yoluyla istedim biraz bak foruma neler paylaşılıyo neler
bu arada dexter artık çuvallamaya başladı bence yakalanır artık
Dex. adamım çuvallamaz bence.. İyice yaklaştılar, en önemlisi galiba ilerki bölümlerde dex. kızkardeşine söyleyebilir, çünkü o pislik kızkardeşi Debra(aslında çok seviyorum onu) dex.e yakalamaları için çok iyi ipuçları buluyor.. Kız kardeşinden korkması gerek artrık dexin yoksa onu yakalayacak. Artı dex. debraya anlatırsa o kız hayatta kabullenmez, bu yanlış falan der, gider polislere söyler dexter(abim) katil diye...
Evet açılış süperrrrrrrrrr, yalnız ufak bi hata var açılışta, tıraş(traş) oluyor ama hala sakalları var dikkat edin.. Orada bir hata yapmışlar..
Ben elimden geldiğince takip ediyorm diziyi gerçekten kaliteli bir yapım en çokta dizi baslarken Dexterin kahvaltı yapması ve tıraş olması hosuma gidiyo çok ilginç çekmişler
Evet açılış süperrrrrrrrrr, yalnız ufak bi hata var açılışta, tıraş(traş) oluyor ama hala sakalları var dikkat edin.. Orada bir hata yapmışlar..
Eti doğraması nasıl ama
Zaten açılışl işte bundan dolayı süper dex yemek yaparken bile kesin o pislik insanları yakalamayı düşünüyordur..
bu akşam 21:00 da yeni bölüm yayınlanıyo. online olarak izliyebilirmiyiz? showtime diye bi kanalda çıkıyo sanırım... torrent'e düşmesi kaç saat alır acaba?
bu akşam 21:00 da yeni bölüm yayınlanıyo. online olarak izliyebilirmiyiz? showtime diye bi kanalda çıkıyo sanırım... torrent'e düşmesi kaç saat alır acaba?
normalde bir iki saat sonra torrent de oluyor adamlar çok hızlı çalışıyorlar, ama indirmen çok zor çok yavaş iner, hızlı indirmek için 3-4 gün sonra denemelisin.. Alt yazılarda geç çıkarsabile en geç 6 gün sonra verilmiş oluyor diğer haftaya geçmeden..
ilk önce isim ekleme olayı olmayacak. ilk mesajdaki en alttaki uyarıyı oku. BİRDE ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ OLARAK "spoiler" i TÜRKÇE yazalım. BOZGUNCU VAR=(SPOİLER ingilizcedir.)
ilk önce isim ekleme olayı olmayacak. ilk mesajdaki en alttaki uyarıyı oku. BİRDE ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ OLARAK "spoiler" i TÜRKÇE yazalım. BOZGUNCU VAR=(SPOİLER ingilizcedir.)
Her daim birilerine acı vermeyi ve birilerinin bana acı vermesini arzulamışımdır. Acıtan her şeyi hep sevmişimdir. Acı verme arzusu her şeyin üstünde olan işte bu.
---------------------------- SPOILER S02E06 ----------------------------------- Yine çok kral bir bölümdü ama Rita'ya üzüldüm :-( ---------------------------- SPOILER S02E06 -----------------------------------
---------------------------- SPOILER S02E06 ----------------------------------- Yine çok kral bir bölümdü ama Rita'ya üzüldüm :-( ---------------------------- SPOILER S02E06 -----------------------------------
Her daim birilerine acı vermeyi ve birilerinin bana acı vermesini arzulamışımdır. Acıtan her şeyi hep sevmişimdir. Acı verme arzusu her şeyin üstünde olan işte bu.
********SPOILER SPOILER SPOILER********* bende bu diziyi ilk cıktıgı anda itibaren izliyorum... 2.sezonun 6.bolumu cok iidi... bence dexter yeni bir dexter olma yolunda cok kararlı... ayrıca rita yerine diger hatunu secmekle ii yaptı bence... cok ateşli hatun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 9 Kasım 2007; 12:26:53 >
********SPOILER SPOILER SPOILER********* bende bu diziyi ilk cıktıgı anda itibaren izliyorum... 2.sezonun 6.bolumu cok iidi... bence dexter yeni bir dexter olma yolunda cok kararlı... ayrıca rita yerine diger hatunu secmekle ii yaptı bence... cok ateşli hatun
pffff dikkat etmeden okudum izlemedigim bölümle ilgili spoileri..zzzz.
neyse zaten o kız daha seksi, iyi tercih yapmış
BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU Abiya neye göre iyi seçim yapmış diyorsunuz ki, kız daha sex düşkünü diyemi, halbuki RİTA çok iyi biri artı daha sexi.. Zaten LİLA yı ben ilk göründüğü zaman bu kızda bişi var diyordum, BU LİLA nın serikatil çıkarsa söylemedi demeyin, KIZ APTAL aptal şeylerle ilgileniyor, aptal DEXTER bu salak lila yüzünden RİTA danda oldu DEB dende uzaklaştı iyice karıştı, DEX bence o kıza yanaşmakla ve birçok şeyi açıklamakla çok büyük hata yaptı, 7. bölümde LİLLA nın ne bok olduğu anlaşılıyor, kız bişi çeviriyor ama NE?.. Seri katil diyorum ben ama bakalım ne olcak, DEB de yoldan çıkmış gibi oldu, gerçek doğru kişiyi buldu(çocuk yazarı olan sporcu adam) ama ona resmen senden ayrılmak istiyorum dedi ayrıldı, nedeni ise yaşlı FBI dan olan şefleri varya o moruğa aşık oldu, o yaşlı ajan bir şekilde kızı etkili bu müziği dinle falan gibisinden, bu FBI ajanındada bişi var DEB deb yararlanmak istiyor ama kötü niyetli kesin.. KISACA iişler iyice karıştı.. BU DEB e güveniyordum ben ama bu yaşlı adama da verirse bu kız herşeyi hakediyor kardeşim ne o bi ona bir buna, favorimdi ama artık değil, yaşlı adamla öpüşmesi bile beni tiksindirdi.. BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU VAR__BOZGUNCU RİTA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 15 Kasım 2007; 14:35:23 >