arkadaslar usb gamepad alip oyunlarin keyfini cikarmak istiyorsaniz Kontorland disinda herhangi bir markayi güvenle tercih edebilirsiniz. diger padler sorunsuz calisiyor. tavsiye olarak tabiki logitech'i öneriyorum ama snoopy gibi diger ucuz markalar da sorunsuzdur. kontorland marka gamepadler bazi makinalarda calismiyor, neye göre makina sectigi ise bir muamma. vista laptopda kullanamadim daha sonra firmayla temasa gectim. vista driverini gönderdiler ama yinede calismiyor. su an itibariyle sitelerinde de vardir vista driver ama dedigim gibi bu kollar sorunludur. ben magdur oldum parasi belki o kadar önemli degil ama insan birseyi alip hevesle evine hüsrana ugrayinca, günlerce ugrasip sinirden kudurunca digerlerinin de bu magduriyetini yasamasini engellemek istiyor. umarim kutusunu parcalamadan acmissinizdir.
arkadaslar usb gamepad alip oyunlarin keyfini cikarmak istiyorsaniz Kontorland disinda herhangi bir markayi güvenle tercih edebilirsiniz. diger padler sorunsuz calisiyor. tavsiye olarak tabiki logitech'i öneriyorum ama snoopy gibi diger ucuz markalar da sorunsuzdur. kontorland marka gamepadler bazi makinalarda calismiyor, neye göre makina sectigi ise bir muamma. vista laptopda kullanamadim daha sonra firmayla temasa gectim. vista driverini gönderdiler ama yinede calismiyor. su an itibariyle sitelerinde de vardir vista driver ama dedigim gibi bu kollar sorunludur. ben magdur oldum parasi belki o kadar önemli degil ama insan birseyi alip hevesle evine hüsrana ugrayinca, günlerce ugrasip sinirden kudurunca digerlerinin de bu magduriyetini yasamasini engellemek istiyor. umarim kutusunu parcalamadan acmissinizdir.
Hocam sen geçen bu gamepad'i alıp Oğuzlar Elektroniğe gelen misin yoksa
Ben de başka birşey bakmak için oradaydım,1-2 arkadaş gelip bu gamepad çalışmıyo falan demişti,şimdi batım profiline eskişehir yazıyor
Bizim kuzenin playstation2 sinde vardı biri sony biri kontorland idi bi sorun yoktu.Tabii pc de naolur onu bilemem.PC de Logitech kullandım hayran kaldım gerçekten çok başarılı idi.Snoopyde arkadaşların dediği gibi fiyat/performans ürünü
abooo arkadaşımıza katılıyom 1 seneyi geçkindri kullanıyom herhangi bi sorunla karşılaşmadım fiyatına göre gayet iyi bence,tabi üstüne biraz daha para katıp daha iyisi alınmaz mı alınır o da ayrı mesele.
Snopy de iyidir ama snopy'nin ps stilinde bir gamepadi yok benim için yön tuşları ayrı olmalı yoksa olmaz,şuan platoon diye bir markanın gamepadini kullanıyorum hem tuşları istediğim gibi vede yapısı elde kaymayan terletmeyen bir yapıda,öneriririm