Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Game Pad Almak isteyenler DİKKAT!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Game Pad Almak isteyenler DİKKAT!!! Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
edumlupinar

30 Ekim 2007; 18:56:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar usb gamepad alip oyunlarin keyfini cikarmak istiyorsaniz Kontorland disinda herhangi bir markayi güvenle tercih edebilirsiniz. diger padler sorunsuz calisiyor. tavsiye olarak tabiki logitech'i öneriyorum ama snoopy gibi diger ucuz markalar da sorunsuzdur. kontorland marka gamepadler bazi makinalarda calismiyor, neye göre makina sectigi ise bir muamma. vista laptopda kullanamadim daha sonra firmayla temasa gectim. vista driverini gönderdiler ama yinede calismiyor. su an itibariyle sitelerinde de vardir vista driver ama dedigim gibi bu kollar sorunludur. ben magdur oldum parasi belki o kadar önemli degil ama insan birseyi alip hevesle evine hüsrana ugrayinca, günlerce ugrasip sinirden kudurunca digerlerinin de bu magduriyetini yasamasini engellemek istiyor.
umarim kutusunu parcalamadan acmissinizdir.

onno92

30 Ekim 2007; 19:25:32 

+1000 bende snopy var memnunum konrtorland ise ilk yere düşüşünde bozuldu

PS3--->Z5500--->37 ekran crt XD
Oyunlar: GT5p, Guitar Hero III, Fifa Street 3, Gta IV
PSN: onnossadida
edumlupinar

9 Kasım 2007; 21:54:45 

yaa işte böle arkadaslar dikkatli olun.

EstrEmO

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Kasım 2007; 22:18:31 

Almadan önce sende keçke araştırsaydın

Bilgisayar Sanatı
DH Game Grup
kyle007

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Kasım 2007; 12:21:03 

quote:

Orjinalden alıntı: edumlupinar

arkadaslar usb gamepad alip oyunlarin keyfini cikarmak istiyorsaniz Kontorland disinda herhangi bir markayi güvenle tercih edebilirsiniz. diger padler sorunsuz calisiyor. tavsiye olarak tabiki logitech'i öneriyorum ama snoopy gibi diger ucuz markalar da sorunsuzdur. kontorland marka gamepadler bazi makinalarda calismiyor, neye göre makina sectigi ise bir muamma. vista laptopda kullanamadim daha sonra firmayla temasa gectim. vista driverini gönderdiler ama yinede calismiyor. su an itibariyle sitelerinde de vardir vista driver ama dedigim gibi bu kollar sorunludur. ben magdur oldum parasi belki o kadar önemli degil ama insan birseyi alip hevesle evine hüsrana ugrayinca, günlerce ugrasip sinirden kudurunca digerlerinin de bu magduriyetini yasamasini engellemek istiyor.
umarim kutusunu parcalamadan acmissinizdir.

Hocam sen geçen bu gamepad'i alıp Oğuzlar Elektroniğe gelen misin yoksa

Ben de başka birşey bakmak için oradaydım,1-2 arkadaş gelip bu gamepad çalışmıyo falan demişti,şimdi batım profiline eskişehir yazıyor

Geçmiş olsun buarada

E2180 2.0ghz @ 3.3 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ BALLISTIX 2x1 GB 6400 @ 5-5-5-15 1000 mhz ■ PowerColor HD4850 ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD 250 + WD MyBook 1TB ■ CM RealPower 450W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + SB 5.1 Live ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750BF + X7 GamingPad ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ COOLER MASTER Centurion-T05 @ KyLe mOD

parskan

11 Kasım 2007; 12:24:27 

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Almadan önce sende keçke araştırsaydın

ABOOO

16 Kasım 2007; 2:34:15 

Bir yıldan fazladır Kontorland kullanıyorum, gayet memnunum.Sony PS2 kollarının dizaynı ve ürün olarak neredeyse aynısı..
Kontorland KT-2082 (PS2+PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 16 Kasım 2007; 2:37:13 >
Merzah

Sisteme Gözat

16 Kasım 2007; 15:09:43 

Bizim kuzenin playstation2 sinde vardı biri sony biri kontorland idi bi sorun yoktu.Tabii pc de naolur onu bilemem.PC de Logitech kullandım hayran kaldım gerçekten çok başarılı idi.Snoopyde arkadaşların dediği gibi fiyat/performans ürünü

Askerlikte son beş ay ...
sensible13

17 Kasım 2007; 22:27:44 

abooo arkadaşımıza katılıyom 1 seneyi geçkindri kullanıyom herhangi bi sorunla karşılaşmadım fiyatına göre gayet iyi bence,tabi üstüne biraz daha para katıp daha iyisi alınmaz mı alınır o da ayrı mesele.

makhan

17 Kasım 2007; 23:03:13 

snopy'den memnunum gerçekten hem ucuz hem kaliteli.

grimser

18 Kasım 2007; 11:03:18 

Snopy de iyidir ama snopy'nin ps stilinde bir gamepadi yok benim için yön tuşları ayrı olmalı yoksa olmaz,şuan platoon diye bir markanın gamepadini kullanıyorum hem tuşları istediğim gibi vede yapısı elde kaymayan terletmeyen bir yapıda,öneriririm

modeli plj-105

Acil Servis Sakini
Bana Izin Yokmu

18 Kasım 2007; 19:26:54 

logitech tek geçerim

Duman - Teoman - Hayko Cepkin - Şebnem Ferah - Aylin Aslım - Nev

ufuktan

3 Aralık 2007; 23:31:21 

quote:

Orjinalden alıntı: ABOOO

Bir yıldan fazladır Kontorland kullanıyorum, gayet memnunum.Sony PS2 kollarının dizaynı ve ürün olarak neredeyse aynısı..
Kontorland KT-2082 (PS2+PC)

Bu ürünü iki gün önce aldım PC için.Bugün geri verdim. Çalışmadı.

bisquit

4 Aralık 2007; 19:54:33