Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Aylık 41,90 ytl'ye Receiver Hediyeli Lig Tv Paketi Alinir Mi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Aylık 41,90 ytl'ye Receiver Hediyeli Lig Tv Paketi Alinir Mi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
unpop

30 Ekim 2007; 15:24:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

afişi ---> http://www.digiturk.com.tr/kampanyalar/image/poster/16ay_Poster_yeni.jpg

digiturkte kampanyalara bakarken gordum bunu. Uye olan var mi, isleyisi nasildir. 16 ay diyor, sonra abonelik bitip cihaz bizde mi kaliyor. Lig tv full olarak işlevde degil mi. Receiver de verdigini dusunursek uygun geldi bana fiyat.

Bu pakete uye olan var mi acaba, receviveri hediye ediyor 16 aylik taahutname ile ayda 41,90 ytl'ye Lig Tv, Ailecek Paketi ( kanalllara baktim dandik) ve Turksattaki ulusal kanallari veriyor. Bende uydu receiver yok zaten en ucuz 200-300 ytl bi alet alacaktim. Bun alsam 16 ay da lig tv seyretsem fena olmaz diyorum. Arada da euro2008 var. Umarim euro2008 de kelek yapmaz ama. Baska bir kanaldan verip lig tv de vermez ise patlar. Cunku euro 2008 benim için olmazsa olmazlardan. ne dersiniz arkadaşlar ?

quote:

Yılın Golü! LigTV ve Ailecek Paketi’ne üye olana uydu alıcısı bedava!

16 ay taahhütle ayda sadece 41,90 YTL vererek LigTV ve Ailecek Paketi’ne üye olun, hem futbol keyfini yaşayın, hem de kart uyumlu DCR 9001B CI marka uydu alıcısına sahip olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 30 Ekim 2007; 21:55:19 >

doktor x

Sisteme Gözat

30 Ekim 2007; 16:17:18 

bu paket onceden de vardi. ve bence pek mantikli degil. seni 16 ay kendine mahkum ediyor. sadece lig tv seyredeceksen futbol sezonu bitince ne olacak ? o donemde de alacak parayi. bende dg almaya gittim bu paketi onerdiler. bende ise next cx super plus var. gerek yok 2. uyduya dedim. sadece modul ne kadar dedigimde kendisi 100 milyon aylik 52 milyonMUŞ. o zaman gerek yok izlemeye dedim ciktim geldim.

www.GALATASARAY.tm
unpop

30 Ekim 2007; 16:43:45 

16 Ay i simdiden baslatsak , 1.devrenin kalan kısmını seyrederiz, 2. devreyi komple izleri. Euro2008 kupasini lig tv aldi yazin boşa geçmez onu seyrederiz.
Ondan sonra da seneye 1. devreden gelebildigimiz yere kadar seyrederiz. Ustelik benim evimde ne canak var ne receiver, antenciyim. Onun icin bu fiyat bana makul geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 30 Ekim 2007; 17:36:07 >

acy78

30 Ekim 2007; 17:56:54 

valla fiyat iyi bence. ben eski kullanıcıyım ayda 44 90 oduyorum anasını satim

BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
unpop

30 Ekim 2007; 18:05:36 

Peki bu paketteki lig tv ile yazin yayinlanacak olan euro 2008 maçlarini da seyredebilirim değil mi ? Sonradan yazin uyaniklik yapiop eurolig tv diye bir kanal çıkarıp kusura bakmayin bu sizin yilin golu pakedine dahil demesinler.

unpop

30 Ekim 2007; 19:17:40 

hepsiburada da bir de bu var 600 kusur ytl

VESTEL DVB-2008CI LİG TV DİJİTAL UYDU ALICISI
16 AY BOYUNCA LİG TV PAKETİ ÜCRETSİZ HEDİYELİDİR!!!

Digiturk Modül girişi
Lig TV yayınlarını izleyebilmek için hazır
CI Modül girişi
7 Segment Displayli
4000 Kanal
OAD Özellikli
2 Scart Konnektörü
Çok Hızlı Kanal Geçişleri, Açılıp / Kapanma
Digiturk Kalan Dizilimi
Uydu üzerinden otomatik yazılım güncelleme
Gelişmiş elektronik program rehberi
Otomatik LİG TV kanal kurulumu
LİG TV smart kart girişi
Dijital ses çıkışı
6 adet oyun
Alt yazı özelliği
Hızlı kanal geçişi
Teletext özelliği
8 farklı menü seçeneği

unpop

30 Ekim 2007; 21:56:09 

yok mu bir kullanan şu 16 aylik lig tv paketini aramızda

CoCoreC

31 Ekim 2007; 3:17:23 

Arkadaşlar bu pakette baştan 16 ay üyelik parasını sizden alıyorlar
kredi kartı ile sonra sizden bundan haric 20 ytl açılış ücreti alıyolar
ondan sonra 16 ay izliyosun avantajı ben kesin 16 ay kullancam diyenler için vestelin iki türlü cihaz seçeneği war
birisi 4100 dark cı veya 5840 cı cihazlarını veriyorlar
eğer euro 2008 i aldıysa yeni kanal açmaz çünkü çoğu kişi yazın lig tv yi kapattırıyor boşuna ödemiyim die onun önüne geçmek için yapılmıştır
verilen cihazda şu anda vestelin sattığı cihazlar
Eğer 5840cı alırsanız takıp çıkartmalı modül çıkıyo içinden istediğiniz cihaza takıp izleyebiliyosunuz
yani başka cihazınız warsa ondada kullanabiliyosunuz ama 4100 darkte ise modül içinde çakalı bilginiz olsun
herhangi sorunu olan pm atabilir

MeSSaGeD By CoCoreC
unpop

31 Ekim 2007; 9:25:07 

kredi karti kullanmiyorum aylik bankaya yatirarak alamiyormuyuz bu paketi.

offendicula

31 Ekim 2007; 12:50:23 

quote:

Orjinalden alıntı: CoCoreC

Arkadaşlar bu pakette baştan 16 ay üyelik parasını sizden alıyorlar
kredi kartı ile sonra sizden bundan haric 20 ytl açılış ücreti alıyolar
ondan sonra 16 ay izliyosun avantajı ben kesin 16 ay kullancam diyenler için vestelin iki türlü cihaz seçeneği war
birisi 4100 dark cı veya 5840 cı cihazlarını veriyorlar
eğer euro 2008 i aldıysa yeni kanal açmaz çünkü çoğu kişi yazın lig tv yi kapattırıyor boşuna ödemiyim die onun önüne geçmek için yapılmıştır
verilen cihazda şu anda vestelin sattığı cihazlar
Eğer 5840cı alırsanız takıp çıkartmalı modül çıkıyo içinden istediğiniz cihaza takıp izleyebiliyosunuz
yani başka cihazınız warsa ondada kullanabiliyosunuz ama 4100 darkte ise modül içinde çakalı bilginiz olsun
herhangi sorunu olan pm atabilir

arkadaş doğru anlatmış,
ben kullanıyorum, memnunum özellikle FORTİS kupasıda lig tv 'de bunuda unutmayın,
daha önce çok konuşuldu bu kampanya ortaya çıkan sonuç: alacaksanız kesinlikle vestel makine alın oldu
bendeki de vestel

bırakacağım bu işleri, terkedeceğim, şehir dışında yeşilin bol olduğu banliyoda yaşayacağım...
airman006

1 Kasım 2007; 0:19:03 

2 ay önce bende üye oldum önce cok düşündüm ancak en hesaplı ve rahat mac seyretme imkanı bu bence.her hafta adam gibi bir yerde bir maç seyretsen 20 ytl den aşşağı değil kaldıki bunda haftada 4 maç artı fortis.
ancak cihaza gelince 5 para etmez vestelin cihazı. ne doğru dürüst kanal sıralaması yapıyorsun ne yazılım güncelleyebiliyorsun hiç bir şifreli kanalı izlemen mümkün değil. buna rağmen kanal geçişleri fena değil.ben modülle türksat üzerinden gm 80800 cı modülü ile maçları izliyorum verdiği cihaz dekor olarak kullanıyorum:)
Yearning
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Kasım 2007; 1:14:01 

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

valla fiyat iyi bence. ben eski kullanıcıyım ayda 44 90 oduyorum anasını satim

eski üyeler kazıklanmak için zaten
kankys