Araç kontrolünden grafiklerden seslerden yapay zekadan en ufak ayrıntısına kadar rezalet. Unreal motoruyla bu tarz oyun yapma fikri hangi şimşir kafanın aklına geldiyse helal olsun diyorum.
Araç kontrolünden grafiklerden seslerden yapay zekadan en ufak ayrıntısına kadar rezalet. Unreal motoruyla bu tarz oyun yapma fikri hangi şimşir kafanın aklına geldiyse helal olsun diyorum.
Oyun dediğim yöntemle ingilizce yapılabiliyor optimizasyon iyi aynı şeyi grafikler için diyemiyeceğim ama kötüde değil idare eder özellikle oyunda aa desteği olmaması eksi tarafı çok iyi bir oyun izlenimini vermedi ama rezalet denecek kadarda değil ue motoru bu tip oyunlarda kullanılmamalı bence oyundan 1680*1050'de aldığım birkaç ss
Orijinal boyut için tıklatın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaLoUr -- 27 Mart 2009; 18:59:57 >
Grafikler bana oldukça iyi göründü ama hala o kadar iyi olmadığını söyleyen arkadaşlarda var gerçi benim görsel olarak büyük bir beklentim yok, aksiyon anlamında beni tatmin etse yeter Ekran görüntüleri için teşekkürler.
Grafikler çok iyi olmasa da olur, oyun eğlendirsin yeter. Unreal Engine ile yapılmış bir oyunmuş; performansı hakkında, hangi oyuna benzer diyebilrisiniz ?
1 saat kadar denedim. oynanabilirlik fena değil... arabalar kutu gibi..sürüş hissi çok az. araba kontrolü kolay... 3-4 görev denedim..hepsi araba sürme ile ilgiliydi. ne silah kullandım ne de başka birşey.
şimdiye kadar gördüğüm en güzel olay, arabadan diğer arabaya atlama olayı. atlamak istediğiniz arabanın arkasına yaklaşıp, gerekli tuşa ekran yeşil olana kadar basınca otomatik olarak atlıyor ve önünüzdeki aracı ele geçiriyorsunuz. 1 tane ss bile aldım.. aşşağıda var
şimdilik izlenimlerim pek iyi değil.. çerezlik bir oyun. GTA 3 , vice city bile bunu katlar...bu kadar büyük boyuttan daha iyi şeyler beklerdim açıkcası
ayrıca menüde hiçbir grafik ayarı yok. sadece çözünürlük değiştirilebiliyor
arabadan diğer araca atlama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 27 Mart 2009; 21:01:30 >
arkadaşlar araçlar lisanslı vs tamam ama şehir çok boş araç kullanımı o kadar da ii değil vin diesel oklava yutmuş gibi koşuyo ama yinede oynanır
GTA 4'ten sonra yavan geldi tabi
Oyun gta4'ün kopyası ve herkesin beklediği gibi değil sırf merakımdan indirdim nedense 1. bölümden sonra hata aldım ingilizce'ye çevrilince böyle oluyor boşuna acele ettik çünkü ingilizcesi çıkmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaLoUr -- 27 Mart 2009; 22:47:59 >
oyunun ilk duyurulduğunda ve ilk videoları izleyince beğenmiştim ama gerçek ssleri görünce... bencede oyun fos ben Vin Diesel in The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena oyununu bekliyorum bence mükemmel bir oyun olacak
Ya herkes grafikler güzel demiş grafikler güzel olunca oyun da mı güzel oluyor?Biri oynanabilirlik senaryo görev sistemi hakkında bilgi versin..
tarzı aynen gta yada saint row gibi farklı bişey beklemeyin sadece aksiyon açısından farklı mesela silah kullanma biraz farklı videolarda gösterdi bunu anlatmaya gerek yok. Şahsi görüşüm oynanıp bi daha yüzüne bakılmayacak oyunlar arasında Vin Diesel'in asıl beklenen oyunu Riddick !!
indirmeyeyim mi güzel değilmi tarzı sorular bence görecelidir... bir GTAIV ile kıyaslamak bence cok kötü bişey... senelerdir beklenen ve muhteşem bir GTA ile kıyaslanamaz tabiki ama oyun güzel oynanır...
zvk dereceleri başkadır... indirin oyunu oynayın begenmesseniz silin...
(FENE12BAHCE SPOR KULÜBÜ) (APPLE MACBOOK PRO - CORE2DUO 2.5GHZ- 4GB RAM - 250GB HD - NVIDIA 8600M GT 512MB) (DESKTOP PC - P4 3.0GHZ - 1GB RAM - 120GB HD - NVIDIA FX5700 TDLE) (MOBILE PHONE - IPHONE 3Gs 16GB black 3.1.2) (DIGITAL CAM - NIKON COOLPIX S510 8MP)
Sonunda İngilizce yamayı temin edebildim. Oyundaki tüm yazıları İngilizce, Almanca, fransızca, İtalyanca ve İspanyolcaya çevirebilirsiniz arkadaşlar. Ses dosyaları içinde bir güzellik düşünüyorum. Orjinal dosyanızın yedeğini alın ve bu dosya ile yer değiştirin. Linkteki boşluğu kaldırmayı unutmayın
Biraz önce kurdum oyunu grafikler gayet güzel ama oyunda heryer kırık kırık yahu deli oldum grafik ayarlari yok oyunda malesef sadece çözünürlük ayarlaniyor aa olsa oyun süper olur ama malesef yok.
Biraz önce kurdum oyunu grafikler gayet güzel ama oyunda heryer kırık kırık yahu deli oldum grafik ayarlari yok oyunda malesef sadece çözünürlük ayarlaniyor aa olsa oyun süper olur ama malesef yok.
oyunda olmasa bile Nhancer veya ekran kartının kendi ayarlarından özel ayar yapabiliyosun galiba
oyunda olmasa bile Nhancer veya ekran kartının kendi ayarlarından özel ayar yapabiliyosun galiba
Ekran kartindan denemiştim olmadi malesef.
Nhancer diye programi 2 ay önce falan indirmiştim bi oyunda denemek için beceremedim sildim bende.
oynu oynadımm gzll fena diill müzikler zaten adamıı gaza getircek düzeyde grafikler fena diill oynanabirlikk güzell dha başlardayımm bi sorunum war yanlız! texture sorunu yaşıormm mesela arabayla kowalamaca gbi bşeyy yapıorz bi bölümdee ilerdee textureler gözükmüo oraya geldiğimde araba aşğıya düşüyorr bölelikle zman gçioo bölümü geçemiormmm bu çok can sıkıcı bşeyyy acabaa sorun nedirr??? bidee bu oyunun filmi war mı merak ettimm cevaplarsanızz sewinirm!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell34 -- 29 Mart 2009; 1:11:15 >
Görevler gta'ye benziyor tabi doğal olarak farklılıklarıda var oynanış olarak aksiyon bol, eğlenceli ve sıkılmadan oynanabiliyor arabadan arabaya atlayıp ele geçirmek gibi özellikleri var her ne kadar gta kopyası bir oyun olsada oynanacak bir oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaLoUr -- 29 Mart 2009; 14:12:31 >
40 dk oynadım araba sürmekten başka birşey yok silah yok yumruk yok ? bumu yani ?
Oyunun adı nedir? GTA fln mı sandınız? Sizin gibi düşünenler için adamlar araçtan inme silah yumruk da koymuşlar ki oyunları GTA ve diğerleri diye ayıran kitleye ulaşsınlar diye. Ama biraz sabret ilk görevler kuryelik görevleri...
Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi
For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
oyundan atma problemini çözdüm. ingilizce arızalı galiba. Rusçada düzgün çalışıyor. İlk görevde kız giderken devamlı bir şeyler söylüyor. İngilizcede böyle olmadı ve oyundan safe house gelince attı. Ama şi mdide rusçayı nasıl çözeceğiz.
İndiriyordum o sırada NFS shift video sunu izledim birde burdaki yorumları okuyunca iptal ettim hiç uğraşamam sen 7.5 gb indir oyun fos çıksın zamanıma yazık
oyunda baya geçtim 1 kere attı sadece inglizce versiyonunda oyunda fps sorunu çok yanlız, bana göre güzel olmuş oyun arabaya yana atmalar falan, silahlı bölümler falan çıktı geçtikçe bölümleri yama çıkarsa tam oynanır
oynu oynadımm gzll fena diill müzikler zaten adamıı gaza getircek düzeyde grafikler fena diill oynanabirlikk güzell dha başlardayımm bi sorunum war yanlız! texture sorunu yaşıormm mesela arabayla kowalamaca gbi bşeyy yapıorz bi bölümdee ilerdee textureler gözükmüo oraya geldiğimde araba aşğıya düşüyorr bölelikle zman gçioo bölümü geçemiormmm bu çok can sıkıcı bşeyyy acabaa sorun nedirr??? bidee bu oyunun filmi war mı merak ettimm cevaplarsanızz sewinirm!
arkadaşlar şu texture sorununa bi yardım etsenizz atma fln yokk amaa şu texturelerr işi bozzuyooo