Bu topiğe ilk defa bir mesaj atıyorsunuz ve o da oyuna nedensizce hakaret etmek oluyor! Forumda en sevmediğim kelimelerden biridir bu 'çöp oyun' tabiri. Herkesin diline yapışmış çoğu da gereksiz yere önüne gelen oyun için bu lafı kullanıyor yahu hele bir oyunu oynayın, size göre artılarını eksilerini belirtin sonra da şu şu nedenlerden dolayı bu oyunu beğenmedim bana göre kötüdür deyin saygıyla karşılarım ama bu nedir yahu?
hacı_yatmaz
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 0 günü kaldı.
19 Mart 2009, 19:14:16
oyun saint row 2 ve driver serisi karışımı olmuş hafif matrixtende birşeyler serpilmiş ve arcadenin dibine vurmuş bir oyun örneğin vin 150 km ile motor üzeridne duvara çarpıyor sadece motor geriye doğru sekiyor nebir hasar nede bizim adamda bir oynama var gta 4 te o hızla çarpasan ne niko kalır ne motor
oyun saint row 2 ve driver serisi karışımı olmuş hafif matrixtende birşeyler serpilmiş ve arcadenin dibine vurmuş bir oyun örneğin vin 150 km ile motor üzeridne duvara çarpıyor sadece motor geriye doğru sekiyor nebir hasar nede bizim adamda bir oynama var gta 4 te o hızla çarpasan ne niko kalır ne motor
Böyle olması çok normal aslında beklenmedik bir şey değil yani. Oyunun tanıtım videoları yayınlandığı zaman oyunun ne tür bir gerçekciliğe sahip olacağı üç aşağı beş yukarı belliydi zaten. Ama oyunun Driver'dan ne gibi bir özellik aldığını merak ettim. Driver'daki araç kontrolü Gta 4 öncesi Gta oyunlarına göre çok daha gerçekcidir acaba Wheelman'in hangi özelliği benziyor Driver'a?
Görüntüler fraps programı ile 1920x1080 çözünürlükte çekildi ve nete yüklerken düşürüldü. O yüzden burdaki görüntülerden daha iyi görüntülerle oynarsınız oyunu. Ayrıca oyun rusça olduğundan grafik ayarlarını değiştiremedim. Çünkü çözünürlükten başka bir ayar bulamadım
Görüntüler için teşekkür ederiz Bana gayet iyi göründü grafikler çok fazla da bir şey beklememek lazım bence bu görsellik gayet yeterli. Bir de gerçekciliğe pek takılmayın derim sonuçta oyunun böyle olacağı belliydi zaten yani yapımcılar bize gerçekci bir oynanış sunan oyun vaad etmediler o nedenle buna pek takılmayın bence Zaten Vin Diesel'in hangi filmi gerçekci ki oyunundan da gerçekcilik bekliyoruz İngilizcesi çıksın piyasaya daha sonra satın alacağım inşallah. Merak ettiğim yapımlardan biri Wheelman.
Oyunun Gta'ya benzemesi gayet doğal sonuçta Rockstar firması Gta ile yeni bir tür yaratmış oldu ve neredeyse tamamen özgür olduğumuz bir oyun alanı sundu bize haliyle diğer firmalarda bu konsepte kayıtsız kalmadılar ve benzer yapıda oyunlar çıkardılar Driver, Saints Row, True Crime, Just Cause vs vs... Tabi her klon kaliteli olacak diye bir şey yok o nedenle bu klonların çoğu genelde Gta'nın kötü bir kopyası olmaktan öteye gidemediler ama yaptıkları oyuna farklı özellikler ekleyerek oyunu daha ilginç ve oynanabilir hale getiren firmalar da oldu. Umarım Wheelman'de de farklı özellikler vardır yani kötü bir Gta kopyası değildir. Bana aksiyon anlamında Just Cause'u hatırlattı yani ekran görüntülerinden ve yorumlardan öyle olduğunu tahmin ediyorum ama oyunu oynamadan kesin bir şey söyleyemem tabi. @venomtrk dediğin gibi oyun pc ye iyi bir şekilde optimize edilmiş olur umarım. Saints Row 2 gibi hiçbir şekilde optimize edilmeden pc ye aktarılmış olmasın da
Oyun gayet iyi optimize edilmiş arkadaşlar. Şüpheniz olmasın.
tabi 8800GTX Core 2 duo ile böyle herkez der 9600GT-amd 64 X2 5200+ sı olan adam napsın? test edilmesi gerek bir tabloyla fps değerleri düşük sistem ile düşükte iyi oynanıyorsa iyi optimize edilmiştir denir ama 8800GTX de tabiki kasmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süpergtacı -- 20 Mart 2009; 13:49:47 >
Bu topiğe ilk defa bir mesaj atıyorsunuz ve o da oyuna nedensizce hakaret etmek oluyor! Forumda en sevmediğim kelimelerden biridir bu 'çöp oyun' tabiri. Herkesin diline yapışmış çoğu da gereksiz yere önüne gelen oyun için bu lafı kullanıyor yahu hele bir oyunu oynayın, size göre artılarını eksilerini belirtin sonra da şu şu nedenlerden dolayı bu oyunu beğenmedim bana göre kötüdür deyin saygıyla karşılarım ama bu nedir yahu?
ilk videosunu ile şimdiki arasında çağ farkı var.. oynanış tamamen berbat 0,2 saniyede diğer arabanın üstüne atlayıp kontrolü ele geçirmeler falan. baştan savma oyun yapmış adamlar
20 Mart 2009, 18:13:12
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
quote:
Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz
Böyle olması çok normal aslında beklenmedik bir şey değil yani. Oyunun tanıtım videoları yayınlandığı zaman oyunun ne tür bir gerçekciliğe sahip olacağı üç aşağı beş yukarı belliydi zaten. Ama oyunun Driver'dan ne gibi bir özellik aldığını merak ettim. Driver'daki araç kontrolü Gta 4 öncesi Gta oyunlarına göre çok daha gerçekcidir acaba Wheelman'in hangi özelliği benziyor Driver'a?
oynanışı araçların parçalanma efektti yollar evler yani çevre.. driver 3 oynamadıysan oyna görürsün ne demek istediğimi
ilk videosunu ile şimdiki arasında çağ farkı var.. oynanış tamamen berbat 0,2 saniyede diğer arabanın üstüne atlayıp kontrolü ele geçirmeler falan. baştan savma oyun yapmış adamlar
Oyunun özelliği bu zaten. Her oyunda da gerçekçilik aramak doğru olmaz, değil mi? Bir oyun gerçekçi değil diye de berbat olamaz. Gerçek dışı olayları sevmiyorsanız oyuna çamur atmaya da hakkınız yoktur. Sevmiyorum deyip geçmelisiniz.
oynanışı araçların parçalanma efektti yollar evler yani çevre.. driver 3 oynamadıysan oyna görürsün ne demek istediğimi
Oynadım canım oynamaz olur muyum hiç Çoğu kişi beğenmese de benim en sevdiğim Driver serisi 3. südür zaten. Oynanış benziyor demişsiniz o zaman kontrollerin gerçekci olması gerekiyor Driver 3 ün araç kontrolleri oldukça iyiydir ama çoğu arkadaşın yorumu tam tersi yönde nedense. Neyse cevap için teşekkürler en iyisi bir an evvel oyunu edinip kendim görmem gerek sanırım.
@Pir o resimde ki Astra benimde gözümden kaçmadı gerçekten çok güzel görünüyor. Araçların lisanslı olması çok iyi olmuş etrafta bir çok tanıdık model görebileceğiz demek oluyor bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 20 Mart 2009; 21:54:32 >
Pek uzun soluklu oynayamadım oyunu ama bana göre bu oyun oynanır arkadaşlar.
Yani şu sıralar o kadar oyun yok sonuçta bu oyunda bizi biraz olsun oyalar bence, grafikler pek iyi değil ama çok'da kötü değil araba grafikleri falan hoş bana göre.
Yapılan action'lar sahneler ve verilen görevler falan güzel gibi görünüyor umarım kendini tekrar etmez görevler.
Araçlardan inip başkalarına binmek, araçtan diğer araca atlamak falan iyi olmuş güzel daha neler çıkıcak bakalım oyundan. Ama denenilmesi gereken bir oyun olmuş tavsiye ederim arkadaşlar.
konsol versiyonunu oynayan bir arkadaştan yorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 20 Mart 2009; 22:45:36 >
Video' yu izledim; çok eğlenceli görünüyor. Bazı arkadaşların da dediği gibi oyunun zaten arcade olacağı belliydi, şimdi kalkıp gerçekçilik beklemek hata olur. Bence zekli bir oyun olacak, dolaşmak çok zevkli olmasa bile görevlerin olacağını garanti ederim.
sslere baktım videoları izledim bi arkadaşın söylediğinin aksine karakter modellemesi çok iyi yapılmış bence..bi de oyun mapine baktım gta sandım o ne ya
Harita o kadar büyük değil abartmayalım ara sokaklar yok sadece ana caddeler var. Driver 3 ya da Parallel Lines ın haritaları kadar. Bir GTA haritası beklememek lazım oyundan çünkü GTA değil
Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi
For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
Evet arkadaşlar. Şu an XBOX versiyonunuda oynuyorum. Oynanış ve tuşlar aynen GTA IV. Rahat bir oynanışı var ama ilerleyen bölümler acayip zor.Aynı bölümü 15 kez oynadığım oldu ama sonunda geçtim
Zorluk derecesi başlangıca nazaran orantısız şekilde artıyor. O yüzden ilk bölümlerle ilerleyen bölümleri hiç kıyaslamayın. Oyun ilerledikçe tekdüzelikten kurtuluyor. Görevler filan iyice heyecanlı bir hal alıyor. Tabiri caizse aksiyonun göbeğine vuruyor. Pc versiyonunda grafik ayarları detayı yok. Sadece çözünürlük seçebiliyorsunuz. Bu kötü olmuş. Gerçi grafikler bu haliylede fena sayılmaz.
Oyunun özelliği bu zaten. Her oyunda da gerçekçilik aramak doğru olmaz, değil mi? Bir oyun gerçekçi değil diye de berbat olamaz. Gerçek dışı olayları sevmiyorsanız oyuna çamur atmaya da hakkınız yoktur. Sevmiyorum deyip geçmelisiniz.
hak veriyorum ve hatırlatıyorum; video oyunları kurmaca sanatının içeriğinde değerlendirilirler. örnek vermek gerekirse; son yıllarda çıkmış ve çok gerçekçi bulunan, adını hatırlamadığım bir yarış simülasyonunu deneyen adını hatırlamadığım bir profesyonel yarışçı "hiç gerçekçi değil, eğer araçların kontrolü böyle olsaydı, pistte hepimizin işi daha kolay olurdu." gibisinden bir şey söylemişti.
Evet rusça versiyonu çıktı 8.4gb acaba konuşma dilide ruşçamı bu önemli değilse veya dark sector'deki gibi config dosyası ile ingilizce yapılabiliyorsa sorun değil indirilebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaLoUr -- 25 Mart 2009; 13:23:59 >