Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Hp Pavilion Serisinde Yaşanan Wireless Sorunu Medyada pavilion serisi almadan önce inceleyin

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Hp - Compaq >> Hp Pavilion Serisinde Yaşanan Wireless Sorunu Medyada pavilion serisi almadan önce inceleyin Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dropby23

29 Ekim 2007, 14:29:15  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben de bir hp pavilion dv6000 serisi kullanıcısıyım laptop u bir sene kadar kullandıktan sonra wireless aygıtı kaybolup bir daha gelmeyen yada ara ara gelip kaybolan yüzlerce kişiden biriyim.Bu kişileri görmek için aşağıdaki başlığı incelemenizi tavsiye ediyorum benim gibi aynı sorunu yaşayan yüzlerce kişi var
http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=1104931 Benim dilim bu yüzden yandı ne burdaki servisler nede hp nin yardım sitesi amerikaya göndermeme laptopu vs. bir sonuç getirmedi.
Ve sorunlar en sonunda medyay yansıdı ama hala hp den bir cevap yada bir çözüm önerisi yok
http://blogs.zdnet.com/Berlind/?p=853
http://blogs.zdnet.com/Berlind/?p=863
Bu yüzden hp pavilion serisi laptop alacak arkadaşlar bu başlıkları inceleyerek karar vermeleri en uygun olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dropby23 -- 29 Ekim 2007; 15:37:25 >

kostebek

Sisteme Gözat

29 Ekim 2007, 15:30:39  

Paylaştığın için teşekkür ederim. Bakalım bende haykırıp duruyorum anca kafeden internete girebiliyorum. Halbuki evimde yarı çalışır vaiyette bir Pavilion var işte günvenemiyorum. Yolda bırakacak diye. Servisten geldikten sonra böyle oldu

TOSHIBA A200-1SI
CORE2DUO T-5550 1.83 GHZ 2048MB 160GB
ATI Radeon Mobility HD2600 15.4" NoteBook

dropby23

29 Ekim 2007, 15:35:23  

Şimdilik usb wireless adaptörüyle çözdüm yaklaşık 35 ytl civarı alternatif olarak kullanabilirsin.

kostebek

Sisteme Gözat

29 Ekim 2007, 15:51:16  

Ver servise direk ya... Ben direk verdim valla yarın tekrar götürüyom mesela. Sanki servise verilmek için alınmış pc gibi oldu

Durumumun kısa özeti

http://www.harmankaya.org/yazi-92-HP-Bilgisayar-Hayatindir-.html

S*ck Hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 29 Ekim 2007; 15:54:41 >

TOSHIBA A200-1SI

dropby23

29 Ekim 2007, 16:10:07  

Garantisi bitti benim abd den almıştım ben 1 sene önce.Garantide toshibalardaki gibi internaitonal olmadığından çok sıktı beni. Parça değişimi için abd ye yollamam gerekti kargo parası vs.

kostebek

Sisteme Gözat

29 Ekim 2007, 16:51:36  

quote:

Orjinalden alıntı: dropby23

Garantisi bitti benim abd den almıştım ben 1 sene önce.Garantide toshibalardaki gibi internaitonal olmadığından çok sıktı beni. Parça değişimi için abd ye yollamam gerekti kargo parası vs.

hadi üzüldüm dostum ya Bu arada garanti süresi 1 yıl değil 2 yıl onuda belirtiyim de bence bir an evvel yurtdışına gönder baksınlar ;) Orda teknik servis iyi sanırım

TOSHIBA A200-1SI

dropby23

29 Ekim 2007, 17:22:54  

Türkiye'de sadece 2 yıl yurt dışında garanti süreleri 1 yıl oluyor aksi belirtilmedikçe.

DVB

Sisteme Gözat

29 Ekim 2007, 23:22:30  

Çaresi yok değilki götür servise

dropby23

30 Ekim 2007, 14:46:38  

sorun zaten servisin bunu halledememesi sorunun neden kaynaklandığını muhtemelen bulamıyorlar.Anakartı değiştirmek wifi kartını değiştirmek bir çözüm olmuyor son çare olarak laptop ı değiştiriyorlar bunu değiştirmemek içinde her türlü zorluğu çıkartıcaklarından emin olabilirsin.

DVB

Sisteme Gözat

30 Ekim 2007, 16:55:41  

nasıl bulamıyolar sorun anakartı değiştirince çözülmüyormu ? benim 8000 de rastlamadım ama arkadaşın dv6000 nin anakartı değişti wireless problemi kalmadı şimdilik tek sorunu pil max 2 saat gidiyor

dropby23

30 Ekim 2007, 17:08:41  

Belirli bir süre sonra tekrar başlıyor sorun
http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=1104931 bu url de belirtmiş anakartı deüişen arkadaşlarda belirl ibir süre sonra gene tekrar etmiş sorun

dropby23

30 Ekim 2007, 17:11:44  

o başlıktan bir alıntı tekrar ettiğini söyleyenlerden biri

Oct 30, 2007 10:45:54 GMT Unassigned
I'm french and I have this problem for the second time on dv6022ea. The first time my laptop was still on guaranty and, in the same time of wifi issue, the sound device didn't work. HP has repaired my labtop (they have changed motherboard and wifi card) and now my guarranty has expired and my wifi card has vanished again...I tried everything : drivers upgrade, bios upgrade, etc...

Therefore I think I will never buy HP anew and I inform my mate to follow the same way.

ps : sorry for bad english!

Bence arkadaşlar hp bu sorunlara el atmadan önce daha çok kişiyi bilgilendirerek en azından onların madur olmalarına engel olmalıyız. Zaten Türkiye şartlarında hiç bir elektronik eşya kolay alınmıyor alıncada kimse sorunlarıyla boğuşmak istemez

DoKuZuNCuKaPI

31 Ekim 2007, 16:57:08  

Bu sorun anakart ve kablosuz kartının değiştirilmesine rağmen devam ediyorsa bu demektirki; anakart ve kablosuz ağ kartında üretim hatası var. Bu durumda HP gibi global bir marka bir çözüm üretemiyorsa yazıklar olsun demekten başka bir çaremiz yok. Müşteri memnuniyeti ön planda olsa para iadesi yapması gerekir çünkü bir üst modelle bile değiştirse oda daha sonra bu sorunu gösterecektir.

Bu imzanın sahibi ne olursa olsun her zaman bir HP mağdurudur.
Lenovo Ideapad Y530 T9400,9500GS....

metin07

3 Kasım 2007, 21:09:27  

quote:

Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

Bu sorun anakart ve kablosuz kartının değiştirilmesine rağmen devam ediyorsa bu demektirki; anakart ve kablosuz ağ kartında üretim hatası var. Bu durumda HP gibi global bir marka bir çözüm üretemiyorsa yazıklar olsun demekten başka bir çaremiz yok. Müşteri memnuniyeti ön planda olsa para iadesi yapması gerekir çünkü bir üst modelle bile değiştirse oda daha sonra bu sorunu gösterecektir.

|| M1530 Q03 | http://www.metincakmak.com/ ||
kostebek

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007, 21:59:09  

quote:

Orjinalden alıntı: dropby23

o başlıktan bir alıntı tekrar ettiğini söyleyenlerden biri

Oct 30, 2007 10:45:54 GMT Unassigned
I'm french and I have this problem for the second time on dv6022ea. The first time my laptop was still on guaranty and, in the same time of wifi issue, the sound device didn't work. HP has repaired my labtop (they have changed motherboard and wifi card) and now my guarranty has expired and my wifi card has vanished again...I tried everything : drivers upgrade, bios upgrade, etc...

Therefore I think I will never buy HP anew and I inform my mate to follow the same way.

ps : sorry for bad english!

Bence arkadaşlar hp bu sorunlara el atmadan önce daha çok kişiyi bilgilendirerek en azından onların madur olmalarına engel olmalıyız. Zaten Türkiye şartlarında hiç bir elektronik eşya kolay alınmıyor alıncada kimse sorunlarıyla boğuşmak istemez

korktuğum olay çocuğun başına gelmiş

TOSHIBA A200-1SI

alpdinc

3 Kasım 2007, 22:59:06  

sorun durduk yere tam da bilgisayara en çok ihtiyacınız olduğu zamanda oluşuyor. önceleri kablosuz ağ kaybolup geri geliyor fakat 1-2 gün içinde tamamen yok oluyor. olsun ben seni kablosuz ağın olmadan da severim deyip gidip usb wifi adaptörü alıyorum fakat adaptörü aldığımın ertesi günü bilgisayar hiç açılmamaya başlıyor

anlıyorum ki anakart tamamen ölmüş servis yolu sizi bekliyor

iPod Touch 8GB--2.1 Software--Marware Sport Grip
adameus

5 Kasım 2007, 24:47:41  

bende de bir kez kayboldu geri geldi.neyse sorunun bilgisayardaki baska bir parcanin bilgisayari cok isittigindan wireless yuvalarinin erimesi sonucunda olustugunu soyluyorlar.tavsiyem serin yerlerde kullanin napalim.
DoKuZuNCuKaPI

9 Kasım 2007, 13:46:36  

quote:

Orjinalden alıntı: adameus

bende de bir kez kayboldu geri geldi.neyse sorunun bilgisayardaki baska bir parcanin bilgisayari cok isittigindan wireless yuvalarinin erimesi sonucunda olustugunu soyluyorlar.tavsiyem serin yerlerde kullanin napalim.

Ne diyim artık ya HP de süper demekki buna çözüm bulamıyor hala yaşanıyor bu sorun hiç br çözüm bulamıyorlarsa çanta yerine dizüstü soğutucu hediye versinler yada üstüne lütfen serin ve kuru yerlerde kullanın yazsınlar dimi :D

@---B-L-U-K---@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Kasım 2007, 14:08:47  

pc bi kere servise gıttıgı zaman anlayınkı ondan bır daha fayda gelmez :) :) :)
DoKuZuNCuKaPI

9 Kasım 2007, 19:14:47  

Harbiden haklısın ya adamlar vidaları bile tam bükmüyolar. HP anakart değişimi yapınca kasanın içine sığramadığı yamuk yumuk vidaladığı dahi oluyormuş artık uzman oldum teknik servis konusunda Allah düşürmesin. Normalde kimseye sert davranmam beni bile artık çileden çıkardılar. Hiçte iyi davranmadım onarım servisindekilere.

@---B-L-U-K---@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Kasım 2007, 24:01:53  

adamlar dedıgın gibi vidaları sıkmıyolar neyse aga yapıcaklarını yapsınlar bız sıkarız vidayı ya hatta bozuk parcayı verelım yenısını versınler bız takmayada razıyız en azından 30 gn beklemeyız :) :) :)
DoKuZuNCuKaPI

10 Kasım 2007, 16:22:19  

Valla ancak öyle kabul edebilirim dizüstümün yerine yeni HP vermelerini kendin pişir kendin ye gibi birşey Geri kapatmak zaman alır ama 42 günde sürmez hemde özene bezene takarsın bir dahada arıza olmaz. HP servisindekilerin bilgisizliği nereden belli dün yedek dizüstü aldım gitmişler yanlış adaptör vermişler bariz belli yani ona ait olmadığı konuya vakıf olan bir insan gördünmü direk anlar o adaptörün o dizüstüye ait olmadığını. İsminide aldım nasıl işe HP de çalıştırıyorlar bunuda da dedim ama yapacak birşey yok bence toptan değiştirmeli HP servis çalışanlarını. Yada bu hp tüketici onarım servisini kurs olarak görüyor orada eğitimini tamamlayan çömezleri ticari ürünlerim onarım servisine alıyor olabilir. Böyle bir konu geldi şimdi aklıma. Neden olmasın?

mr.anderson34

1 Ocak 2008, 16:03:59  

merhaba arkadaslar bende pavilion kullanıcısym 2006 eylülde almıstm laptop 5 ay kadar kullandıktan sonra wireless problemi oldu donanım kayboldu. daha sonra bilgisyar hiç açılmamaya başladı. 21 haziranda servise verdim laptopu ve beni 8 ağstosa kadar bekletip yeni laptop verdiler. ben bilgsayar mühendisliği öğrencsym, bu sürede 4 tane söz vermiş olduğum proje aksadı. herneyse yeni laptopuda 5 aylık bi kullanımdan sonra(geçen hafta) sabahleyin bil. bi açtım wireless donanımı gitmiş. yani bana verdikleri yeni laptop daaynı probleme sahip. şuan bilgisayarı amip gibi internet bağlantısız kullanıorm. ve ne yapıcağımı bilmiorum. cahil servis elemanlarının beni yine aylarca bekletmesine tahammül edemem. hp den yetkili biriyle görüsmem gerekio... sizce nereye gitmelym? çağrı merkezindeki çapsız bayanlar derdimi anlamıyor...

mrtgkce

1 Ocak 2008, 18:13:13  

quote:

Orjinalden alıntı: mr.anderson34

merhaba arkadaslar bende pavilion kullanıcısym 2006 eylülde almıstm laptop 5 ay kadar kullandıktan sonra wireless problemi oldu donanım kayboldu. daha sonra bilgisyar hiç açılmamaya başladı. 21 haziranda servise verdim laptopu ve beni 8 ağstosa kadar bekletip yeni laptop verdiler. ben bilgsayar mühendisliği öğrencsym, bu sürede 4 tane söz vermiş olduğum proje aksadı. herneyse yeni laptopuda 5 aylık bi kullanımdan sonra(geçen hafta) sabahleyin bil. bi açtım wireless donanımı gitmiş. yani bana verdikleri yeni laptop daaynı probleme sahip. şuan bilgisayarı amip gibi internet bağlantısız kullanıorm. ve ne yapıcağımı bilmiorum. cahil servis elemanlarının beni yine aylarca bekletmesine tahammül edemem. hp den yetkili biriyle görüsmem gerekio... sizce nereye gitmelym? çağrı merkezindeki çapsız bayanlar derdimi anlamıyor...

Cumhurbaşkanına da çıksan değişen birşey olacağını zannetmem.

Keşke Ağustosta ürün değişimi yerine para iadesi alsaymışsın. Bence yapabileceğin en mantıklı şey servis sürecini başrtan yaşayıp bu sefer para iadesi istemek ve bu lanetli aletlerden kurtulmak

- COMPAQ F500 F505EA + 3GB RAM + Windows 7 64bit
- ASUS Eee PC 701 4G + 1GB RAM + 8GB SDHC
- WD Elements Desktop 1TB External HDD
- MINTON MMP3059 + Creative EP-630
- SAMSUNG Digimax A403
- SAMSUNG E250 - SAMSUNG B130S
mr.anderson34

1 Ocak 2008, 21:22:54  

zaten öyle yapacaktım.. para iadesi alıodum tam alacakken "iade faturası" die bişey çıkarttlar başıma... iade fatursaı kesmem gerekiomuş, oda %18 i olduu içn 400 ytl lik bi para kesintisi yapıp para iaedsi alcaktım böyle olcaana yeni ürün verin dedim... ama bu sefer 1000 ytl de kesseler paramı iade alcam...
benm anlamadığım şey; ilk sefer olabailr hatalı ürün... peki bana aynı bozuk makinalarda tekrar nası verebilio bu adamlar???

mrtgkce

1 Ocak 2008, 21:39:21  

quote:

peki bana aynı bozuk makinalarda tekrar nası verebilio bu adamlar???

Utanmadan

Yalnız kesinti olduğundan haberim yoktu. Nasıl olur böyle bir şey ya

DVB den cevap bekliyorum, gerçekten var mı böyle bir kesinti ya? Şimdi, benim notebookun faturası 1229ytl. Para iadesi istesem ne kadar verecek şimdi bu lanet insanlar?

- SAMSUNG Digimax A403
DoKuZuNCuKaPI

1 Ocak 2008, 22:06:31  

quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

quote:

peki bana aynı bozuk makinalarda tekrar nası verebilio bu adamlar???

Utanmadan

Yalnız kesinti olduğundan haberim yoktu. Nasıl olur böyle bir şey ya

DVB den cevap bekliyorum, gerçekten var mı böyle bir kesinti ya? Şimdi, benim notebookun faturası 1229ytl. Para iadesi istesem ne kadar verecek şimdi bu lanet insanlar?

DVB'yi herkes HP servis elemanı bilior heralde Neyse arkadaşlar şimdi şirket adına aldıysanız eğer o zaman iade faturası isterler ve de kdv sini kesebilirler %18 lik kısmını. Siz o kdv yi vergi indirimi olarak kullanmışsınızdır. Ancak şöylede birşey var sen iade faturası kesiyorsan zaten o ürünü iade ediyorsun demektir ve de o vergi indirimi sana geri yansıyacaktır iade ettiğin için. En azından ben böyle biliyorum muhasebe konusu tam olarak. Yani giren-çıkan vatandaşa nede olsa vur HP vur. Şahıs adınaysa kesinti gibi birşey yok öyle birşey yapmaya çalışırlarsa yemeyin. Birde şirket adına bile olsa yapamazlar bence ama bunu sormak lazım bir avukata. @Kostebek Abisine sorsun bakalım

mrtgkce

1 Ocak 2008, 22:31:04  

mr.anderson34 şirket adına mı aldı acaba merak ettim şimdi. Yoksa HP nin oyunu mı geldi!

- SAMSUNG Digimax A403
mr.anderson34

1 Ocak 2008, 22:37:39  

evet ben şirket adına kestrdim faturayı onun içn %18 lik iade faturası kesmek zorunda kaldım...
eğer siz isim adına fatura kestrdiyseniz sizn içn problem yok.

dropby23

31 Ocak 2008, 16:47:12  

Benim durum resmen bir komedi haline dönüştü. Hp Türkiye servisinden yetkililer hp abd ile yoğun mail trafiği sonucu beni aradılar ve laptop hakkında bilgi aldılar.Laptop'ı Abd den aldığım için hiç bir şekilde para ile tamirinin yada garanti kapsamında tamirinin Türkiye'de yapılamayacağını belirttiler. Yani laptop bozulursa burda yaptıramayacpaım ve Abd'de bir tanıdığım olmadığı ve ona gönderemyeceğim için muhtemelen çöpe gidecek. Burdan hp alacak arkadaşlara tavsiyem cidden uzak durmaları. Şu 6 ayda yazmadığım yer yazışmadığım kişi kalmadı ve hiç bir çözüm üretemediler.

zaferce

31 Ocak 2008, 17:22:01  

yahu bende aldım bu hp6640 dan 11 gün oldu şimdilik problem yok ama sürekli şikayet okuyorum bu forumda. 15 gün içinde %15 kesinti yaparak değişim yapabiliyormuş teknosa ne yapsam acaba %15 de az değil.

YENİ HONDA CR-V
CANON EOS 450D - Tamron 17-50mm - Canon EF 50mm f/1.8 II - Sigma 150-500mm F5-6.3 DG OS HSM
tuna_dzc

31 Ocak 2008, 18:58:33  

bence değiştirme hepsi sorunlu diil. zaten sorun olsada yenisini veriolar

ozgursa

25 Şubat 2008, 9:31:25  

benim müdürümünde bilgisayarında aynı problem var şimdi garantiye göndereceğiz bakalım ne çıkacak. laptop pavillion dv6000 serisi ( dv6097 )
oldumolası hp leri sevmem yazıcıları bi dert bilgisayarları bi dert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursa -- 25 Şubat 2008; 9:32:48 >

scenic II 1.6 16v cam tavan+ cd changer
citroen bx GTI 1.9
ikarahal

25 Şubat 2008, 10:16:39  

Sn DVB

Asagıda yazılan dogrumu, bu olay oyun oynanan yada surekli calısarak asırı ısınmaya maruz kalan laptoplarda mı oluyor. Yoksa sans isimi ? Yeni uretimlerde bir onlem alınmamısmıdır ?

quote:

Orjinalden alıntı: adameus

SPEAKER BOSE 701***AMFI PİONEER A-757***PIKAP DUAL1215***EQUALIZER PIONEER GR-777***TAPE DECK TEAC V-5010***CD SONY CDP-991***TUNER SONY ST-SE 300***TV SONY FX-66E***DVD PHILIPS 630 DIVX***DIJITAL PHOTO PENTAX K10D***HP PAVILION DV6640ET
dr_serkan

26 Şubat 2008, 14:05:39  

merhabalar benimde Hp ile ilgili bir sorunum var fakat sizinkilerden biraz farklı bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim.
dv5000 serisi bir pavilion var. kablosuz modemime bağlanmadan önce sinyal seviyesi full olarak gösteriyor fakat modeme bağlandıktan sonra sinyal seyivesi çok düşük seviyeye geliyor ayrıca sürekli kopmalar yaşıyorum. bu konuda ne yapmam gerekir. sürücüleri güncelledim birşey değişmedi. format attım düzelmedi. eksi haline geltirdim yine düzelmedi. bir evin içinde kablosuz bağlantı koparmı bilmiyorum. modemim airties modem.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

themehmet

28 Ocak 2009, 16:17:41  

Arkadaşlar mesajlarınızı ibretle okuyorum. Ben bir HP mağduruyum. Servis ile yaşadığım problemleri burada ayrıntılı bir biçimde yazmayacağım çünkü artık midem kaldırmıyor inanın. Dün HP ABD'ye CEO'suna mail attım, bizimkiler kadar duyarsız olmayacaklarını ve cevaplayacaklarını düşünüyorum.

Sevgili arkadaşlar, facebook'ta "HP Pavilion Sufferers in Turkey" adında bir grup açtım. Lütfen buraya üye olunuz. Bunu da ABD merkeze yollayacağım, bu tür topluluklar küresel şirketler için önemlidir, dikkate alınmamız için bir şekilde toplanmamız lazım, hem bu sayede HP'ye karşı yasal başvuruda bulunabilecek arkadaşlarımız için bir istatistik bilgisi olarak kullanılabilecek bir veritabanı da oluşturmuş oluruz.

HP, özellikle de PAVILION almayın, araştırın bakın klasik sorun; önce wireless gidiyor sonra anakart yanıyor, bu senaryoyu siz de yaşamayın.

Lütfen üye olun facebook'ta "HP Pavilion Sufferers in Turkey"

Teşekkürler ve geçmiş olsun, iyi (HP'siz) günler dilerim

serhan3333

17 Şubat 2009, 11:25:16  

bende de Hp pavilion dv5287ea var 2 senedir kullanıyorum. benimki kaybolmadı sıkı tutmuşum heralde wirless ama varya ilk aldığımda deli bir çekim gücü vardı şimdi ise okadar yok onuda araştırdım web kamerasını ekranın köşelerine klipsiyle sıkıştırınca antenleri zedelenmiş oda şans işte ne bileleim orda olduğunu serivisede götürmedim. öle evde duruyor. bakalım yorumları okuyunca servise götüresim gelmiyor böle kullanırım diyorum.:D

MONSTER T-2 REX S96S SANTA ROSA
VE
HP PAVİLİON 5287EA
ineversmoke

2 Eylül 2009, 21:58:21  

Aynı problem bende de var arkadaşlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_34133607/tm.htm

Bende makinayı amerikadan getirmiştim.

Durduk yere bu niye olur hala anlayabilmiş değilim.

Can sıkıcı bir durum.

WaRMaSTeR

3 Eylül 2009, 12:13:09  

Bende de aynı sorun vardı farklı driverlar yükleyince sorun gitti. Bir de wirelessin mesafesi uzun olduğunda internet hızı yavaşlıyordu. Şimdi rahat rahat kullanıyorum bir sorun yok.

HP PAVILION DV6-1144et KULLANANLAR KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 320GB SATA HDD | İntel Wifi Link 5100 Ağ Bağlantısı ve Realtek ethernet kartı | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran kartı | 5/1 Kart okuyucu | Parmak izi okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 15,6" 16:9 Ekran | Çift katman destekli LightScrible özellikli DVD+/-R | 6 Hücreli Lityum İyon pil | HP mobil uzaktan kumandası |
night_se

3 Eylül 2009, 13:48:18  

warmaster bende bisuru farkli yok denedim sonucunda 1 ay sorunsuz wireless im calisti... SONUC = suan yine kabloyla bagliyim nete yani tekrar bozuldu..

bu arada benim laptopta compaq f500 serisi abdden almistim demek oluyor ki bu sorunun hp ve compaq'in tum serilerinde olma ihtimali var..

Buradaydım..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Hp - Compaq >> Hp Pavilion Serisinde Yaşanan Wireless Sorunu Medyada pavilion serisi almadan önce inceleyin Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: MSI Standı
Tayvan Computex 09'da MSI standındayız
Computex 09: Sapphire Standı
1 numaralı ATI ekran kartı üreticisi dünyanın ilk 1GHz ekran kartı ve yeni PSU!'larıyla Computex 09'daydı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız