|
themehmet -> Cevap: Hp Pavilion Serisinde Yaşanan Wireless Sorunu Medyada pavilion serisi almadan önce inceleyin (28 Ocak 2009; 16:17:41)
|
Arkadaşlar mesajlarınızı ibretle okuyorum. Ben bir HP mağduruyum. Servis ile yaşadığım problemleri burada ayrıntılı bir biçimde yazmayacağım çünkü artık midem kaldırmıyor inanın. Dün HP ABD'ye CEO'suna mail attım, bizimkiler kadar duyarsız olmayacaklarını ve cevaplayacaklarını düşünüyorum. Sevgili arkadaşlar, facebook'ta "HP Pavilion Sufferers in Turkey" adında bir grup açtım. Lütfen buraya üye olunuz. Bunu da ABD merkeze yollayacağım, bu tür topluluklar küresel şirketler için önemlidir, dikkate alınmamız için bir şekilde toplanmamız lazım, hem bu sayede HP'ye karşı yasal başvuruda bulunabilecek arkadaşlarımız için bir istatistik bilgisi olarak kullanılabilecek bir veritabanı da oluşturmuş oluruz. HP, özellikle de PAVILION almayın, araştırın bakın klasik sorun; önce wireless gidiyor sonra anakart yanıyor, bu senaryoyu siz de yaşamayın. Lütfen üye olun facebook'ta "HP Pavilion Sufferers in Turkey" Teşekkürler ve geçmiş olsun, iyi (HP'siz) günler dilerim
|
|
|
|