Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (184. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
31
Favori
393.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar . bugun jasper boardlı makinemi aldım .

    kutudan çıkardıktan sonra neler yapmalıyım eleman bir çevirici verdi bu yeterlimidir çevirici üstünde 10/16
    250 yazıyor , birde live sorarken bölgeyi ne seçmeliyim teşekkürler.
  • SLm arkadaşlar bende aranıza yeni gelmiş bulunmaktayım geçende 5.ay üretimli jasper konsol aldım bitane ya oynarken ara sıra elimi arkasına koyuyorum baya sıcak hava üflüyor bide kapattıktan sonra biraz sıcak kalıyor alet bir sorun olur mu yoksa dasboardda biraz bekletmek gerekiyor mu? sizce bunlar normal midir yoksa fanlarda falan sorun olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madcapfrog

    Umarım doğru yere soruyorum :)

    3 ayrı gamertag le 3 ay gold live oynamak istediğinizde her açtığınız yeni gamertag için yeni bir mail adresimi gereklidir? Yoksa sabit bir uk mail adresi alıp 3 gamertag için de aynı adres kullanılabilir mi?
    Bu sürenin sonunda 1. oluşturduğunuza devam etme şansınız var mı yoksa illa 3. ye mi devam?
    Gamertagların biri uk biri us olabilir mi?




    3 ayri gamertag acacbilirsiniz hicbir sorun teskil etmez.Bu 3 ayri gamertag icin,3 farkli e-mail adresi girmeniz gerekiyor.Eger makinaniz palsa,size tavsiyem avrupa hesabiniza gold üyelik alinki indirdiginiz eklentiler sorunsuz calissin.
  • " Maks3R " sağol dostum anladım.

    Bu arada makineyi kapattıktan sonra fişten çekiyormuyuz? Xbox zamanı gibi ayarların sıfırlanması gibi bir durum var mı? Yoksa direk fişe takılı kalsın sadece kapatmak yeter mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madcapfrog

    " Maks3R " sağol dostum anladım.

    Bu arada makineyi kapattıktan sonra fişten çekiyormuyuz? Xbox zamanı gibi ayarların sıfırlanması gibi bir durum var mı? Yoksa direk fişe takılı kalsın sadece kapatmak yeter mi?


    Ben stand by konumda bırakıyorum , ama bu voltajdan tırstığım için arada fişten çekiyorum , birşey dahacana sıfırlanmadı .
  • Arkadaşlar xboxun fw sürümünün ne olduğunu nasıl anlarım yardım edin !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Verrutol

    Arkadaşlar xboxun fw sürümünün ne olduğunu nasıl anlarım yardım edin !


    Makinanın üstünde yazmaz maalesef illegal olduğu için :)

    Ama güncel sürüm ise 1.60 tır muhtemelen .

    not:cod wm2 oynamak için 1.61 uptadelemek gerekiyor .
  • Sıcak hava üflemesi güzel bişey, gayette normal. Herhangi bi sorun yok merak etmeyin.


    quote:

    Orijinalden alıntı: emretasman30

    SLm arkadaşlar bende aranıza yeni gelmiş bulunmaktayım geçende 5.ay üretimli jasper konsol aldım bitane ya oynarken ara sıra elimi arkasına koyuyorum baya sıcak hava üflüyor bide kapattıktan sonra biraz sıcak kalıyor alet bir sorun olur mu yoksa dasboardda biraz bekletmek gerekiyor mu? sizce bunlar normal midir yoksa fanlarda falan sorun olabilir mi?
  • Ban yemek eğer son FW kullanıyor, oyunları çıkış tarihinden sonra oynuyorsanız şansa bağlı. Konsol bir kez ban yediği zaman, hangi FW ye dönerseniz dönün, hiçbir işe yaramaz, cihazı direk sistemden banlıyorlar.


    quote:

    Orijinalden alıntı: kes123kin

    Eger ban yerseniz noluyor o urunle bir daha hic bir halıkarda live e giremiyomusunuz. Mesela 1.5 FW de ban yedın uzerıne 1.6 FW yaptırsan Ban gidermi nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz. Ban yeme neye baglı sansamı :)
  • Atik Elektronik iyidir.


    quote:

    Orijinalden alıntı: kes123kin

    Merhaba bende xbox almayı dusunuyorum istanbulda nereyı onerırsınız hangı modelı onerırsınız ayrıca bu arıza sorunlarıyla cok mu cabuk bozulur makıne ısınma sorunu vb seylerle
  • * Takılır ama xbox harddiski olarak kullanamazsınız.

    *
    Harddisk önemli ve gerçekten faydalı. Oyunları install edebiliyorsunuz içine, bu sayede dvd rom sesinden kurtuluyorsunuz, bu da daha az gürültü ve konsolun daha az ısınması anlamına geliyor. Live'den yeni oyunların demoları geldikçe bunları indirip oynayabiliyorsunuz, aynı şekilde Live'deki indirilebilir içerikleride indirebiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim harddiski.

    * Şans, kader, kısmet.

    * Hayır kırılmadı PS3, PS3 teki orjinal oyun imkanları Xbox a nazaran çok daha fazla, fiyatlar çok daha uygun, takas imkanı çok yaygın, ücretsiz online oyun imkanı var ve konsol Xbox tan daha sağlam, dahili bluray playeri var ve daha gelecek vaad ediyor bana göre, bu nedenlerden dolayı değiştiriyor olabilirler.

    * Hangisini alayım peki diyorsanız bu tamamen sizin bütçenizle, oyun alışkanlığınızla alakalı bi durum, her oyunu oynarım, ban tehlikesi falan umurumda değil diyorsanız kesinlikle Xbox 360, az, öz oynarım, online oyun severim diyorsanız PS3.

    * Backup Xbox 360 oyunları 4-5 ytl, yeni çıkan bir PS3 oyunu alacağınız yere göre 75-100 ytl arası değişir (günler geçtikçe düşer, makul seviyelere gelir)

    Oyun alışkanlığınız doğrultusunda tercih yapın.


    quote:

    Orijinalden alıntı: 2pac4life

    Merhaba buaralar heryerde xbox 360 almak için araştırma yapıyorum. Anladığım kadarıyla yeni nesi xboxlarda elite yada arcade (bundle serilerini bilmiyorum) sistem aynı sadece hard disk farkı var.

    - Usb li olduğu için herhangi bir harici hard disk takılabilirmi xboxlara?
    - Asıl sorum şu elite ve arcade arasındaki fiyat farkını belliki şu 120 gblık harddiske veriyoruz. Hard disk xboxta tam olarak ne işe yarıyor.
    - Birde bu FW'li makinalar internetten oyun oynarken banlanıyor diyosunuz. Bundan kaçış yokmu ?
    - Sitelerde görüyorum insanlar xboxumu ps3 aldığım için satıyorum falan diyor.PS3 ü kırdılarmı haberiniz varsa kopya oyun çalıştırıyosa hiç birini cevaplamayın gidiyim onu alıyım

    alcağım cevaba göre şekillenicek kafamda hangisini alacağım o yüzden herkezin cevap yazmasını isterim teşekkürler




  • Almanıza gerek yok zira hiçbir işe yaramaz.

    quote:

    Orijinalden alıntı: sawgiray

    Nyko İntercooler fan almayı düşünüyorum fakat Tr'de satılmıyor şuan sanırım.
    Yurtdışın'dan getirmeyi düşünüyorum kargo dahil 25 TL civarı yapıyor,kargo'da bir sorun yaşarmıyım? (Max 600 gram kargo.)
    Bir de jasper'e uyar mı,bildiğim kadarı ile power girişi ile çalışıyor fan,falcon ile jasper'in farklı sorun yaşarmıyım?
  • 1) Internet olmadan yeni nesil konsollar bana hiçbişey ifade etmiyor, yeni nesil konsolları farklı yapan şey online oyun. O nedenle iki ucu bişeyli değnek bu durum, bi yanda ucuz oyun, ban tehlikesi, bi yanda pahalı oyun, ban tehlikesi yok. Tamamen imkanlarınızla ve oyun oynama alışkanlığınızla alakalı bi durum.

    2) Istanbul'da Atik Elektronik'i öneririm, bir çok kez alışveriş yaptım, Avrupa yakasındamı hiçbir fikrim yok yalnız.

    3) Demoları Silver üyelerde indirir, Gold üyeler, online oyun oynayabilir.



    quote:

    Orijinalden alıntı: hackerman999

    Selamlar DH Ailesi;

    Ps3 Xbox derken kararı Xbox 360 Elite'den yana alıp 0 Xbox 360 Elite aldım. Birkaç sorum var yardım ediceğinizi düşündüğüm.

    1-Fw konusunda; 3 tane orjinal oyun aldım forumdaki Live'nin + larını okudum fw yaptırsam mı yaptırmasam mı diye arada kalmış durumdayım. Oyunları online oynamak varken falan arada kaldım. Sorum FW yaptırmasak orjinal oyunlara para yetiştirebilceğmi düşünmüyorum ama live bağlantısı fw ile değişilmez dermisiniz?

    2- Fw yaptırmaya karar verdim diyelim İSTANBUL Avrupa Yakasında yaptırabilceğim önerdiğiniz bir yer varmıdır? (Kendin yap diyenler falan var ama gerek yok yer tavsiyesinde bulunsanız daha iyi olur)

    3- Bu Live'de Gold üyelik tam olarak nedir ? 12 aylığı 50 dolar gibi bir fiyat gördüm bu 50 doları verdiğimde ne gibi + larım olur? Oyun indirmeye mi yarar gold üyelik sadece online oynamak içinmidir? Gold üyeliğin ne + sı olduğunu açıklayabilirmisiniz?




  • Sky hocam hoşgeldin vallaha topic hasret kaldı sana , sınırlı bilgim ile birazcık yardımcı olmaya çalıştım ama işte idareten yerini dolduramadık .

    benimde bir sorum olacak heryerde bir söylenti kimisi makinayı dik kullanın diyor kimiside yan yatırın diyor ne yapsak bu hususta ?
  • Bu soruya şöyle cevap vereyim, ben yaklaşık 1 yıldır yan yatık vaziyette kullanıyorum, böyle kullanmak gerekir demiyorum, dik mi yan mı dursun diye bi ton spekülasyon var, kesin bişey söylemek zor, ben sadece aşağıdan ve yukarıdan hava alabileceğini düşündüğüm ve gözüme daha güzel gözüktüğü için yan koydum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker

    Bu soruya şöyle cevap vereyim, ben yaklaşık 1 yıldır yan yatık vaziyette kullanıyorum, böyle kullanmak gerekir demiyorum, dik mi yan mı dursun diye bi ton spekülasyon var, kesin bişey söylemek zor, ben sadece aşağıdan ve yukarıdan hava alabileceğini düşündüğüm ve gözüme daha güzel gözüktüğü için yan koydum.


    Peki hocam , kaç yıllık oluyor ömürleri genelde elite jasperlerin .

    bende 13.05.09 lu bir makina varda merak ettim .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rob10


    quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker

    Bu soruya şöyle cevap vereyim, ben yaklaşık 1 yıldır yan yatık vaziyette kullanıyorum, böyle kullanmak gerekir demiyorum, dik mi yan mı dursun diye bi ton spekülasyon var, kesin bişey söylemek zor, ben sadece aşağıdan ve yukarıdan hava alabileceğini düşündüğüm ve gözüme daha güzel gözüktüğü için yan koydum.


    Peki hocam , kaç yıllık oluyor ömürleri genelde elite jasperlerin .

    bende 13.05.09 lu bir makina varda merak ettim .

    Şu an için onu bilemeyiz zaten xboxların %90nı ilk bir yıl içinde gümlemez
    Jasperler çıkalım bir sene olmadı ki olsa bile trye en erken martta grdi bu makinalar 9 ay bile olmamış gördüğünüz gbi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatality94


    quote:

    Orijinalden alıntı: rob10


    quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker

    Bu soruya şöyle cevap vereyim, ben yaklaşık 1 yıldır yan yatık vaziyette kullanıyorum, böyle kullanmak gerekir demiyorum, dik mi yan mı dursun diye bi ton spekülasyon var, kesin bişey söylemek zor, ben sadece aşağıdan ve yukarıdan hava alabileceğini düşündüğüm ve gözüme daha güzel gözüktüğü için yan koydum.


    Peki hocam , kaç yıllık oluyor ömürleri genelde elite jasperlerin .

    bende 13.05.09 lu bir makina varda merak ettim .

    Şu an için onu bilemeyiz zaten xboxların %90nı ilk bir yıl içinde gümlemez
    Jasperler çıkalım bir sene olmadı ki olsa bile trye en erken martta grdi bu makinalar 9 ay bile olmamış gördüğünüz gbi


    Bir nebze olsun rahatladım , doyasıya bir fifa ile pes oynıyalım yahu .




  • slm arkadaslar.benim makine jasper pal.dun aksam live da cod:wow oynadım ve cıkıp menuneye dondum baktım live diskonent yazıp live dan cıktı bende tekrar live giris yaptım oda ne xboxlive banned adı altında birseyler cıktı.ve 2-3 kere denememe rahmen girmedi.banned yazınca banlandım herhal diye bide xbox.coma girip profilime bakim belki banlandıgımı yazar diye ama birsey goremedim acaba banlandımmı size sorayım dedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurel_1359

    slm arkadaslar.benim makine jasper pal.dun aksam live da cod:wow oynadım ve cıkıp menuneye dondum baktım live diskonent yazıp live dan cıktı bende tekrar live giris yaptım oda ne xboxlive banned adı altında birseyler cıktı.ve 2-3 kere denememe rahmen girmedi.banned yazınca banlandım herhal diye bide xbox.coma girip profilime bakim belki banlandıgımı yazar diye ama birsey goremedim acaba banlandımmı size sorayım dedim


    Banlanman çok normal 2 gündür bir ban dalgası var tüm fwli makinaları banlıyorlar , oyun takman veya oynamadan dahi önemli değil ki sen cod oynamışsın geçmiş olsun .
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.