LG R405 Hk. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG

DerbenTli -> LG R405 Hk. (29 Ekim 2007; 1:50:15)

Yeni gelen R405 santarosa platformlu intel Turbo memory ROBSON 1Gb teknolojili 14"1 ürünlerini piyasaya süren LG firması R400 deki satış rakamlarını yakalamayı başarmak üzere. Bu ürünler VatanBilgisayar'lara gireli 3 gün oldu toplam satış adeti tüm vatanbilgisayar'larda 100 adeti buldu.. geriye gelen arıza durumu : 0 şikayet : 0 memnuniyet : 100 sevindirici haberler ile günü kapatıyoruz :)))

saygılarımla
DerbenTli

rextr -> Cevap: LG R405 Hk. (29 Ekim 2007; 10:50:09)

lg, 8400 sevdasından kurtulamıcak herhalde :( , en azından bi 8600gs görsem hiç durmıcam.

chinaski -> Cevap: LG R405 Hk. (29 Ekim 2007; 11:44:14)

quote:

Orjinalden alıntı: DerbenTli

Yeni gelen R405 santarosa platformlu intel Turbo memory ROBSON 1Gb teknolojili 14"1 ürünlerini piyasaya süren LG firması R400 deki satış rakamlarını yakalamayı başarmak üzere. Bu ürünler VatanBilgisayar'lara gireli 3 gün oldu toplam satış adeti tüm vatanbilgisayar'larda 100 adeti buldu.. geriye gelen arıza durumu : 0 şikayet : 0 memnuniyet : 100 sevindirici haberler ile günü kapatıyoruz :)))

saygılarımla
DerbenTli

ozellikler iyi (ekran karti hk bilgim yok), 14.1 ekran olusu ve tasarimiyla ayni ozellikteki notebooklara gore daha fazla satis yapacagini dusunuyorum.[&:]

DerbenTli -> Cevap: LG R405 Hk. (29 Ekim 2007; 12:08:55)

quote:

Orjinalden alıntı: rextr

lg, 8400 sevdasından kurtulamıcak herhalde :( , en azından bi 8600gs görsem hiç durmıcam.

hocam 8600 gs veya Gt olsada bişi fark etmiyor. oynayacağın oyunları 8400 lerde oynatıyor. fark yok anlıcan. LG nin tercih etmesi Kullanıcı kitlesine uygun fiyatta kaliteli, şık, hafif , az ısınnan , sorunsuz ürünleri ile ulaşmayı hedefliyor. O makinada 8600 olsaydı inan fiyatı 1899 $ olurdu

rextr -> Cevap: LG R405 Hk. (29 Ekim 2007; 13:56:53)

8400 ile 8600 arasında o kadar fiyat farkı olamaz, ancak incelik ve hafiflik konusunda pek emin değilim, yine aynı olurmu. Fakat benq joybook s41(modelini tam hatırlamıyom) 14.1" ve 8600gs, ve oldukça ince görünüyor, yani LG de istese koyar ama business notebook diye tutturmuşlar gidiyor.

DerbenTli -> Cevap: LG R405 Hk. (29 Ekim 2007; 16:49:23)

Notebook'un gerçek anlamı odur zaten. portable olmak. iki kart arasında o kadar fiyat olmaz zaten ama LG kalitsinde olunca olur işte... nedeni ise S1_pro serisinde Ati X1600 pro kullanılıyor hep fiyatlara bak en düşük 1799 $ + kdv ile satılıyor. buda aynı şekilde olurdu. o yüzden aynı performansları verebilecek ekran kartlarına fazla para vermek isteyen biri olmadığım için her zaman 8400 gs te işini görür derim ben...

rextr -> Cevap: LG R405 Hk. (29 Ekim 2007; 19:31:37)

"aynı performansı verebilecek ekran kartları?"

3Dmark 2005
8600gt -> 5768
8600gs -> 4359
8400gs- > 2646

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Bir de üstte bahsettiğim Benq'nun linkini verem.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71759
14.1"- 8600gs ve 2.35 kilo

Ten_Don -> Cevap: LG R405 Hk. (29 Ekim 2007; 19:42:32)

R400 ile aynı kesime hitap ettigini dusunmuyorum bu modelin

Fiyat olarak neredeyse ikiye katlıyor R400'u

Ozellikler artmıs ama hedef kitlede degismis...[sm=s16.gif]

DerbenTli -> Cevap: LG R405 Hk. (29 Ekim 2007; 23:02:18)

ben benchmarka bakmam dostum oyun oynatırken işimi görmesine bakıyorum. STALKER denedik oluşan çok fark göremedik desem yeridir. 8600 iyi ekran kartıdır ona bişi diyen yok. ama dx10 destekli oyunları full oynatamazken yada istediğim çözünürlükte oynayamazken fazla para verme taraftarı değilim. işlemcisi ve hdd yüksek olanı tercih ederim ozaman tabiki fiyatta devrede olucak...

lutkunf -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Ekim 2007; 9:16:23)

quote:

[:'(]

Ben direk R400 alacam, bakalım param elime geçene kadar stoklarda kalırsa tabi... "Oyunla işim olmaz artık notebookda" diye düşünüyorum (şimdiki aletim beni çok üzdü, Acer'den Mavi'den, Kont'dan gına geldi valla ama tüketici mahkemesi işi çözdü nihayetinde); işlemci ve ram (takviyeli 2gb) ile benim işim. (Konuya biraz maydonoz suyu olcak ama, şunu da gördüm 14.1" den yukarı notebook olmaz (taşınmıyor), hele bir de 17" alanlar var, hayretle bakıyorum valla, o paraya dehşet verici bir masaüstü olur, ikiside taşınabilirlikte aynı olur :), bir de notebookdan oyun makinası olmaz! Olur diyenlere benim 5024'ü son son vereyim[8D] Odamı ısıtıyor valla, bi de kendi kendine kapanmıyo mu...[sm=s20.gif])
Şimdi elime 2500 Ytl civarında para geçecek, bununla taşınabilir, şık, işlem gücü iyi bir alet alayım diyorum, geri kalanıyla da m.üstü kasa toplayım diyorum, oyun oynatabilecek iyi bişi alır mı dersiniz 1300 ytl ile? Ya da bu yaklaşım yanlış mı olur? Mesela üstteki Benq iki işi de beni üzmeden görür mü? (Bu arada Lg'nin işlencisi 2.2 yerine 2 olsa, artan para ile ve üstüne biraz daha fiyat farkı ile 8600gs koysalarmış daha iyi olmazmıydı? LG yetkilileri açıklasın deermişim[;)])

DerbenTli -> Cevap: LG R405 Hk. (1 Kasım 2007; 0:38:53)

quote:

Orjinalden alıntı: lutkunf

quote:

[:'(]

Ben direk R400 alacam, bakalım param elime geçene kadar stoklarda kalırsa tabi... "Oyunla işim olmaz artık notebookda" diye düşünüyorum (şimdiki aletim beni çok üzdü, Acer'den Mavi'den, Kont'dan gına geldi valla ama tüketici mahkemesi işi çözdü nihayetinde); işlemci ve ram (takviyeli 2gb) ile benim işim. (Konuya biraz maydonoz suyu olcak ama, şunu da gördüm 14.1" den yukarı notebook olmaz (taşınmıyor), hele bir de 17" alanlar var, hayretle bakıyorum valla, o paraya dehşet verici bir masaüstü olur, ikiside taşınabilirlikte aynı olur :), bir de notebookdan oyun makinası olmaz! Olur diyenlere benim 5024'ü son son vereyim[8D] Odamı ısıtıyor valla, bi de kendi kendine kapanmıyo mu...[sm=s20.gif])
Şimdi elime 2500 Ytl civarında para geçecek, bununla taşınabilir, şık, işlem gücü iyi bir alet alayım diyorum, geri kalanıyla da m.üstü kasa toplayım diyorum, oyun oynatabilecek iyi bişi alır mı dersiniz 1300 ytl ile? Ya da bu yaklaşım yanlış mı olur? Mesela üstteki Benq iki işi de beni üzmeden görür mü? (Bu arada Lg'nin işlencisi 2.2 yerine 2 olsa, artan para ile ve üstüne biraz daha fiyat farkı ile 8600gs koysalarmış daha iyi olmazmıydı? LG yetkilileri açıklasın deermişim[;)])

Firma için Dha çok satış Getirebilirdi ama ne gerek varki uygun fiyatlı daha hızlı makinayı almak varken. Kendin diyorsun ya notebook'ta oyun oynanmaz diye. 8600 gs ne yapacaksın madem oyun oynamıcaksan. 8400gs'de işini görür senin.. bence LG tam hız yoluna devam ederken emin adımlarla gidiyor. HP gibi sadece satışa odaklanmıyor.

tolga_misirci -> Cevap: LG R405 Hk. (4 Kasım 2007; 23:10:30)

quote:

Adamlar 14.1'' laptopa bi dünya özellik sığdırmış daha ne istiyosun! Ayrıca 8400 oyunlar için yeterde artar bile. Ben R400 kullanıyorum ve bunda onboard ekran kartı var. GTA San Andreas, SIMS 2 gibi kapsamlı oyunları bile çok rahat oynuyorum. Eğer onboard kart zorlanmadan açıyosa 8400 neler yapar sen düşün. İşlemci ve Ram'in yüksekse her oyunu rahat oynarsın bunu unutma.

Bu R405 çok hoşuma gitti yaw. Birileri alsada biraz yorum yapsa. Bizde ona göre alsak...

[sm=s18.gif]

Bir Kedi Gördüm Sanki -> Cevap: LG R405 Hk. (8 Kasım 2007; 14:21:07)

http://www.e-turuncu.com/default.asp?git=9&urun=15030 1.348$+kdv şu an indirimde.

cosica -> Cevap: LG R405 Hk. (13 Kasım 2007; 16:20:55)

Derbentli ne güzel R400 forumumuzda takılyoduk niye ayrı bir başlık açtınız anlayamadım bu R405 için.Ayrıca R405'in incelemelerini ve fotoğraflarını en kısa sürede R400 sayfamızda bekliyoruz.

drmurti -> Cevap: LG R405 Hk. (18 Kasım 2007; 20:19:22)

R400 aldim. yaklasik 900 YTL KDV dahil verdim. Gercekten cok sessiz bir makina. Ozellikle fan sesi nerdeyse duyulmuyor. Acer 5920G , 4920G 'den sonra R400 'de dunya varmis. kulaklarim bayram etti.

AYrica hiz konusunda oyun disinda mukemmel. Zaten laptopta oyun da oynanmiyor. 8600 ekran karti bulunan makinada NFS oynadiydim. Fan bir taraftan gurul gurul calisirken zaman gectikce makina isiniyor ve performasnta azalmalar oluyordu.

R400 gercekten kalite bir makina. tuslari vs A kalite. Tek dezavantaji Firewire portunun bulunamamasi.

tolga_misirci -> Cevap: LG R405 Hk. (19 Kasım 2007; 6:21:24)

quote:

Orjinalden alıntı: drmurti

R400 aldim. yaklasik 900 YTL KDV dahil verdim. Gercekten cok sessiz bir makina. Ozellikle fan sesi nerdeyse duyulmuyor. Acer 5920G , 4920G 'den sonra R400 'de dunya varmis. kulaklarim bayram etti.

AYrica hiz konusunda oyun disinda mukemmel. Zaten laptopta oyun da oynanmiyor. 8600 ekran karti bulunan makinada NFS oynadiydim. Fan bir taraftan gurul gurul calisirken zaman gectikce makina isiniyor ve performasnta azalmalar oluyordu.

R400 gercekten kalite bir makina. tuslari vs A kalite. Tek dezavantaji Firewire portunun bulunamamasi.

Kardeş sen Celeron M olanini aldın galiba. Moralini bozmak istemem ama işlemcisi Celeron olanin performansi hiç iyi değil özellikleride yetersiz;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71722

----------------------------------------------------------------------------------------------

Asıl R400 işte bu;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71721

Keşke biraz daha para verip bunu alsaydın. Celeron işlemcili R400'ü benim arkadaşta kullanıyo ama hiç memnun değil. Açıkçası bende deneme fırsatı buldum ve normal R400'le arasında baya bi perfromans farkı var...

Ten_Don -> Cevap: LG R405 Hk. (19 Kasım 2007; 13:21:05)

Konyadan R400 alabilecegim - stoklarında mevcut magaza var mı bildiginiz...

stoklara girdi mi bir ara tukenmisti...[sm=s16.gif]

Fatih! -> Cevap: LG R405 Hk. (19 Kasım 2007; 20:15:13)

quote:

Orjinalden alıntı: tolga_misirci

Kardeş sen Celeron M olanini aldın galiba. Moralini bozmak istemem ama işlemcisi Celeron olanin performansi hiç iyi değil özellikleride yetersiz;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71722

----------------------------------------------------------------------------------------------

Asıl R400 işte bu;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71721

Keşke biraz daha para verip bunu alsaydın. Celeron işlemcili R400'ü benim arkadaşta kullanıyo ama hiç memnun değil. Açıkçası bende deneme fırsatı buldum ve normal R400'le arasında baya bi perfromans farkı var...

Bende 900 ytl + kdv ye nasıl aldı diyordum :)
Celeron nerde... CoreDuo nerde..
Derim ki notebook ile oyun oynamayı hiç düşünmedim
Alalı 3 hafta oldu benim winamp ı bile yeni kurdum.
Bu fiyatta alınabilcek baska notebook göremiyorum
Ben kdv dahil 1200 ytl + 35 ytl (1 gb ddr2 ram) = 1235 liraya aldim.
Yemişim ekran kartını.. Arada dağlar kadar fiyat farkı var.
İşlemci ve ekran kartı farkı için 665 lira fark vermeye değer mi?
Bence deymez.

fuckara_03038 -> Cevap: LG R405 Hk. (20 Kasım 2007; 17:26:34)

arkadaşlar ben dün lg405 aldım ama bunun ekran kartı up to 358 dio yani ramden alabilio mu 405ler onboard mu
ve xp yüklenebilir mi yüklenirse driver linkleri veirir misiniz

LoRd_C -> Cevap: LG R405 Hk. (26 Kasım 2007; 23:53:57)

bu laptopta hdmi çıkışı varmı acaba??

DerbenTli -> Cevap: LG R405 Hk. (26 Kasım 2007; 23:54:53)

http://www.vatanbilgisayar.com/

harika kampanya sınırlı adetle gelmiş yanlızca..

tolga_misirci -> Cevap: LG R405 Hk. (27 Kasım 2007; 6:29:47)

quote:

Orjinalden alıntı: DerbenTli

http://www.vatanbilgisayar.com/

harika kampanya sınırlı adetle gelmiş yanlızca..

İlk bakışta mükemmel bir kampanya gibi dursada alt tarafta şöyle yazıyo;

*Kampanlı ürün fiyatı ve taksit seçeneği sadece 27.11.2007 tarihinde Vatan Bilgisayar mağzalarından CardFinans'la alımlarda geçerlidir.

İyide kardeşim bende CardFinans yok ve diğer bir şart olarak mağzadan alımlarda geçerlidir demişler! Benim oturduğum şehirde Vatan Bilgisayar yok.

Bu ne biçim kampanya böyle. Görür görmez birden heycanlandım işte fırsat bu dedim ama sonra hevesim kursağımda kaldı. Allah'ın cezaları adam gibi bi kampanya yapsalar ne olacak sanki.

Valla beyler CardFinansınız varsa ve İstanbul-Ankara-İzmir-Bursa-Adana-Konya gibi bi şehirde oturuyosanız işinizi gücünüzü bırakıp hemen gidip bi R405 alın. Kampanya stoklarla sınırlıdır diyo bence acele edin bu fırsat bir daha ele geçmez!! Bilgisayarı bir süre kullanın eğer beğenmezseniz bana satarsınız [;)]

Tamda R405 almayı düşürken böyle bi fırsatı kaçırmak çok kötü olacak yaw [X(]

Ten_Don -> Cevap: LG R405 Hk. (27 Kasım 2007; 9:13:28)

quote:

Orjinalden alıntı: tolga_misirci

Bilgisayarı bir süre kullanın eğer beğenmezseniz bana satarsınız [;)]

Tamda R405 almayı düşürken böyle bi fırsatı kaçırmak çok kötü olacak yaw [X(]

gaza getirdin kardesime aldırıyorum 1 tane KONYA'dan

24 kasım ogretmenler gununde tum urunler indirimliydi LG-R400 950ytl , LG-R200 1800ytl'e geliyordu ama bu kampanyada [:'(]

kardfinansı subeden cıkartıyorlar sanırım umarım limit sorunu yasamam...

Ten_Don -> Cevap: LG R405 Hk. (27 Kasım 2007; 14:57:27)

Bugun 1 adet r405 aldım kardesime gerci ihtiyacı olandan 5 kat daha guclu bir makina ama 2-3 sene kafası rahat eder (;

mecbur VİSTA kuruyorum ama XP driverlarını bulursam tam olarak XP'e gecmeyi dusunuyorum

Bu konu netlik kazandımı acaba varsa link rica ediyorum ...

Ayrıca RECOVERY-DVD yaptıktan sonra XP'den tekrar VİSTA'a gecmek icab ederse sorunla karsılasırmıyım acaba, bu konuda da tereddut yasıyorum

Bilgi paylasıldıkca cogalır[sm=s16.gif]

tolga_misirci -> Cevap: LG R405 Hk. (27 Kasım 2007; 17:56:24)

quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

saat 10'da girip saat 18:00'da cıkabildim vatanbilgisayardan-magaza yeni oldugundan isler biraz yavas ilerliyor..

Kartfinansa 5 taksit 1539-ytl ( kdv dahil )

Oneren herkese tesekkurler , umarım sorunsuz kullanırız hepimizde[:'(]

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan [:(]

Birkaç gün kullan sonrada bize bilgi vermeyi ihmal etme. (Oyun performansı nasıl, ses yada ısı problemi var mı?)

Farklı açılardan çekilmiş fotolarını koyarsan tam süper olur [:'(]

Ten_Don -> Cevap: LG R405 Hk. (27 Kasım 2007; 18:07:37)

Laptop kız kardesimde KONYA'da(;

hafif-sık-sorunsuz oldugu icin tercih ettim tam bayan notebook'u[:'(]

Vatanteknik servisine kurulumunu yaptırdım gidince XP yuklemeyi dusunuyorum simdilik boyle kullansın bakaım

fotoları ancak 3 hafta sonra koyabilirim sınavdan sonra KONYA'ya gecmeyi dusunuyorum , o zamana kadar inceleyen cıkar mutlaka olmazsa sizi fotograf manyagı yaparım[:'(]

Yalnız konfigurasyonu cok ideal tam olması gerektigi gibi , yuksek islemci gucu ve orta seviye ekran kartı ustelik 2.3 kg...

kendime de gelecek ay bir LG dusunuyorum ama modeline karar vermedim henuz, R200 modeli su an agır basıyor...!!

~blue~sky~ -> Cevap: LG R405 Hk. (28 Kasım 2007; 1:49:48)

quote:

Orjinalden alıntı: LoRd_C

bu laptopta hdmi çıkışı varmı acaba??

özellikle standart ati x1250 kartlar hdmi desteği sunmasına rağmen, r405in her iki modelinde de ne yazıkki hdmi çıkışı bulunmuyor

~blue~sky~ -> Cevap: LG R405 Hk. (28 Kasım 2007; 1:58:00)

Bu arada pcmcia da yok... yani hem harici ses kartı hem de hdtv sadece usb girişlerden sağlanmak zorunda... neyse ki 3 tane usb girişi var..

Ten_Don -> Cevap: LG R405 Hk. (29 Kasım 2007; 14:49:31)

Bu siteden tum LG modelleri ile ilgili driver (xp-vista)-turkce kullanım klavuzu ve ozellik bilgisine ulasabilirsiniz...

Anasayfa icin
link >> http://tr.lgservice.com/index_b2c.jsp

~blue~sky~ -> Cevap: LG R405 Hk. (29 Kasım 2007; 21:34:51)

quote:

Bu siteden tum LG modelleri ile ilgili driver (xp-vista)-turkce kullanım klavuzu ve ozellik bilgisine ulasabilirsiniz...

Anasayfa icin
link >> http://tr.lgservice.com/index_b2c.jsp

kılavuz muhteşem.. ama anlamadığım bir nokta var.. deminden beri bilgisayarın etrafını tavaf ettim ancak bu s/pdif girişini bulamadım.. kılavuzu okudum da ben mi anlamadım? böyle bir giriş var mı? varsa optik kablonun bu girişe mi takılması gerekiyor?

nofear4835 -> Cevap: LG R405 Hk. (29 Kasım 2007; 23:33:21)

blue sky

rica etsem gözlemlerini yazar mısın dizüstüyle ilgili. Almak istiyorum bi r405 speet ama tereddütlerim var işte, henüz uzun süre kullanıp da yorum yapan olmadığı için.

Tavsiye eder misin?

~blue~sky~ -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 0:21:00)

quote:

Orjinalden alıntı: nofear4835

blue sky

rica etsem gözlemlerini yazar mısın dizüstüyle ilgili. Almak istiyorum bi r405 speet ama tereddütlerim var işte, henüz uzun süre kullanıp da yorum yapan olmadığı için.

Tavsiye eder misin?

doğrusu şimdilik 4 gündür elimde.. ama istediğin modelin bir altı, yani 1gb ram ve 2 ghz e sahip olanını kullanıyorum.. bu 4 günlük süre içerisinde sadece word kullandım.. klavyesini kullanmak çok rahat.. insanın yazdıkça yazası geliyor.. klavyede hiç bir ısınma sorunu yaşamadım, fan sesi ise hiç rahatsız edici değil.. bir defasında s video seçeneğini denedim.. televizyona 32 bitlik ve yüksek çözünürlüklü görüntüyü aktarınca filmde yavaşlama oldu.. ancak çözünürlüğü düşürünce akışkanlığı sağladım, görüntü kalitesinde de bir düşüş olmadı... Yüksek performanslı uygulamaları pek deneme fırsatım olmadığından, bu konuda bilgi veremiyorum.. Ancak az önce gözlemlediğim kadarıyla 5.1 ses vaad etmesine rağmen s/pdif çıkışının olmaması, ekran kartının hdmi desteği olmasına rağmen hdmi çıkışının olmaması birazcık asabımı bozdu..
kısacası office uygulamları için tavsiye ederim.. sağlam duran, güven veren bir cihaz.. ancak daha önce dediğim gibi yüksek performanslı uygulamalar için yapabileceğim hiç bir yorum yok..

DerbenTli -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 0:42:54)

SPDIF çıkışı için şunu belirtmeliyim arkadaşlar ön taraftan 2 tane çıkış var biri kırmızı biri yeşil yanılmıyorsam eğer.. Kırmızı olanında makina açıkken kırmızı lazer tarzında ışık yanması lazım. orası optik çıkışlı SPDIF çıkışı :))

~blue~sky~ -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 0:55:34)

şimdi, express card slotunu bile 4 gün sonra farketmiş biri olarak, girişlerden anlamadığım aşikar :) ancak kırmızı girişin spdif olması zor çünkü optik giriş için uygun bir geometriyi sağlamıyor. Zaten sembollerden anladığım kadarıyla yeşil olanı hoparlor, kırmızı da mikrofon. eğer optik giriş için bir alternatif sağlıyorsa, o zaman yatar kalkar dua ederim ben bu alete :D

Ten_Don -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 9:05:00)

VATAN'a hergun kampanya(;

yine %20 indirim + 5 taksit yapmıs

Alacaklara duyurulur [:'(]

~blue~sky~ -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 10:48:24)

derbentli sen haklısın, spdif çıkışı tam dediğin yerde.. ama benim denetim masamdaki ses menüsünde bu çıkışa rastlanmadığı gibi girişte lazer ışık da yanmıyor. Kullanma kılavuzunda spdif çıkışının opsiyonel olduğunu söylüyor, teknik servis ise her r405te bu çıkışın olacağını söyledi az önce... galiba bana servisi yolları gözüküyor..

Ten_Don -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 11:14:03)

BLUE-SKY sende ki R-405 APART modeli sanırım !!

APART>> 7250 - 1gb - x1250 (onboard)

SPEET>> 7500 - 2gb - 8400gs (harici)

Yorum yaparken model belirtirsek yeni katılanlar icin daha iyi olur...

Birde sordugumuz soruların kesin cevabına ulasmıssak sonucu buraya yazalım ki sadece sorulardan ibaret bir forum olmasın...[sm=s16.gif]

~blue~sky~ -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 11:56:36)

quote:

BLUE-SKY sende ki R-405 APART modeli sanırım !!

APART>> 7250 - 1gb - x1250 (onboard)

SPEET>> 7500 - 2gb - 8400gs (harici)

Yorum yaparken model belirtirsek yeni katılanlar icin daha iyi olur...

Birde sordugumuz soruların kesin cevabına ulasmıssak sonucu buraya yazalım ki sadece sorulardan ibaret bir forum olmasın...[sm=s16.gif]

evet doğru, bendeki model r405 a.cpart diye geçiyor. Bazı şatış noktalarında apart diye geçer, aralarında fark yok.

nofear4835 -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 14:05:40)

Çok teşekkürler ilgine blue sky. Yine yeni gözlemlerin olursa bekliyoruz.

Saygılar.

Ten_Don -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 14:27:28)

BLUE-SKY kasa aynı sonucta her 2 modelde de

taze-taze resim iyi giderdi şoyle alttan-ustten(;

tabii imkanın ve zamanın dahilinde[:'(]

nofear4835 -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 15:22:32)

Valla SPEET modelini öle bi alasım geldi ki şimdi teknoloji marketin önünden geçiyor olsam direk alırdım. Tasarım ve özelliklerin bana hitap ettiği tek laptop şu anda kendileri [&:]

LG R405 SPEET'in havası yeter
[:D]

Ten_Don -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 15:27:52)

quote:

Tasarım ve özelliklerin bana hitap ettiği tek laptop şu anda kendileri [&:]

Birde %20 indirimli/5 taksit olunca tadından yenmez desene[8D]

Bugun alacaksan VATAN'dan - yarını bilemem[sm=s16.gif]

nofear4835 -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 22:45:04)

quote:

quote:

Tasarım ve özelliklerin bana hitap ettiği tek laptop şu anda kendileri [&:]

Birde %20 indirimli/5 taksit olunca tadından yenmez desene[8D]

Bugun alacaksan VATAN'dan - yarını bilemem[sm=s16.gif]

Ağzından bal damlıyor da vatanda sadece APART modeli satılıyor ne yazık ki :(

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L1=PC_&L2=PC_POR&BR=LG

SPEET olsa harikaydı..

nofear4835 -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Kasım 2007; 23:16:40)

Ya nasıl gözden kaçırdım o kadar zamandır anlamıyorum, cache'i 2 MB 'mış :(

Bu kötü oldu :(

~blue~sky~ -> Cevap: LG R405 Hk. (1 Aralık 2007; 2:22:24)

quote:

Çok teşekkürler ilgine blue sky. Yine yeni gözlemlerin olursa bekliyoruz.

Saygılar.

rica ederim, çok yakında servis hakkındaki gözlemlerimi de yazıcam ne yazıkki... sanırım lg çalışanları arıza konusunda suçu yazılımlara atma eğilimindeler.. beni mahçup ederler umarım...

~blue~sky~ -> Cevap: LG R405 Hk. (1 Aralık 2007; 2:31:25)

quote:

BLUE-SKY kasa aynı sonucta her 2 modelde de

taze-taze resim iyi giderdi şoyle alttan-ustten(;

tabii imkanın ve zamanın dahilinde[:'(]

bu aralar fotoğraf makinelerine de baksam iyi olacak :) makine üzerinde hoşuma giden fotoğraflık detaylar var, mesela numpadsiz klavyede fn tuşu kullanarak numpad yaratmak gibi bir fonksiyonu var, bilmiyorum diğer marka veya modellerde var mı, klavyeye baktığımda ilk o dikkatimi çekmişti.. bir de yüzeyde ahşap desenlerine sahip.. okadar orijinal duruyor ki.... touchpad rengi, touchpadin düğmelerinin rengi ve yüzeyin renginin aynı olması çok estetik... böyle betimlemeye çalışmak biraz tuhaf kaçtı ama, imkanım olursa birşeyler yapmaya çalışırım :)

nofear4835 -> Cevap: LG R405 Hk. (1 Aralık 2007; 10:17:51)

blue sky, TrDr_22

önbelleğin 2 MB olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Çok farkeder mi 4 MB olmaması?

Bu midemi bulandırdı biraz.

tolga_misirci -> Cevap: LG R405 Hk. (1 Aralık 2007; 11:14:47)

quote:

blue sky, TrDr_22

önbelleğin 2 MB olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Çok farkeder mi 4 MB olmaması?

Bu midemi bulandırdı biraz.

Diğer arkadaşlara sormuşsun ama ben cevaplayım.

Ön Belleğin 2MB olması tabiki farkeder. Santa Rosa işlemciler biraz daha ucuz olsun diye bu model üretilmiş. Ucuz olabilmesi içinde bir özellik kısılması gerekiyo oda önbellek.

devkarinca -> Cevap: LG R405 Hk. (1 Aralık 2007; 16:02:02)

Ben de VATAN 'da ki kampanyadan LG-R-405 alanlardanım.
Şu ana kadar kullandığım kadarıyla nazar deymesin makina çok güzel.
Media Player da şarkı çalarken birsürü program kurdum bana mısın demedi...

Şuan çok memnunum.

Ten_Don -> Cevap: LG R405 Hk. (1 Aralık 2007; 20:18:09)

Şimdi bu sektorun bir sekilde donmesi gerekiyor degil mi - yani elimizde ki urunu bizden zorla alamayacaklarına gore bir sekilde degistirmeye ikna etmeliler burada devreye L2 bellek(2mb-4mb)- RAM frekansı(667mhz-800mhz) gibi unsurlar giriyor ...

Tomshardware'in yaptıgı testlerde istisnasız %3-5 arasında farkettiriyor bu bilesen farkları , Sonucta fark var ama bana sorarsanız ev-ofis kullanıcısı icin rahatlıkla goz ardı edilebilecek duzeyde

Pilinin 6 degilde 8 hucreli olması - agırlıgının 2.8kg degilde 2.4 kg olması -Isınma probleminin olmaması - sessiz olması - markanın acer degilde LG olması(; bunlar laptop alırken emin olun daha onemli kriterler[:'(]

Tamamen amator bir yorumdur hicbir sorumluluk kabul edilmez

Edit:imla

nofear4835 -> Cevap: LG R405 Hk. (1 Aralık 2007; 23:56:53)

Cevaplarınız için teşekkürler. Netten bulduğum bi tabloda 2 MB-4 MB karşılaştırması yapılmış, bütün uygulamalarda aradaki performans farkı yüzdeler şeklinde verilmiş ve sonuçta ortalama %2.25'lik bir fark ortaya çıkmış.

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/465854/C68EED2B9898424FB3CE1E2E6DA861B5.jpg[/image]

cemusta -> Cevap: LG R405 Hk. (2 Aralık 2007; 10:45:22)

lg r405 ilk notebook um kıyaslama sansım yok

ama

ses seviyesi dusuk gibi

ve

webcamda hareketli goruntu iz bırakıyor

sanırım bir driver sorunu

nofear4835 -> Cevap: LG R405 Hk. (3 Aralık 2007; 11:25:53)

asus F3SC , LG R405 SPEET , ya da LG E500 UP22T ?

Bu üçünden birini alıcam. Sizlerin düşünceleri de önemli benim için. Ne dersiniz?

spiritc85 -> Cevap: LG R405 Hk. (3 Aralık 2007; 16:09:29)

quote:

asus F3SC , LG R405 SPEET , ya da LG E500 UP22T ?

Bu üçünden birini alıcam. Sizlerin düşünceleri de önemli benim için. Ne dersiniz?

14.1'' istiyorsan LG R405 SPEET

15.4'' istiyorsan LG E500 UP22T

bence 14.1 ve daha küçük boyutta ki modeller , notebook için daha ideal modellerdir.[&:]

nofear4835 -> Cevap: LG R405 Hk. (3 Aralık 2007; 21:16:24)

Teşekkürler spiritc85.

spiritc85 -> Cevap: LG R405 Hk. (3 Aralık 2007; 23:22:44)

quote:

Teşekkürler spiritc85.

şimdiden hayırlı olsun. problem yaşamadan kullanırsın umarım.[:'(]

nofear4835 -> Cevap: LG R405 Hk. (4 Aralık 2007; 20:27:27)

İlk kullanımda 12 saat mi şarj etmeliyim pili?

DerbenTli -> Cevap: LG R405 Hk. (4 Aralık 2007; 23:33:23)

yeas.... pili bitirdikten sonra makina kapalı full şarj edin arkadaşlar...

nofear4835 -> Cevap: LG R405 Hk. (5 Aralık 2007; 23:21:04)

Arkadaşlar, bugün itibariyle ben de LG'lendim.[:D]

3 aylık araştırma sonucu R405-S.CPEET aldım, mutluyum, inşallah sorunsuz kullanırım.
Sizlere değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Görüşmek üzere...

Ten_Don -> Cevap: LG R405 Hk. (5 Aralık 2007; 23:27:12)

İlk hayırlı olsun benden ,

mumkunse olumsuz yorumlarını yaz ,

olumluları artık ezberledik(:

Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.0625