|
lutkunf -> Cevap: LG R405 Hk. (30 Ekim 2007; 9:16:23)
|
quote:
Orjinalden alıntı: rextr lg, 8400 sevdasından kurtulamıcak herhalde :( , en azından bi 8600gs görsem hiç durmıcam. [:'(] Ben direk R400 alacam, bakalım param elime geçene kadar stoklarda kalırsa tabi... "Oyunla işim olmaz artık notebookda" diye düşünüyorum (şimdiki aletim beni çok üzdü, Acer'den Mavi'den, Kont'dan gına geldi valla ama tüketici mahkemesi işi çözdü nihayetinde); işlemci ve ram (takviyeli 2gb) ile benim işim. (Konuya biraz maydonoz suyu olcak ama, şunu da gördüm 14.1" den yukarı notebook olmaz (taşınmıyor), hele bir de 17" alanlar var, hayretle bakıyorum valla, o paraya dehşet verici bir masaüstü olur, ikiside taşınabilirlikte aynı olur :), bir de notebookdan oyun makinası olmaz! Olur diyenlere benim 5024'ü son son vereyim[8D] Odamı ısıtıyor valla, bi de kendi kendine kapanmıyo mu...[sm=s20.gif]) Şimdi elime 2500 Ytl civarında para geçecek, bununla taşınabilir, şık, işlem gücü iyi bir alet alayım diyorum, geri kalanıyla da m.üstü kasa toplayım diyorum, oyun oynatabilecek iyi bişi alır mı dersiniz 1300 ytl ile? Ya da bu yaklaşım yanlış mı olur? Mesela üstteki Benq iki işi de beni üzmeden görür mü? (Bu arada Lg'nin işlencisi 2.2 yerine 2 olsa, artan para ile ve üstüne biraz daha fiyat farkı ile 8600gs koysalarmış daha iyi olmazmıydı? LG yetkilileri açıklasın deermişim[;)])
|
|
|
|