yaklaşık 1,5aydır kullanıyorum ve günden güne ayarlarını kurcaladıkca dahada memnuniyetim artıyor şu ana kadar herhangibir prblemini görmedim ve çok memnunum bence aldığınız fiyat gayet uygun belki daha da ucuza bulabilirsiniz malum piyasa bayağı kızıştı yıl sonu olmasınında avantajlarını kullanın bence. Bu arada şunuda söylemek isterim alternatif olabilecek modellerin performanslarını benim kullanım amacım olan uydu yayınlarında test edemedim (adapazarında) bu sebeble yanlış bilgi vermek istemem ama ben çok memnunum .... ses olayına gelince açıkcası hiç ses yok diyemem, ancak rahatsız edici değil, keyfi bozucu değil. Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: serkan dağlı
bende bu ürünü yarın almayı düşünüyorum 2600 12 taksit fiyat aldım digicomdan tabi yanında scart koneksiyonel kablo ve pcye bağlamak için kablo ve duvar askı aparatınıda alıcam sizce çokmu pahalı bu fiyat bu tv için.****de 150 ytl daha ucuz ama orayada güvenim yok
arkadaşlar merhaba öncelikle, ben de bir 42pc51 sahibi olarak bir-iki sorum oloacak, 1:durağan görüntülerde sorun yok,ancak hareketli görüntülerde bir belirsizlik var. örn:futbol maçlarında uzak çekimlerde görüntü flulaşıyor.hareketli alt yazılar (özellikle reklamlarda) okunaksızlaşıyor.scart kablomu değiştirdim profigold pgv7000 ile denedim ve component bağlantıda da denedim. (not:pgv7000 ile eski skartım arasında hiçbir fark göremedim) 2:kanal geçişlerinde ekran kararırken veya dvd film izlerken alt ve üstte yer alan bantlarda yeşil noktacıklar oluşuyordu. panel arızası olup olmadığını çözemedim.(servis kaliteli kablo kullan çözülür demişti) ancak renk ayarlarına girince otomatik standart ve dinamik ayarları seçince bu problem kalkıyor.sadece user2 de yapıyor.orda da brightness seçeneğini 70 ve altına düşünce yeşil noktacıklar kalkıyor. fikriniz var mıdır? son olarak servis bugün yarın jesus kartı değiştirecek ses ile ilgili olarak,sizce alakası nedir? saygılar.
değerlerim yukarıdaki gibi ama yeşil noktacıklar bende yok, başka bir sorun var plazmanızda sanırım, futbol maçındaki olay normal şartlarda uzak çekimlerde sanırım bütün plazmalarda aşağı yukarı aynı...
sn yusuftaner, malesef servisi bir problem olduğu konusunda ikna edemedim. jesus kartını değiştirelim,ancak bence cihaza müdahaleye gerek yok baktım ve diğer cihazlar da da buna benzer ses var ,değişeceğini sanmam dedi. ben de değiştirelim,olsun belki de faydası olur dedim.
parazit konusunda da dediğim gibi brightness i (parlaklığı) düşürünce parazitlenme olmuyor.
artık alışmak zorundayım galiba.bu arada değerlerin tümü 50 iken ,gs-fb maçında sadece ilk yarı sonunda ekranda ligtv logosu var.beyaz yıkama ile geçeceğini sanıyorum, kurolarda nasıl yapmışlarsa hiç bir şekilde logo izi falan oluşmuyor dedi servis.