Şimdi Ara

Zoretanin adlı ilacı kullanan oldu mu ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
5
Favori
323.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mrb, ben de bir ay kullandım. bugün test yaptırdım ve sorun olmayınca ikinci ayıma başladım. benim çok büyük sıkıntım yoktu ama küçük küçük sivilcelerim vardı vücudumda özellikle. ilk hafta bel ağrısı, baş ağrısı oldu. ilk iki hafta ise burun kanaması oldu ama şimdi hepsi geçti, hiçbir sıkıntım yok kuruluk dışında tabi. onun için de doktorum panthhenol verdi ve göz kuruluğu için gözyaşı. benim merak ettiğim daha uzun süre kullananlarda tüylenme sorunu yaşayan var mı? bir de lazer yaptıranlarda sıkıntı yaşayan oldu mu hiç?
  • Yaklaşık 15 gündür ilacı kullanıyorum. Yan etki olarak avuç dışlarımda kuruma sonucu kızarıklıklar oluştu. Önemli bir şey değil, krem sürdüm geçti. Ancak bir yan etki daha, diş etimde artma oldu. Yan dişlerim kapandı diş etinden. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 5 yıllık büyük sorunum sivilce. Zoretanin adlı ilacı gecen sene 15 gün kadar bi süre kullandım fakat dayanamadım bıraktım ve bıraktımada pişman oldum gecen gün itibariyle, neden diye sorarsanız ortaokul sıra arkadasımdada aynı sorun vardı ıltıhaplı sıvılce ve 2 hafta once onla karsılastım uzun süre sonra. Arkadaşımı cidden bian tanıyamadım ama o beni tanıdı. Suratında 1 tane sivilce bile kalmamış şaşırdım bian.Ve hangi ilacı kullandıgını sordum direk zoretanin dedi ve beynimden kaynar sular boşaldı. Pişman oldum bıraktıgıma. Ve karar kıldım bugun itibariyle tekrar başlayacağım her ne olursa olsun vazgeçmicem bu sefer uğrunda ölmek olsa bile.. ilerki günlerde konuyada belirticem ılacın süreçlerini.... Ayriyeten Sivilce harici benim bir başka daha cilt hastalıgım var ve oda vitiligo 15 yaşımdan beri hayata 2-0 yenik başladım ve suandada yaşım 20 . Vitiligo denen hastalık vucuttakı renk hücrelerin ölmesi sonucu deride oluşan beyazlık. Vucudumun belden yukarsı sağ tarfı aralıklı olarak benek seklınde beyaz. ve sağ kolumda. Allaha şükür yüzümde cıkmadı şuana kadar İnşallahda çıkmaz. Koluma ten rengi dövme yaptırmayı düşünyorum ve bu benim fikrim olurmu olmazmı tam olarak onuda bilmiyorum ve onuda araştıracagım konuyada yazıcagım.... Diceğim şuki zoretanin gercekten sabr edildiginde büyük sonuçlara ulaşılacak bi ilaç.Şunuda unutmayalım Hastalığı veren Rabbim şifasınıda elbet vermiştir.




  • bende yenı basladım zoretanıne daha 3 gunluk zoretanın kullanıcısım suana kadar 2 ıstıfra 1 burun kanaması talisizliği yaşadım.Cıldım dehset sekılde yaglı gozlerımde kirpik dibi iltihabına yoll actı ılacı kullanma sebebelerımden bırıde bu asırı yaglanma sorunu ama suan bende hıc kuruma yok yag rafınerı gıbı uretıme devam edıyorum ne kadar sure sonra kuruma baslar sabah 20 mg aksam 20 mg alıyorum yardımcı olurmusun lutfen sımdıden herkese tesekkur ederım ılgıLenen olursa sormam gerken onemlı seyler var. . .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içimdeki_deniz -- 19 Şubat 2012; 17:46:37 >
  • benim kuruma olmamasına ragmen kan geldi senın 55 günlük kurumaya karsı hınkırınc kan gelmesi normal çunku zaten tahriş olmuş burun için bide hınkırarak baskı yapınca kılcal damarlar catlama yapmıstır ondan dolayı kan gelmıstır senin yüzünde kuruma kacıncı gününde başladı ..?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içimdeki_deniz -- 20 Şubat 2012; 21:14:16 >
  • yani ikinci haftanın ortalarında mı basladı . . .
  • bence sıvılcelerını sıkmasan daha ıyı olur zaten zoretanın kurutuyo kuruyup kendılıgınden ıltıhaplı bolumu yara kabugu gıbı atıyo sıkmanın sıze olumsuz getırılerı olacaktır tahrış ,ız bırakma gıbı bence sabret dogal sekılde atsın ıltıhabını
  • quote:

    Orijinalden alıntı: içimdeki_deniz

    bende yenı basladım zoretanıne daha 3 gunluk zoretanın kullanıcısım suana kadar 2 ıstıfra 1 burun kanaması talisizliği yaşadım.Cıldım dehset sekılde yaglı gozlerımde kirpik dibi iltihabına yoll actı ılacı kullanma sebebelerımden bırıde bu asırı yaglanma sorunu ama suan bende hıc kuruma yok yag rafınerı gıbı uretıme devam edıyorum ne kadar sure sonra kuruma baslar sabah 20 mg aksam 20 mg alıyorum yardımcı olurmusun lutfen sımdıden herkese tesekkur ederım ılgıLenen olursa sormam gerken onemlı seyler var. . .

    sevgili kardesim ortalama 6 ay kullanilan ilactan uc gun icinde mucize bekliyosun. Unutmayin mucizeler gercek olsaydi adi mucize olmazdi :) mucize tedavilere kanmayalim duzgun ilacimizi kullanalim.
  • Merabalar..Ben Bu ilacı kullanalı 4 ay oldu 4. ayım bitti..Ama hiç bi etki göremedim tek tük çıkan sivilceler dışında..Kullanan kişilere sordum hepsinde 4.ayda sivilceler çıkmış kurumuş ve dökülmüş şekilde olmuş..bende sivilcede çıkmıyor kurulukta olmuyor..Sebebi Ne olabilir Acaba Yardım Ederseniz SEvinirim..
  • Merhaba..Bende sivilcelerimden dolayı ilk defa geçen hafta hastaneye gidip muayne oldum ve zoretanin adlı ilacı kullanmaya başladım.Bugun 5. günüm ve yan etki olarak sadece dudaklarımda biraz kuruma ve çatlama oldu.Şuanda rahatsız olmuyorm ama ilerleyen zamanlarda allh kerim:)
  • Arkadaşlar bende doktora gittim bana da zoretanin verdi.Bu arada ben 14 yaşındayım daha kullan madım bu akşam başlıçam işşallah.Çok korkuyorum daha çok çogalır diye..
  • Apo sırf sana cevap yazabılmek için kayıt oldum.. 14 yasında o ılacı kullanma sen ergenlık cagındasın daha boyun uzamaz bır akrabam kullandı cocgun boyu 1:50 bıle degıl dusun artık ..20 yasını bekle bnce sen o yaşlarda senın sıvılcen kımsenın gözune batmaz ...

    Zerotanın bn kullanıyorum 5. aya girdim evet ıse yarıyor hemde cok ıyı ..ilk aylarda sıvılcelerı hemen yok etmıyor ama 1. ay sıvılce cıkıyor yuzunde 1ay hiç bırsey kalmıyor...Gözlerde kızarma , burun kanaması, burunda kuruluk, baş agrısı ,vb seyler işte
  • mucizelere inanmayın diyen nicki klavyede tüm tuşlara basmışçasına garip insan :) 14 gün oldu hala kuruma yok :):):):)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içimdeki_deniz -- 28 Şubat 2012; 19:40:13 >
  • benim için kaydoldugun için teşekkür ederim..bende bu ilaçı kullan madan önçe tabiki doktora sordum doktor bana bişey olmaz dedi çünkü yaşlara göre denen miş bişeymiş ve öle kesin bi etkisi yokmuş.senin akraban kaç yaşında bide onda da sivil ce çok sivilçe varmıymış bu ilaçı kullandıktan sonra geçmişmi sivilçeleri kaç ayda geçmiş bana bilgi verrisen çok sevinirim....
  • Suan dedıgım kısının yası 22 sen bılırsın yınede .Aşırı derecede sıvılcesı vardı .Sivilceleri tamamn gecti.6 tamamlan gerekıyor sıvılcelerının gtmesı ıcın 1ay tamamn gıdıyor 1 ay cogalıyor ..İlaç işe yarıyo ...Ablamla aynı anda başladık benım ılk ayda etkısını gösterdı onun kı . ayda kişiye göre degısıyor..


    Deniz ilaç ilk gunler işe yaramıyor dıye bırakma daha sonra etkısını dazlasıyla gösterıyor emın ol
  • aryemus çok iyi birisine benziyosun bütün bilgilerin için çok teşekkür ederim.. Şuan benim yüzümdede çok aksi hlde sivilçe çıkıyor. yolda giderken herkez yüzüme bakıyor ve bende çok utanıyorum...Bide senin akraban kaç yaşında başlamış bu ilaça....
  • 16 yasında baslamıstı...Bak sımdılık o ılacı kullanma avon solıstıon serısınden cıldıne uygun olanına al .be kullandım işe yarıyor..Hem hocbır kötu etkısıde yok daha snra kullan o ılacı
  • Teşekkür Ederim..Ama bikere başladım bırakmayı şuan hiç düşünmüyorum ve şuanlık memnunum
  • merhaba arkadaşlar. bende zoretanin adlı ilaca 1buçuk hafta önce başladım. daha önceleri gittiğim devlet hastanelerinde sürekli jeller kremler verirlerdi ve yüzüm artık iyice mahvolmaya başlamıştı. 20yaşındayım şuan ve yüzümdeki sivilceler yüzünden kendimi 14 15 yaşında hissetmeye başladım ciddi anlamda psikoloji bozuyor yıllarca yüzünüzden gitmeyen sivilceler. ankarada ikamet eden arkadaşlar varsa bilirler gazi üniversitesi hastanesinde gerçekten ilgileniyorlar. bende şuan pek bi etki görülmedi sivilcelerin geçmesine dair. daha dogrusu etrafımdaki insanlar yavaş yavaş geçiyo dyolar ama yıllarca onlarla yaşamaya alıştıgımdan olsa gerek aynaya baktıgımda hiç kaybolmamış biçimde duruyorlar. bende çok fazla uyku yapıyor ilaç. baş ağrısı,burun kanaması, eller ve dudaklarda aşırı kuruluk.. birde diş etlerim şişmeye başladı son 2gündür böyle bi durumlar karşılaşan var mı?




  • benım diş etlerim kanıyor bıle .Gözum ıltıhaplanıyor sısıyor ..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.