Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
abbet

28 Ekim 2007; 16:39:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

R400 cüler bizi dışladılar arkadaşlar bizde buradan devam edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abbet -- 28 Ekim 2007; 16:42:34 >

powered by abbet
Mutlucuk

28 Ekim 2007; 17:13:56 

evet biraz öle oldu kovar gibi ama aslında öle değil.büyük bir çoğunluk r400 sahibiydi orada ama bu demek değildirki sadece r400 cüler yazabilir

bu arada hayırlı olsun yeni topiciniz tabi rağbet görürse

Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden,
Neden hiç ağlamadığımı anladım.
''Sana ihtiyacım var, gel!'' diyebilmekmiş güçlü olmak,
Sana ''git'' dediğimde anladım.
cellmantd

28 Ekim 2007; 18:19:27 

yeni topiğimizve LG başlığımız hayırlı olsun vay bee en sonunda açıldı demek

yalnız e500 için baya uzun bi konu vardı diğer markalar bölümünde onu buraya taşısanız yönetici arkadaşlar bi daha klüp açmaya gerek yok sanıım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellmantd -- 28 Ekim 2007; 18:20:12 >

Lost, Lost Dizisi
Travel, Travel Turkey
tolga_misirci

Sisteme Gözat

28 Ekim 2007; 22:04:08 

quote:

Orjinalden alıntı: abbet

R400 cüler bizi dışladılar arkadaşlar bizde buradan devam edelim

Yok be kardeş ne dışlaması. LG bölümü açılınca herkes bi kulüp açar diye kulübün adını değiştirdim. Zaten ilk açtığımdada R400 kulübüydü ama gelen istek üzerine LG Kulübü yapmıştım. Yoksa başımızın üstünde yeriniz var.

Bu arada kulübünüz hayırlı olsun

Darısı diğer modellerin başına...

===::: LG R400 KULÜBÜ :::===

>>> Life's Good <<<
TiSKE

Sisteme Gözat

28 Ekim 2007; 22:37:05 

Ben de Bir LG E500 kullanıcısyım

Bugun LG UPDATE yaptım
BT, update den sonra bildiğimiz Klasik BT prog ve ekranı artık çalışmıyor
Başka bir program çalışıyor

Eskisi ne güzeldi
Şimdi buna alışmaya çalışacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 28 Ekim 2007; 22:41:34 >

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 2 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - BigBoY 4GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
abbet

29 Ekim 2007; 12:34:03 

quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Ben de Bir LG E500 kullanıcısyım

Bugun LG UPDATE yaptım
BT, update den sonra bildiğimiz Klasik BT prog ve ekranı artık çalışmıyor
Başka bir program çalışıyor

Eskisi ne güzeldi
Şimdi buna alışmaya çalışacağız

buda güzel ya kullanım açısından bi fark yok bence biraz grafiklerde oynanmış o kadar... Kullanışlı yani. (tabi benim fikrim)

powered by abbet
karamsar24

29 Ekim 2007; 12:49:41 

Selam Arkadaşlar,
Bende bu klübe katıldım. LG hayranı olarak burda olmak bana müthiş mutluluk veriyor. Geçen cuma akşamı bende E500-SP33T model bir LG dizüstü bilgisayar aldım. Vatanbilgisayardan taksitle.
Bu paylaşım ortamından dolayı öncelikle DONANIMHABER' e çok teşekkür ediyorum. İYİKİ VARSINIZ.
Elimdeki dizüstünü değişik testlere tabi tutuyorum. Buradan da tüm yaptıklarımla ilgili bilgileri vermeye çalışacağım.
Ben tam bir KORE hayranıyım aslında. O insanlar sanki bizim diğer yarımız gibi. Yaşayışları, töreleri. Bize uymayan (aslında bizde olmayan) tek özellikleri ÇOK ÇALIŞKAN olmaları. Buradan sizlere KORE, KORELİLER ve elimdeki E500-SP33T hakkında çok detaylı açıklamalar yapacağım inşallah. Şu anda testlerim devam ediyor. Merak ettiğiniz her şeyi deneyebilirim. Ben bilgisayar öğretmeniyim. Marmara üniversitesi Teknik Eğitim mezunuyum.
Bilgisayarın Harddiski 200GB (net olarak 183,6GB). Ben bilgisayarı alır almaz elimdeki Vistanın Norton GHOST 8.2 programı ile yedeğini aldım (IMAJ). Sonra bilgisayarın harddiskini 4 parçaya böldüm (Partition). Birinci parçasında windows Vista, ikinci parçasında windows XP, üçüncü parçasında PARDUS 2007.2 ve son parçada da YEDEK dosyalarım, programlarım, okul belgelerim var (Tabi hayranı olduğum, benim üniversite yıllarımdan kalma PARK JI YOON mp3 leri ve Clip leride var :) ).
Gerekli tüm açıklamaları ve detayları yapacağım ama dizüstü bilgisayarımın TV-OUT özelliğini kullanıp divX filmler izlemek için şimdi S-VIDEO kablosu almaya gidiyorum. Tüm yaptıklarımı ayrıntılı olarak anlatacağım inşallah.
Herkese kolay gelsin. SAYGILAR...

NOT: Bu dizüstü bilgisayarı görüpte hayran olmayan bir kişi bile olmadı. Dile kolay LG E500-SP33T. 40 bin kere MAŞALLAH... :)

kommagenek

29 Ekim 2007; 14:14:05 

Külübümüz hayırlı olsun.
Arkadaşlar bende bu LG E500-SP22T CORE 2 DUO T7300 2Ghz 2GB 160GB makinayı beğendim. İnşallah en kısa sürede alaçağım. Ama servis konusunda biraz teredütte kaldım. LG'nin Servisi nasıl acaba yolu, işi düşen oldu mu? Servise kim bakıyor. Yedek parça (batarya, şarz cihazı) temini nasıl acaba.
Bilgisi olan arkadaş var lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
DerbenTli

29 Ekim 2007; 16:58:23 

Teknik servise düşen sanmıyorum olsun varsada işleri hemen hal olmuştur ki onlarda çok az sayıdaki kişilerdir.. :)))
öncelikle teknik servis desteği techpro ile boğaziçi bilgisayar ve LG turkey bakıyor..

yedek parça konusunda her marka için aynı şey geçerlidir. türkiyede yoksa yurt dışından getirilir ama LG nin tüm yedek parçaları ve aksesuarları bulunmaktadır...

hayat 3 günlük değerini bil ...
PinkRock

29 Ekim 2007; 20:02:45 

bende şans eseri aldım
ama güzel bir ürün çıktı
tek rahatsız eden çok az harddisk sesi
oda lg nin değil seagate in sorunu

Manuel

29 Ekim 2007; 20:24:59 

Vatan da çalışanlara LG nin servis durumunu sordum, şu ana kadar satılan LG lerden hiç geri gelen olmadığını söylediler. Aynı cevabı Bimeks tende almıştım.

Benim alacağım bilgisayarda ön ön plana çıkan klavyede numaratör olması ve ekran kalitesi. Elemelerimde 3 laptop kaldı. LG E500, MSI EX 600, Packard Bell

LG ile MSI aynı klavyeye sahip hatta kasaları bile aynı. Bağlantı yuvaları da aynı noktalarda. Acaba iki firma arasında iş birliği varmı. Bu üç marka arasında en iyi klavye düzeni Packard Bell de var. Ekran kalitesi olarakda Pckard Bell e LG birbirine yakın. Ama hangisi daha iyi bilmiyorum.

Ben bu incelemeleri yaparken kardeşim Packard Bell aldı, şu an onu kullanıyorum ve memnunum ama nedense aklım hala LG de kalıyor. Fakat Türkçe tuşların ve Enter tuşunun ufak olmasıda canımı sıkıyor biraz.

LG E500 ün klayvesi ve Ekranı hakkında yorumunuz nedir. 5+1 ses sistemini deneyen varmı.

karamsar24

29 Ekim 2007; 21:36:32