Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> Cevap: [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fibo_11235813

9 Mart 2008; 14:50:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: lgsulo

ARKADASLAR DİZÜSTÜ KAPAĞI KAPANDIĞINDA UYKU MODUNA GİRMESE İYİ OLMASMI BUNU NASIL AYARLARIM

Güç yönetiminden ayarlayabilirsin. Buraya denetim masasından ulaştıktan sonra kapağı kapattığın zaman ne yapması gerektiğini ayarladığın yer Vistada soldaki menüde XP de gelişmiş sekmesinde olması gerekiyor.

unique
Asarhaddon

9 Mart 2008; 22:37:08 

Valla ben kendi adıma xp den vazgeçtim gibi vista da da gayet iyi çalışıyor makine; photoshopla saatlerce çalışıyorum banamısın demiyor. Bilgisayarda oyun oynamayı bırakalı uzun zaman oldu. O yüzden ekran kartı 8600 müş değilmiş umurumda değil. Makine de ses de yok ayrıca yani en azından bende (tabii şu anlık) sadece dvd sürücüyü sevmedim biraz yavaş (zaten lg ye birtek dvd sürücüde kılım daha önce aldığımız bir sürücü çok çabuk bozulmuştu) yani şimdilik iyi seçim yapmışım diyorum(wirelesi denemedim fırsat olmadı) Umarım hep böyle gider.

babaeskili

9 Mart 2008; 23:10:43 

lg e500 L277t laptop aldım.
youtube vidyolarında tam ekran yapınca görüntü çıkmıyor sadece ses geliyor.

internetten tv izlerken filan bu sorun yok. sadece youtube ve benzeri sitelerde bu sorunu yaşıyorum.
acaba sorun ekran kartındanmıyoksa flash playerdan mı. ne yapmam lazım.

lütfen yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaeskili -- 9 Mart 2008; 23:11:51 >

babaeskili
lgsulo

10 Mart 2008; 12:21:36 

ARKADAŞLAR BNM XP İLE UFAK Bİ SORUN VAR SİZCE ÇÖZÜLEBİLİRMİ FORMAT ATMADAN..BOSTA BIRAKIP DİKKATLİ DİNLEYİNCE MAUSE SESLERİ GELİYO SANKİ BİR YERE ÇİFT TIKLAMIŞ GİBİ HALBUKİ DOKUMUYOTUM SONRA EKRAN KORUYUCU DEVREYE GİRİYO 1DK DURUYO O SESDEN DOLAYI ZANNEDERSEM EKRAN KORUYUCU İPTAL OLUYO NORMAL MASAÜSTÜ EKRANI GELİYO 1-2 DAKİKA SONRA YİNE EKRAN KORUYUCU GİRİYO VE YİNE AYNI BİLMEM ANLATABİLDİMMİ MESELA TAM EKRAN FİLM İZLİYORUM DURUM ÇUBUKLARI Bİ ÇIKIYO Bİ YOK OLUYO ÖNCEDEN YOKTU SİNİR OLDUM FORMAT ATMAKTA İSTEMİYORUM YARDIMCI OLUN LÜTFEN lütfeeenn kardeşleerr ustalarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgsulo -- 15 Mart 2008; 16:43:39 >

lg e500
OTTO VON BISMARCK

10 Mart 2008; 13:09:56 

RECOVERY'yi sistemden kaldırmamak en iyisi.LG kullanıcılarına tavsiyem RECOVERY'leri kaldırmayın.

2) ACER 4315 : Intel Celeron®M 540 1.86 Ghz * 14.1" WXGA CrystalBrite LCD 1280x800 * Intel® GMA X3100 Maks. 358MB * HI-LEVEL 2 GB (1+1) DDR2-533 PC4200 RAM * 80GB WD SATA HDD
AIR TIES RT-102 * PHILIPS SNB5600 * PHILIPS 400 GB 3.5" HDD * CANON S5 IS
dream_feat

11 Mart 2008; 1:55:50 

s.a. arkadaşlar bende de lg e 500 u.ap33t var fazla anlamıyorum zaten biliyorsnuzdur özelliklerini 2 tane sorunum var ve çözemedim.

1. warcraft oynarken reset atması mavi bir ekran çıkıyor yazıları okuyamadan kapanıyor pc.galiba baya arkadaş var bu sorunu yaşayan...
2. pc ye xp ses driverını ilk yüklediimde kulaklık girişi çalışmıyor du en son formattan sonra lg nin sitesinden kendi driver ını yükledim bu sefer kulaklık takınca hem kulaklıktan hemde hoparlörlerden ses geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

OTTO VON BISMARCK

11 Mart 2008; 12:26:45 

Bu LG'nin RECOVERY CD'si gerçekten çok iyi hazırlanmış.RECOVERY CD'sini takıp F11 tuşuna basıyorsunuz açılışta.Sonra da VISTA INSTALATION kısmını seçiyorsunuz karşınıza gelen renkli ekranda.Bu kısmı seçerseniz kurulum esnasında size hddyi kaç bölüme ayırmak istediğinizi soruyor.Bölümlerin kapasitesini kendiniz ayarlıyorsunuz.Windows kurulunca da artık LIVE INTELLIGENT UPDATE programını kurup CD'den driverları kurmaya geliyor.Oh ne rahat.DELL'lerin RECOVERY olayını özellikle de DELL 6000'lerindekini çok beğeniyordum şimdi bu LG'ninkine hayran oldum.

2) ACER 4315 : Intel Celeron®M 540 1.86 Ghz * 14.1" WXGA CrystalBrite LCD 1280x800 * Intel® GMA X3100 Maks. 358MB * HI-LEVEL 2 GB (1+1) DDR2-533 PC4200 RAM * 80GB WD SATA HDD
TiSKE

Sisteme Gözat

11 Mart 2008; 21:38:20 

İyi de REC cd si sürücülerle beraber fabrika ayarlarına getirseydi çok iyi olurdu aslında

Sürücü kurmak bazen sorun oluyor

Sonuçta her gün sürücü kurmuyoruz yanii

Yalnız bunun Disk böldüğünün farkında değilim

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since Jan 2002 ]
perçinel

11 Mart 2008; 22:05:47 

Arkadaşlar kart okuyucum sd kartları okumuyor sadece mmc kart deneme fırsatım oldu onu okuyor ama sd kartımı takınca donanımın takıldığına dair ses geliyor system tray da donanımı kaldır ibaresi de çıkıyor ama bilgisayarıma tıkladığımda yanıt vermiyor diyor sd kartı sökerken 1-2 sn lik bilgisayarımda hart diskin yanına çıkarılabilir g: yada f: olarak görüyorm ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum....

lgsulo

12 Mart 2008; 12:36:49 

arkadaşlar yardımcı olun bilen yokmu

lg e500
lgsulo

12 Mart 2008; 22:07:34 

arkadaşlar lütfen yardımcı olun lütfeeeeennn bi çaresini bulamadım

lg e500
OTTO VON BISMARCK

12 Mart 2008; 22:16:33 

quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

İyi de REC cd si sürücülerle beraber fabrika ayarlarına getirseydi çok iyi olurdu aslında

Ben de yeni fark ettim.CD'yi takınca karşınıza gelen renkli ekranda WINDOWS INSTALATION'ı seçince karşınıza geliyor.

Vall hdd'ye direk format atmadan hem hdd'yi ikiye ayırdım hem de düzenli bir şekilde sürücüleri kurdum.Bu da yeter valla

Buarada senin dediğin gibi WINDIWS'u kurarken SÜRÜCÜleri de kuran benim gördüğüm iki laptop recovery'si var.Birisi DELL 6000'de mevcut diğeri de MSI M675 İlk göz ağrımdı DELL 6000.Ne laptopdu ama öyle

perçinel

13 Mart 2008; 2:02:17 

quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Ben de yeni fark ettim.CD'yi takınca karşınıza gelen renkli ekranda WINDOWS INSTALATION'ı seçince karşınıza geliyor.

Vall hdd'ye direk format atmadan hem hdd'yi ikiye ayırdım hem de düzenli bir şekilde sürücüleri kurdum.Bu da yeter valla

Buarada senin dediğin gibi WINDIWS'u kurarken SÜRÜCÜleri de kuran benim gördüğüm iki laptop recovery'si var.Birisi DELL 6000'de mevcut diğeri de MSI M675 İlk göz ağrımdı DELL 6000.Ne laptopdu ama öyle

Benim de ilk notebookum dell inspiron 6000 di!!! Daha sonra msi ex610 kullandımm 20 gün problem çkarınca onu da değiştirdim garntiden para iadesi aldım daha sonra asus f3sc 220 dr aldım onda da mavi ekran ve ethernet hatalarından dolayı 3 gün sonra onu da değiştirdim daha sonra 8600 ekran kartı olduğundan dolayı tercihimi yoğun bir araştırma ve bilgisayarı aldığım arkadaşımın yoğun ısrarlarından dolayı lg e500 uapspt aldım gayet memnunum fiyat ve performans olarak gerçekten iyi ki bu cihazı almışım diyorum.... Almayı düşünen arkadaşlarada tavsiye ediyorum.... msi a sakın bulaşmayın başınız çok ama çok ağrır , hp teknik servis ve kronik hatalardan dolayı pek rağbet gördüğünü söğleyemiyorum, toshibayı ben tutardım ama çok güveilir ve satış rakamı büyük firma yetkilisi bana toshibanın teknik servis sorununun hp den msi den de berbat olduğunu söğledi,sony e diyecek kelime bulamıyorum ama fiyat olarak çok pahalı,dell kulllanmış biri olarak tavsiye ederim ama lg gerçekten süper düşünmeden alın bence 2 ayda 3-4 tane notebook kullandım almadan önce yaklaşık olarak 3-4 ay araştırdım :)))))

Arkadaşlar bende hdd ikiye ayırdım vistanın özelliğini kullanarak ama 20 gb ayırabildim.bunu daha fazla gb a ayırabilirmiyim??
1)recovery cd yi taktığımda vistayı kurarken hdd yi bölebileceğim ekrana nasıl ulaşıyoruz ?
2)ben wireless problemi yaşıyordum onun için bios update yaptım tekrar format atarsam tekrar bios update yapmam gerekirmi?
3)format attıktan sonra kulllandığı programları vs. leri kurduktan istediğim ayarları yaptıktan sonra bu recovery dvd si oluşturabilirmiyim.
4) card okuyucum sd kartları okumuyor bunun için ne yapabilirim bir fikri olan varmı?
teşekkürler...

lgsulo

13 Mart 2008; 12:12:47 

arkadaşlar bi fikri olan yokmu lütfeeeenn yardımcı olun

lg e500
OTTO VON BISMARCK

13 Mart 2008; 13:29:23 

O ekrana gelince PARTITION ile ilgili bir bölüm var.Kurmadan önce onu seçiyorsun ve bölümlerin kaç GB olacağını ayarlıyorsun.

fibo_11235813

13 Mart 2008; 22:56:25 

quote:

Orjinalden alıntı: lgsulo

arkadaşlar bi fikri olan yokmu lütfeeeenn yardımcı olun