Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> Cevap: [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alperdutkin

23 Şubat 2008; 4:27:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba LG sevenler ve LG kullananlar
Seviyorum boyle ortamları
Fotograf makinelerinde genelde Canon yada Nikon tercih edilir ben gidip çok severek Pentax aldım
Pentax kullananlarda Pentax'a bu derece bağlıdırlar:)
Dell 1520 veya Asus F3SC220DR derken birden Asus'u gözden cıkardım ve Dell ile LG arasında gidip gelmeye basladım
2 gün içinde alacagım lütfen yol gösterin
Şimdiden tesekkurler

Pentax K100D 18-55,50-200
ibrahim_tulek

23 Şubat 2008; 17:52:26 

dostum lg yi öneririm başarılı bi makine yapmışlar.ap44t modelini kullanıyorum oldukça memnunum,ve fotoğraf makinesi konusunda nikon d80 diyorum ve önümüzdeki ay fujifilm finepix s5600 den d80 e terfi edicem :)

DJSahmet

24 Şubat 2008; 15:41:52 

quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

aynı şey bana da oluyordu(bu kameradan çok çektim ya)
durup dururken değil ama alt veya yön tuşlarına basınca kamera açıkken kilitleniyordu..bunu bi dene istersen..büyük ihtimal seninki de öyle oluyodur..
vatana götürdüm böyle böyle diye..(sistemi yeniden kurdum düzelmemişti baya bi uğraşmıştım) vatanda yaptılar sistemi yeniden kurmuşlar dediklerine göre, düzeldi sonra..sistemi yeniden kurmayı dene bence sen..

quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Arkadaşlar
MSN de iken camera açık iken alet kitleniyor sonra kendiliğinden devam ediyor
Karşı tarafın görüntüsü donuyor ses var
Ekran sisli gibi oluyor
Ama bizim görüntü ve ses karşıya gidiyor

cam açık olmasa bile arada sırada da Outlook 2007 de bazen kitleniyor

Photoshopta da kitlenme var CS9.
Eski desktop sistemimde hiç böyle şeyler olmazdı :(

aynı olayla bende karşılaştım masa üstünden bi klasör açınca düzelio olay :) ben hep öle yapıom yalışlıkla yön tülarından birine değince elim donuo msn bende programlar isimli klasörümü açıom düzelio sonra kapıom klasörü :)

wolkan33

24 Şubat 2008; 18:25:58 

bende sesi yükseltip alçaltınca oluyo msn i kapatıp açıyorum

==>W o L K a N<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
alperdutkin

24 Şubat 2008; 19:31:13 

hocam pentaxımı alalı 1 yıl olu cok memnunum:)
lg sevenlerde de pentax severlerin halini gordum o beni etkiledi
hala dell ile lg (benzer özellikler)arasındayım
yardımcı olun karar veremiyorum:S

fibo_11235813

24 Şubat 2008; 20:38:37 

quote:

Orjinalden alıntı: alperdutkin

Merhaba LG sevenler ve LG kullananlar
Seviyorum boyle ortamları
Fotograf makinelerinde genelde Canon yada Nikon tercih edilir ben gidip çok severek Pentax aldım
Pentax kullananlarda Pentax'a bu derece bağlıdırlar:)
Dell 1520 veya Asus F3SC220DR derken birden Asus'u gözden cıkardım ve Dell ile LG arasında gidip gelmeye basladım
2 gün içinde alacagım lütfen yol gösterin
Şimdiden tesekkurler

dell 1520 demişsin ama 1520 tek model değil galiba aratınca karşıma core duo olan da çıktı core 2 duo olanda. Sen hangi modeli almayı düşünüyosun özelliklerini söyler misin?

unique
alperdutkin

24 Şubat 2008; 22:13:44 

lg e500:2gb ram Core2 Duo 2.2ghz 160Gb Disk
Dell: 2Gb Ram Core 2 Duo 2.0ghz 160dg disk
Benzer özelliklerde iki model
Dell yada Lg alacagım karar vermemde lütfen yardımcı olun

ibrahim_tulek

25 Şubat 2008; 0:26:27 

lg kesinliklee,lg bikere kendi ürettiği mallerı cihaza koyuyo dell in ne yaptıgı meçhul,lcd panel , dvd rw , camera,bunlar lg nın dell in neyi var bilinmez,ama bana sorarsan nikon d80 ve lg piano black :d

alperdutkin

25 Şubat 2008; 3:10:32 

dell yada asus derken lg aklımı çeldi çeldi ama daha asık edemedi:)
lg kullananlar konusunda anlayım ben neymis lg

hocam evet lcd dvd(toshiba diye duymustum ama) vs kendisi üretiyor olabilir ama dell'de en iyis üretende alıyor olabilir
LG'nin webcam'inin çok bas agrıttıgını duymustum
çok az kaldı alacagım
bir yardım su garibana
allah askına ayrıntılı acıklamalarla

LG
İşlemci Intel Core 2 Duo Processor 2.2GHz T7500 800 Mhz SANTA ROSA
Ekran 15.4"WXGA FB TFT 1280x800 ÖZEL PARLAK EKRAN TEKNOLOJİSİ, WEBCAM
RAM 2 GB DDR2
HDD 160 GB
Ekran Kartı NVIDIA GeForce Go 8600 256 MB
Genişleme Yuvaları Bluetooth, IEEE1394, USB, 802.11abg WiFi Kablosuz Arabirim, Gigabit LAN, Card Reader 5-1, VGA, RJ11, RJ45, S-Video, Mic-in, Line-in, S/PDIF.
Optik Sürücü Super Multi DVD± RW, DVD-RAM Optik Sürücü
Audio 5.1CH Dolby Digital, 24bit High Definition,
İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Home Premium
Ebatlar 340 x 236.5 x 33.8(mm)
Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell
Klavye Numerik Klavye 103 Tuş
Bonus IP Operator, Battery Miser, On Screen Display, Norton Anti-Virus, CyberLink DVD Solution, Recovery CD, LG Intelligent Update CD
Ağırlık 2.7 kg

DELL
İşlemci : INTEL CORE 2 DUO T7250 2.0 GHZ 800 MHZ
Bellek (Mb) : 2*1024 DDR2 667MHZ
Ekran Kartı : 256MB DAHİLİ (1023MB TURBOCACHE) NVIDIA 8600M GT
Ses Kartı : SIGMATEL STAC9205 HD
Faks Modem : CONEXANT HDA D330 MDC V.92
Ağ Kartı : BROADCOM 440X
Pcmcia :
Sabit Disk (Gb) : TOSHIBA 160GB 8MB 5400RPM SATA2
Optik Sürücü : DVD+R9 DUAL LAYER
Pil Tipi/Ömrü : Li-on 56WH 11.1V
Ekran Boyu/Çözünürlük : 15.4" 1280*800
İşletim Sistemi : VISTA HOME PREMIUM
Boyutlar :
Geliştirilmiş Portlar : 4*USB2.0
Wireless : INTEL 3945ABG
Webcam : VAR
Bluetooth : DELL TRUEMOBİLE 355
Aksesuarlar : Kitapçık-DriverCDs-Adaptor-Pil-Kumanda
Diğer Özellikler : Parmak İzi Okuyucu YOK
Ağırlık : 2.88 Kg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperdutkin -- 25 Şubat 2008; 3:12:04 >

selimhun

25 Şubat 2008; 4:38:43 

Ben de yeni bir dizüstü düşündüğüm için bazı konuları inceledim:

1) E 500 ler de ekran kartı 8600 sınıfı değil...8400M G ...Bu kart 8600 sınıfının çok gerisinde ...8600 2. sınıf ekran kartı değerlendirmesine girerken 8400 M G 3. sınıfta yer alıyor. Oyun oynama değerlendirmesinde ....'' günümüz oyunlarını ancak azaltılmış ve basit değerlerde'' oynamaya uygun olduğu değerlendirmesi yapılıyor. ''Arasıra'' oyun oynayanlara uygun olabilir...deniliyor.8400 M G ile 8600 G S (8600 G T yi hiç hesaba katmıyorum .!!!!!)arasındaki korkunç performans farkını www.notebookcheck.com ..sitesinde ...... mobil ekran kartları inceleme bölümünde çok açık görebilirsiniz.
Ancak işin daha da tatsız tarafı bu modelin Türkiye''de ki ilanlarda 8600 GPU ile satıldığının yazılması. Bu açıkça bir suç !!!.Satıcı ya da ithalatçıya dava açılsa ''çok rahat'' kazanılır.Hatta yabancı dil bilen arkadaşlar LG ye yazsa...Bu bile büyük olay yaratır. LG nin Global sitesine E 500 ler de 8400 M G kart olduğu apaçık yazıyor.Abartmıyorum ...Bu konuyu isterseniz uluslararası bir sorun haline getirebilirsiniz.
2) Diğer bir sorunda bu modellerde kullanılan ...Sizin açıklamalarınıza dayanarak yazıyorum...Atheros kablosuz adaptör...Bu ürünün açıklamasında ..Global sitesinde ..yine çok açık...Intel kablosuz adaptör kullanıldığı yazıyor. Uluslararası bir marka...böyle bileşenleri kafasına estiği gibi değiştiremez. Bu da ulslararası bir teknoloji dolandırıcılığıdır.....Şimdi düşünün ..intel işlemcili bir laptop aldınız eve gittiniz everest de baktınız işlemci AMD ....eeee..boşver canım ..işlemci ..işlemcidir ..diyerek ..susup oturacakmısınız????? Hatta ...işlemci hızları ...ve diğer değerleri aynı olsa da Intel yerine AMD olması sizi rahatsız etmeyecek mi ????

Özellikle A.B.D de bu tür saptırılmış bileşenerle satılan ürünleri özellikle alıp....milyonlarca dolar tazminat alan tüketiciler var....Özellikle 1. madde de yazdığım ekran kartı konusu açık ''dolandırıcılık'' ..Türk Ceza Kanunu nu na Tüketici K. Yasası na göre....her anlamda ''Suç''.

Mutlaka bu markanın bu modelini kullananlar arasında hukukçular vardır..ya da sizlerin hukukçu yakınları..Bence bu forumdaki birlikteliği hukuksal bir boyuta taşımanızda yarar var. Ne elin Kore lisinin ne ithalatçının ...ne de satıcının bu milleti enayi yerine koymaya hakkı var. Lütfen suç karşısında susmayın.!!!

Saygılar,

Fujitsu Siemens Laptop kullanıyordum.HAYRET''''Çooook memnundum. Şeytan dürttü..Asus F3SR aldım.Ehhhh.Gıdıklıyor.Fena Değil.
ertekin

25 Şubat 2008; 10:45:31 

Vallahi arkadaşım almak istediğin modeli kullanıyorum.Detaylı yardım istemişsin buyur LG E500-U.AP22T modeli
1)Hard-disk anlayamadığım şekilde her işlem yaptığında cırttttt diye bir ses çıkarıyor bu sesden gına geldi biaderim uyduruk bir datron notebook aldı benim laptopun yarı fiyatına hiç bi ses yok nasıl sinirim bozuldu sana anlatamam.Arada bir bu ses yüzünden notebookun ortasına vurasım geliyor sussun diye :D
2)DVD yazıcısı çok yavaş normal bir dvdye göre 3 kat daha yavaş(test ettim)
3)Malesef kulaklık ve hopörlör girişi siyah kasada çok kötü sırıtıyor
4)Ekranın etrafını çevreleyen siyah tabaka sol ve sağ alttan açılma yapıyor görüntüyü bozuyor
Şimdide güzel yönlerini söyliyeyim
1)Windows XP kurarsan ekran kartı her oyunu tıkanmadan makul ayarlarda oynatıyor(bir topicte call of duty 4 resmi koymuştum o oyunu full grafiklerde oynattı)
2)dizaynı çok hoş
3)malzemesi kaliteli
4)ekranı parlak ve kaliteli
5)sistemi güçlü yeni driverlarlada baya sağlamlaşıyor.Wirelessın atheros olmasınıda kafana takma ben 5 kat altımdaki modeme çok rahat bağlandım vede wirelessında problem yok.(Bazı arkadaşlarda olmuş bu herhalde eski partilerde oluyor).Burdan ayrıca wirelessı iyi çekmeyenlere tavsiyem xpye geçmeleri vistada 2-3 modem bulan wireless xpye geçince 5-6 modem bulmaya başladı bende şaşırdım ama gerçek bu.Bide webcamide sorunsuz ben xpde kullandım msnde vs hiç bir sorun yapmadı.Ama kalitesi çok iyi değil baştan söyliyeyim.
6)Hopörlörleri kaliteli yeterli ses veriyor
7)fanıda fena değil zaten basit işler yaparken işlemci 1,1 ghz hızda çalışıyor.Eğer sağlam işlemlere geçerse 2,2 ghz çıkıyor.
Yani kısacası 5 yıllık hard-diskler gibi cırt cırt ses çıkaran bir diske katlanabilirsen ve xp kurabileceksen al derim fiyatıda fena değil.

elozengin

25 Şubat 2008; 13:08:17 

Arkadaşlar aup44t alalı birkaç gün oldu. Bende şöyle gıcık bir sorun var. Bilgisayardan çok kısık şiddette ve tiz bi ses geliyor. Nerden geldiğini anlamadım. Ama sağ taraftan geliyor yani hdd değil. Ama işlemci bi işlem yaparken yani daha yüksek frekanslarda çalışırken bu ses hemen kesiliyor işlemci normal çalışmasına dönünce ses hemen başlıyor. Bu ses fandan değil bence. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda? İşlemciden ses gelir mi hele hele düşük frekansta ben hiç böyle bişey duymadım. Aslında herşey düzgün çalışıyor ama ister istemez kulağım bu sese gidiyor.bilgisayarı verip yenisini almak istemiyorum çünkü bu tip değişimlerde daha önce hep yenisi bir öncekini arattı. Ankara'da servis var mı varsa bana çare olur mu?
Teşekkürler.

lewend

25 Şubat 2008; 16:13:53 

arkadaşlar yeni e500 aldım sonunda bir tane
başlangıçta yaşadığım kamerayı açınca messenger kitlenmesi sorununu son sürüm messenger 8.5 i silip yerine 8.1 kurunca giderdim belki işinize yarayan bir bilgi olur diye eklemek istedim foruma

alperdutkin

25 Şubat 2008; 19:26:25 

Açıklamalar için çok tesekkur ederim
DELL 1520 7300 siparis ettim
LG notebook piyasasında az ilerlesin pişsin işimizide elimize alınca değişimi LG ile yaparız
Nedense çok sevdim LGyi:)
7300 konusunda emin olamadıgım birsey ise ekran kartının paylasımlı olup olmadıgı Ekran Kartı NVIDIA® GeForce 8600GT 256MB (Max:1 GB)
http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=DELL-1520.7300
DELL ALDIM AMA LG'dE SEVİYORUM:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperdutkin -- 25 Şubat 2008; 19:29:04 >

casper_7

27 Şubat 2008; 10:55:49 

arkadaslar bugun bırşeyle karsılastım mavi bi ekran ben monzıllada ogame fln bakıyordum cnm sıkıldı media playerı acayım dedım