Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: fibo_11235813
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> Cevap: [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cellmantd

15 Aralık 2007; 18:39:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar önceki laptopumda (acer) rami ben taktım..daha sonra başka bişeyde sorun çıktı teknik servise götürdüm..hiç de bişey demediler garantisi gitti diye..bu şekilde çok takan var kendisi..garanti uçmaz..ama illa emin olmak istiyorsanız teknik servisi arayın sorun

Lost, Lost Dizisi
Travel, Travel Turkey
bulsacu

15 Aralık 2007; 19:43:44 

quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

arkadaşlar önceki laptopumda (acer) rami ben taktım..daha sonra başka bişeyde sorun çıktı teknik servise götürdüm..hiç de bişey demediler garantisi gitti diye..bu şekilde çok takan var kendisi..garanti uçmaz..ama illa emin olmak istiyorsanız teknik servisi arayın sorun

bu güzel bir konu bence bunu açıklığa kavuşturalım

sen bu yazını galiba Torinoluya cevap niteliğinde yazmışsın fakat adamda zaten ram takınca garanti gidiyo demiyo ki! tam tersine rami takabilirsiniz bişey olmaz diyo. kendisi Acer bilgisayarında hard diski değiştirdiği için garantisi gitmiş. yazılanları biraz daha dikkatli okursak daha iyi olur.

bazı markalarda hard diski kullanıcı kendisi değiştirirse garanti gittiği doğrudur. asıl önemli olan LG de böyle birşey var mı? bunu kesin bilen varsa buraya yazsın olmazsa pazartesi günü servisi arayıp öğrenirim ve burdan sizlerede haber veririm.

adam ramden bişey olmaz demiş zaten hala ram diyip duruyosunuz. asıl mesele hard disk. bunu bende merak ettim şimdi

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
architect57

15 Aralık 2007; 20:01:27 

quote:

Orjinalden alıntı: rextr

Teşekkürler, 5+1 ses sitemini baglamayi denedim ancak yesil(kulaklik cikisi) biraz ufak galiba oraya jack tam oturmuyor, elimle tutmam gerekiyor. Siz 5+1 ses cikisini nasil yaptiniz? Hangi renge hangi jack bagladiniz?

Benim 5+1(creative t6600) de 3 cikis var.(turuncu,siyah,yesil).
Turuncuyu, laptoptaki maviye,
Siyahı, laptoptaki kırmızıya,
baglayinca subwoofer,center, ve arkalar düzgün çalışıyor. Ancak yesili, yesile bağlayınca sadece sol öden geliyor,sag önden gelmiyor. (yesil zaten tam oturmuyor ve cazır cazır sesler çıkarıyor takınca dediğim gibi).

Bu yesil(kulaklik cikisi) icin bi donusturucu falan mi gerekiyor? Bir de siz LG'nin kendi Realtek sürücülerini mi kullanıyorsunuz? Teşekkürler...

jacklar aynı senin dediğin gibi bağlı bendede ve lgnin realtek sürücüleri kurulu. yeşil jackın bende tam girmediğini sanmıştım ilk başta ama biraz daha zorlayınca o da yerine yerleşiyor, sanırım yerleştiğindede tüm hoparlörler sorunsuz çalışacak. eğer sorun yaşarsanda deneme yanılma yoluyla ayarları değiştirmeyi dene subwooferla ilgili bir ayar vardı sanırım vistayı kaldırdığım için direk olarak yardımcı olamıyorum kusura bakma ama vistadada çalışıyor ses sistemi biraz ayarlarıyla oynarsan olur. benim ses sistemim logitech x530 ama bağlantılarda bir fark olacağını sanmıyorum.

AMD-ATHLON 64 3700+ SAN DIEGO & EPOX-9NPA+ ULTRA & SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X800-GTO2 (PCI-E) & KINGSTON-1 GB 400 DUAL & SAMSUNG 120 GB SATAII NCQ & SAMSUNG 997MB & ASUS-DRW-1608P BLACK & COOLER MASTER-CENTURION 5 BS
rextr

15 Aralık 2007; 23:29:48 

Of işte budur, çok teşekkürler architect ... Elimi korkak alıştırmışım, zorlayınca girdi(hatta yapıştı, bi daha çıkmaz :)), şimdi 5+1 ses aldım, tekrar saol..

Sony 40v4000 - Phenom x4 9950 - Aerocool m40 - Creative Trigue L3800 - PS2
DerbenTli

16 Aralık 2007; 2:06:16 

dostum Tiske soruna cvp verebilirim...

1.si HDD kendin takabilirsin. bunun sonucunda garanti devam ediyor. yanlızca taktığın hdd makinaya zarar verirse yada takarken sen zarar verirsen garanti dışı kalırsın... Servise götürüp takarsan bi problem olacağını sanmıyorum. ama el becerisi yada tecrübe varsa kendinde takabilirsin. Ram konusuna gelince sen yanılmıyorsam alırken taktırmıştın faturanda ramde gözüküyordur ki buda Firmaların vermiş olduğu garanti içi sayılır. fabrika çıkışında ram takamazsın kuralı yoktur. Özellikle LG'de ram kendin bile takabilirsin izni bile vardır.

hayat 3 günlük değerini bil ...
TiSKE

Sisteme Gözat

16 Aralık 2007; 14:36:12 

TEŞEKÜRLER
Darbentli'nin cevabının % 99 doğru olduğuna eminim

Yeni disk firmaya gelmiş
Bir arkadaşla beraber disk kutuları da sipariş ettik o da salı gunu gelse

Salı akşamı takabiliriz
Önce 2 ye bölcem içini doldurcam sonra notebook a takcam

Bu arada bunu yazarken aklıma yeni soru geldi

Ben Şu anda Vista nın yedeğini acronis ile aldım
Yeni diskin C sine bu yedeği atsam çalışır mı sizce?

Burada tek değişen parça disk olacak.
Bunu deneycem bakalım ne olcak
Hiç değilse sıfırdan bir daha sistem kurmayla uğraşmayalım

Yeni disk WD , LG içinde SEEAGATE var

Üzerine mi yuklemem gerek sıfır mı yapcazz?

Deneme yaptım aşağıdaki resimde olan hataları verdi
C : 40 gb vista ultimate tr 32 bit - kalan boşluk 14,2 GB

D : 73 GB işl sistemi yok

Kurulum başlasa C ye kuracam veya üzerine yukseltme yapacağım eğer olursa
Loading windows files ekranı geliyor ilerleme çubuğu bitmeden 1. resimdeki hata geliyor
Devam edince bellek kontrol etmek istiyor
Tes 1 bekledim tes 2 bekledim
2. resimdeki gibi : hata bulunamadı diyor
TEST pass 6 diye devam ediyor
Baktım sonu yok durdurdum
Bu defa da PC yeniden başlamadı hiç bir işlem yapamadım
Ben de pili çıkardım

Vista 64 olmazsa XP 64 deneycem ama hemen değil

PC nin ilk açılışında yuklemek için bir tuşa basın ekranı geliyor

Verdiği ilk hataya göre ( ilk resimde )winload dosyası hatalı diyor

Masaüstünden baktım dosya var ve resimde yazdığı adreste.
Bu 64 bit .iso dosyası ile başkaları kurulum gerçekleştirmiş
Darbentli;
bir de şu işe el atarsan iyi olacak

Servistekiler bilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 16 Aralık 2007; 14:47:51 >

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
Torinolu

Sisteme Gözat

16 Aralık 2007; 16:59:34 

DerbenTli söylüyorsa tabiki doğrudur

DerbenTli

17 Aralık 2007; 1:27:43 

dostum 64 bit işletim sistemini daha önce bi arkadaşımız daha kurmuştu yanılmıyorsam sorunsuz çalıştığınıda söylemişti. epeydir buraya gelmiyor bu yüzden tekrar sorma fırsatını yakalayamadım...

gelelim cevabına !

senin işlemcin yanılmıyorsam C2 Duo idi galiba. buda 64 bit desteğinin olduğu anlamına gelir..
64 kuracaksan bildiğim kadarıyla komple sıfırdan kuracaksın. driverlerıda baştan yükledinmi olay bitmiştir.. eğer bunu yapıyorsan ve hata veriyorsa makina öncelikle benimde araştırmadan cevap vermem doğru olmaz. tam öğrenip detaylı bilgiyi tekrar vereceğimden emin olabilirsin...

***not: 64 kuracaksında çalışacağın programların 64 destekleri varmı ? yoksa 64'ün alamı kalmıyor ***

TiSKE

Sisteme Gözat

17 Aralık 2007; 10:59:30 

64 kullanan herkes ısrarla tavsiye ediyor

Tecrübe etmek istiyorum

Kurulum yukardaki resimde gördüğün yerde takılıyor
Bunu aşarsam yukleyebilirim belki

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

DerbenTli

17 Aralık 2007; 18:53:27 

sorunu araştırmadan cvp veremiyorum dostum k.bakma yaa :(

Reemperor311

17 Aralık 2007; 22:41:48 

Selamlar Arkadaşlar, ben yaklaşık 15 gündür laptop için piyasa araştırması yaparken, burada yazılanlar üzerine ciddi manada Lg almayı düşünüyorum.Bugün bir teknosa mağazasına uğrayark Lge500-up22t modelini inceledim.Yalnız ekran kartı konusunda kafamda soru işaretleri var acaba ekran kartı 8600gs mi yoksa Gt serisi mi? Ayrıca vatan da lge500-uap33t diye bir modeli var, bu ikisi arsında bir fark varmı bilgilendirirseniz sevinirim.

TiSKE

Sisteme Gözat

18 Aralık 2007; 13:49:55 

DÜn gece Yeni 160 lık diski taktım
XP 64 denedim
Dünya kadar sürücü sorunu yaşayınca kaldırmaya karar verdim

LG update programı 1 tane bile sürücü bulmadı
Bu nasıl iştir anlamadım

Taktım LG Rec DVD sini Vista kursun diye
15 - 20 dk vistayı kendisi kurdu
Ancak sistem açılmadı
Errors booting yazdı

Yani Notebook da disk değişirse
LG nin Kurtarma DVD siyle vista kuramıyorsunuz

Ben de eski diskimi tekrar geri taktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 18 Aralık 2007; 13:52:07 >

TiSKE

Sisteme Gözat

19 Aralık 2007; 1:50:45 

Nette gezerken aşağıdakini buldum
Bir gün birine lazım olur

ATHEROS Wireless LAN 2.4/5GHz

Bütün işlt sistemleri için kablosuz ağ sürücüleri
Sayfada bütün modeller var
E500 için Atheros AR5007EG

http://www.atheros.cz/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 19 Aralık 2007; 1:51:08 >