Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> Cevap: [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
orhanyg

13 Kasım 2007; 12:43:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Diğerlerini bilmiyom da Bu uyarı ışıkları hiç hoşuma gitmedi
Her durum için aynı renk kullanmışlar
Sadece tonu değişiyor
İnsan anlamıyor bile
SARI -MAVİ - YEŞİL - KIRMIZI bu renkleri neden kullanmadılar ki?

quote:

Orjinalden alıntı: viçeli

wirelless açık konumda parlak mavi, kapalı konumda daha sönuk bir mavi işık yayıyor. Fakat ışık hiç sönmüyor veya renk degiştirmiyor.

wireless açıkken yeşil, bluetooth açıkken mavi, wireless+bluetooth açıkken beyaz (sizin açık mavi dediğiniz) yanıyor. tabi beyaz'ı tutturamamışlar.

abbet

13 Kasım 2007; 12:59:14 

quote:

Orjinalden alıntı: orhanyg

quote:

Orjinalden alıntı: abbet

meraba arkadaşlar. benim wirelles ışığım bu sabahtan beri yeşil yanmaya başladı. önceden kablosuzu kapattığım zaman koyu mavi, açtığım zamanda açık mavi yanıyodu. şimdi kablosuzu açtığım zaman ışık yeşil yanıyo kapattığım zamanda sönuyo. dün vista güncelleme yaptı ve wirelless kartımla ilgili bi güncellemede vardı içinde. acaba güncellemeden dolayı mı değişti bu renkler. yoksa ışıkta bi sorun mu var. böylesi daha iyi gibi görundu gozume ama yinede sizlerinde göruşlerini almak istedim. sizde de buna benzer bir durum var mı?

bluetooth'u kapatmışsın Fn+F11'e basarsan tekrar maviye döner. Ama ben genelde kapalı kullanıyorum ve her zaman yeşil yanıyor

eywallah kardeş haklıymışsın

powered by abbet
TiSKE

Sisteme Gözat

13 Kasım 2007; 23:54:25 

Arkadaşlar
Bu bizim cihazlara 64 bit XP veya Vista kursak çalışır mı?
Sürücü sorunu yaşar mıyız?

Ben LGE.COM da 64 bit sürücü göremedim

Deneme yapanlar var mı?
Hadi biraz aleti deneyelim.

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 2 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - BigBoY 4GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
chinaski

14 Kasım 2007; 0:56:30 

quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

bunu cevabını merakla bekliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

kamera sorununa cozum bulan var mi?

kamera sorununu cozdum arkadaslar.. kamera sorunu yasayan arkadaslar, LG SmartCam isimli programi uninstall edebilirler. Uninstall dan sonra yeniden baslatin ve msn de kameranizi acin.. goreceksiniz ki calisacak.. sorunun yazilimsal oldugu belliydi.. LG 'nin kendi prosundan kaynanklaniyor.. 5 gundur herhangi bir hata almadim bu sekilde... bu arada kamera msn veya skype haricinde nasil calistirildigini denemedim:)

:( hazirda beklet'e almistim, kahve icerken bi aciyim dedim wireless giriyim, download yapalim kota yemeden diye.. msn'e girince kamerayi bir actim, ayni hata. sinir oldum.

DerbenTli

14 Kasım 2007; 1:14:51 

64 bit işletim sistemi kurabilirsiniz. ( core 2 duo işlemcisi olanlar ) normal drivleri yine yükleyin çalışır. fakat işletim sisteminize uygun 64 bitlik programları nereden bulacaksınız birde o var...

hayat 3 günlük değerini bil ...
architect57

14 Kasım 2007; 16:55:51 

bende aranıza katıldım arkadaşlar. fakat bir sorum var vistayı kurduktan sonra kendi kendine recovery almaya başladı sanırsam ve yaklaşık yarım saattir devam ediyor acaba bu kadar uzun sürüyormu öğrenebilirmiyim?

Alt+F4 ile kapattım çalışan programı başlangıçtanda kaldırdım sorun halloldu şimdilik cevap vermenize gerek kalmadı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi architect57 -- 14 Kasım 2007; 17:41:32 >

AMD-ATHLON 64 3700+ SAN DIEGO & EPOX-9NPA+ ULTRA & SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X800-GTO2 (PCI-E) & KINGSTON-1 GB 400 DUAL & SAMSUNG 120 GB SATAII NCQ & SAMSUNG 997MB & ASUS-DRW-1608P BLACK & COOLER MASTER-CENTURION 5 BS
MelihTR

15 Kasım 2007; 20:53:27 

quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Arkadaşlar
Bu bizim cihazlara 64 bit XP veya Vista kursak çalışır mı?
Sürücü sorunu yaşar mıyız?

Ben LGE.COM da 64 bit sürücü göremedim

Deneme yapanlar var mı?
Hadi biraz aleti deneyelim.

Ben aldığım gün 64 bit Vista denedim kuruluyor ve problemsiz çalışıyor. Ama sürücü bulma konusu biraz problem olabilir onu araştırmadım. Bende 32 bit XP kurulmuyor, daha kurulum seçenekleri ve formata gelmeden dosyaları yüklerken PCI.sys dosyasına mavi sayfa hata verip kalıyor.

Bizim PC ile beraber gelen 32 bit lisanslı Vista yı 64 bit lisanslı vistaya yükseltme konusunu Microsoft Türkiye ile konuştum. İşletim sistemini kutulu almış olsaymışız ücretsiz tek form doldurarak geçiş yapılabiliyormuş. Ama bizimkisi için yükseltme sürümünü satın almamız gerektiğini söylediler. Bizim vistayı, XP lisansıyla aynı kefeye koyuyorlar
nitrousoxide

16 Kasım 2007; 0:46:03 

arkadaslar herkese ıyı aksamlar yaklasık 1 hafta once bende bır lg e500 aldım
bırsey sormak ıstıyorum
klavye kısayolu fn+F2 olan şey nedır?
ıkı pencereye benzeyen bı ıkon var uzerınde bastım ekran kapanıp acılmıs gıbı oldu hıcbısey olmadı ne ıse yarar bu ? bılen arkadaslar varsa yardımcı olabılırmı

DerbenTli

16 Kasım 2007; 1:09:52 

dostum nıtro fn+F2 tuşu makinada 2.bi kullanıcı daha varsa sen onu o tuşa endeksliyorsun sonra o tuşlara basınca otomatik olarak 2.kullanıcının hesabı açılıyor makinada ... umarım anlamışsındır..

hayat 3 günlük değerini bil ...
nitrousoxide

16 Kasım 2007; 1:24:01 

hmm anladım benım makınada bıtek ben varım baska kullanıcı yok ozaman kendı kendıne tekrar benım hesabıma donuyo yanı
cok tesekkur ederım dostum ıyı aksamlar

master/slave

16 Kasım 2007; 10:58:19 

arkadaşlar merhaba bende bir e500 kullanıcısıyım ama sorun şu ki kameranın driverını bulamadım acil olarak lazım şimdiden sağolun

cellmantd

16 Kasım 2007; 23:59:10 

kameranın driverı lge.com sitsinde var..normalde kendisi otomatik tanıması gerekiyor..ama kameralarda sorun var olabiliyior..
quote:

Orjinalden alıntı: master/slave

arkadaşlar merhaba bende bir e500 kullanıcısıyım ama sorun şu ki kameranın driverını bulamadım acil olarak lazım şimdiden sağolun

Lost, Lost Dizisi
Travel, Travel Turkey
rextr

18 Kasım 2007; 13:37:21 

XP driver'larını tek tek lg'nin sitesinden mi indirmeliyiz, yoksa lg intelligence update kurup, o otomatik mi kuruyor sürücüleri?

E6600 - DS3 - 1X2 GB Corsair XMS2 - X1900gt - 250 Gb Seagete - CM Centurion
TiSKE

Sisteme Gözat

18 Kasım 2007; 21:44:18