evet fibocum haklısın bende bu aralar ram alıcam özellikler belli 2gb ddr 667mhz olucak ama hangi marka alsam bilmiyorumbi de şu 3. slot klavye altında olması kafamı bozuyo daha öncesinde biri serviste yaptırmıştı her tarafını ağartmışlar ben bebek gibi bakıyorum 7 ay oldu daha kapakta ki şeffaf şey(adı aklıma gelmedi) duruyo üstünde. Bana şöyle iyi bi ram markası önerseniz??
hafta sonu bende aldım bu aleti fakat, internetten bazı olmazsa olmaz programları indirmeye çalıştım ama kaydetmiyor bu alet? şöyleki, messengeri yükle dedim ama dikkat etmedim nereye yüklediğini, sonra bulamadım dosyayı karşıdan yüklenen klasörlerinde arattım yine yok. bsplayerı indirmeye çalıştım yüklüyor gözüküyor fakat en son bitince yine bişey yok. keza vlc player yüklemeye çalıştım netten yine aynı.. ne yapmam gerekiyo? vistadanmı kaynaklanıyor? bana acil yardım arkadaşlar..
Ben sıcak fırsatlar köşesinden VERITECH 2 GB DDR2-667 aldım.Tanesi hemen hemen 52 ytl gibi bir fiyata geldi.Firma www.izmirmarket.com Şuan için ramlerde bir sıkıntı yok.
e500 up44t var bendede alalı 3-4 ay oldu heralde vatandan kampanyadan aldım.Hp ile karşılaştırmışdım oda kampanyadaydı ama lg ninki gerek işlemci gerek ekran kartından dolayı cazip geldi 1500ytlye aldım.Çok güzel kampanyaydı ve herkesde lg nin başındaydı o zaman :) Vista home premiumdan sıkıldım oyun oynayamıyorum swat4 oynayacakdım critical error hatası veriyor.Xp profesionale geçmeyi planlıyorum up44t nin tüm driverların bulunduğu adresi bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim..
Arkadaşlar E 500 lerin klavyesi kirlenip de hiç temizleyen var mı? Klavye kısmını nasıl temizliyorsunuz?
Her ne kadar dikkat etsem de Malum Klavye arasına kılar, küçük tozlar falan giriyor
Bu konuda Bir çalışması veya denemesi olan var mı?
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7 ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
e500 up44t var bendede alalı 3-4 ay oldu heralde vatandan kampanyadan aldım.Hp ile karşılaştırmışdım oda kampanyadaydı ama lg ninki gerek işlemci gerek ekran kartından dolayı cazip geldi 1500ytlye aldım.Çok güzel kampanyaydı ve herkesde lg nin başındaydı o zaman :) Vista home premiumdan sıkıldım oyun oynayamıyorum swat4 oynayacakdım critical error hatası veriyor.Xp profesionale geçmeyi planlıyorum up44t nin tüm driverların bulunduğu adresi bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim..
google da LG global yazarak siteye ulaştıktan sonra software kısmına gir. Daha sonra orda notebook u modelini işletim sistemini seç. Yalnız siteye girdiğinde ülke sorar U.K seç ve arat driverlar çıkar