bunun nedenı dostum 2 cesıt vista olmasından dolayı 64 bit olan 3 gb kadar gosterıyor, 128 bit olan 4 gb kadar gosterıyor.bundan kaynaklanıyor.
Dostum, 128 bit işletim sistemi ne zaman çıktı?
Kullanımda olan işletim sistemleri bildiğim kadarı ile 32 bit ve 64 bit'dir.Kendi kullandığım VISTA HOME PREMIUM 32 BİT işletim sistemi maksimum 3 GB ram desteklemesi yapıyordu.Ancak SP1 kurunca işletim sistemi şuan 4 GB rami görmeye başladı.Yanlız performansı nasıl, işte bu konuda birşey diyemeyeceğim.Çünkü 64 bit işletim sistemi kullanmadım.
Arkadaslar ozur dılerım 32 ve 64 yazıcagım yerde 64 ve 128 yazmısım hatamı duzelten arkadasıma tesekkur edıyorum.Saygılarımla.
Dediğin kadar oldu walla , bu ozellıktekı pc yı bu fıyata bulmak ımkansız dostum.
quote:
Orjinalden alıntı: hknslh
quote:
Orjinalden alıntı: exmoonlight
quote:
Orjinalden alıntı: hknslh
quote:
Orjinalden alıntı: gold_man
Bende saat 10:30 da çukurambar maviye gittim ama malesef mağza açıldığında millet malı götürmüş çukur ambar mağzası içinde 70 ad stok ayırmışlar. Neyse takibe devam. Migrosun reklamları var bilboardlarda toshibanın bir modeli ama araba ile geçerken tam göremedim yalnızca amd işlemci kısmını gördüm bu ürün hakkında bilgisi olan varmı migrosun sitesinde bulmayı başaramadım
arkaasım hemen bitiriyo millet,sabah kacta gidiyorlar anlamadım:)
dostum pcnın basına ctesı sabahı 9:40 da oturdum internet sayfasını yenıle yapıp durdum 10:04 te sıparısı verdım o sekılde aldım yoksa ımkansız magazaya gıdıp almak.Ama insallah tekrar ındırıme gırer sende alırsın.
dostum sende çetin cevizsin ha helal valla almayı basarmıssın
bir arkadaşın mavi'den alınma e500 (K.APGWT) üzerine XP pro (sp3'lü) kurunca hiç bir şekilde hoparlör ve kulaklıklardan ses alamadık, var olan sürücüler denendi (r181~r194), karşılaşan oldu mu? (vista da sorun yok)
bunun nedenı dostum 2 cesıt vista olmasından dolayı 64 bit olan 3 gb kadar gosterıyor, 128 bit olan 4 gb kadar gosterıyor.bundan kaynaklanıyor.
Dostum, 128 bit işletim sistemi ne zaman çıktı?
Kullanımda olan işletim sistemleri bildiğim kadarı ile 32 bit ve 64 bit'dir.Kendi kullandığım VISTA HOME PREMIUM 32 BİT işletim sistemi maksimum 3 GB ram desteklemesi yapıyordu.Ancak SP1 kurunca işletim sistemi şuan 4 GB rami görmeye başladı.Yanlız performansı nasıl, işte bu konuda birşey diyemeyeceğim.Çünkü 64 bit işletim sistemi kullanmadım.
Arkadaslar ozur dılerım 32 ve 64 yazıcagım yerde 64 ve 128 yazmısım hatamı duzelten arkadasıma tesekkur edıyorum.Saygılarımla.