teşekkürler ilginize..götürcem en kısa zamanda.. bir de arada bir aşağıdaki ekran geliyor..genelde usb ile internete bağlandığımda oluyor ama ben bir bağlantı kuramadım..neden olabilir acaba?
arkadaslar yardım e500üme xp kurdum vista kurup hardiski ikiye bölüp hem vista hemxp olarak kullanmak istedim fakat vistayı kuramadım vista cdsini kurdum restart edin dedi ettim ama sürekli hata veriyo restart ettriyo yardım edin arkadaslar xp kurup vista kuarn olmuştur mutlaka şimdiden teşekkürler
Bence sen boşver vistayı kurup ne yapacaksın ki miss gibi xp kurmuşsun ahhh birde bende kurabilsem :(((( bence vistayla filan hiç ğraşma görüntüler vs. süper ama performanası etliyor o kadar şekile önem verdiğinden dolayı
quote:
Orjinalden alıntı: lgsulo
arkadaslar yardım e500üme xp kurdum vista kurup hardiski ikiye bölüp hem vista hemxp olarak kullanmak istedim fakat vistayı kuramadım vista cdsini kurdum restart edin dedi ettim ama sürekli hata veriyo restart ettriyo yardım edin arkadaslar xp kurup vista kuarn olmuştur mutlaka şimdiden teşekkürler
ya öylede ne bilim şimdi xpye geri döndüm fonksiyon tuşlarından ses çalışmıyo acılıp kısılmıyo bide windows bi uyarı hata falan verdiğinde korkutucu bi ses cıkarıyo
arkadaşlar lge500 kullanıorum format atarken bişey dikatimi çekti. recovery partition diye ayırdıkları alan bende 1 gb ve o bir gb ın da yarısı fln kullanılıyor. acaba bizim laptoplarda recovery tamamen dvd denmi yapılıyor. yani vistamız dvd demi yoksa hdd demi yüklü anlayamadım
Arkadaşlar e500 format atıp ve xp kurdum...Realteki yükleyemiyorum ses yok yani şu anda pc de ne yapmalaıyı forumdaki bütün alternetafifleri dednedim ama yüklerken belli bir yere geliyor ve realtek yüklenemiyor diye bir uyarı veriyor yardımcı olun lütfen kafayı yiyeceğim...
Forumda realtek sorunu yaşıyanlar sanırım hala sorunlarını çözemediler galiba kimse bir çözüm yolu göstermemiş ben arayış içindeyim umarım sorunu çözeceğim......
Arkadaşlar Atheros ar5007eg wirelles adaptör diğer wirelles adaptörlere göre daha mı zayıf dün birşey farkettim bende e500ap22t notebook var dün arkadaş msı ucuz dizüstlerinden getirdi aynı konumda o benden daha fazla ağ buldu benim göremediğim ağları bile buldu sizce atheros mu zayıf yoksa ayarmı gerekli
Windows ağ bulamıyor!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promert -- 17 Nisan 2008; 0:44:04 >
Vistadan Xp ye hızlı bir geçiş yaptım driverlar tam olarak nasıl kurlduğunu bilmeden :( forumdan okumuştum ama sanıırmm realtek driverini hiç bir şey kurmadan yada ilk başta onu kurmamız gerekiyor. Xp kuracak arkdaşların dikatine ilk önce realtek driverini kursunlar yoksa kurulamıyor denemediğim bir yol kalmadı..Bu arada pc nin performansı p de gerçekten çok farkediyor tasiye ederim..
arkadaşlar E500 kullanıp Wirelessinde sık sık kopmalar yaşayan var mı ?Çözümü mümkün mü bu sorunun eski laptopumla saatlerce kopmadan bağlanabilyodum ama E500 1-2 saatte kopyo yaw:((
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 17 Nisan 2008; 12:09:07 >
biosu güncelleştirmenizi tavsiye ederim lg global sitesinde bios driveri indirin içinde flash olarak nasıl yapacağınız anlatılmış birkaç dakikada yapabilirsiniz....
quote:
Orjinalden alıntı: cosica
arkadaşlar E500 kullanıp Wirelessinde sık sık kopmalar yaşayan var mı ?Çözümü mümkün mü bu sorunun eski laptopumla saatlerce kopmadan bağlanabilyodum ama E500 1-2 saatte kopyo yaw:((
arkadaşlar camera ile ilgili sıkıntı çözüldümü? bazen msn de camera açıyorum görüntüyü ters gösteriyo,açıp kapatıyorum düzeliyo bazen kilitleniyo kapanıyo tekrar açmak istediğimde camea ışığı yanık kalmış açık gibi gösteriyo ama simsiyah ekran var. bu şekilde sorun yaşayan varmı?