malın almanyada üretilmiyo olması hiçbir önemi yok... ford cargo sadece türkiyede ve brezilyada üretiliyo... diyebiliyormusun türk malı yada brezilya malı diye??..
technisat orjinal alman markasıdır nerde üretiğinin hiçbir önemi yok 4 yılı aşkın süredir kullanıyorum ss2 yi ... bir dvb-s karı kullanırken önemli olan konulardan birisi hangi programlardan destek alabildiğindir... ss2 size dvbviewer gibi müthiş bir program desteği veriyor (diğer tüm programlarıda destekliyor..)
ancak technisat olmayan sadece ss2 nin ününden faydalanmak için adını skystar 3 olarak koyan sigma firmasının kartı progdvb dışında hangi programlarla çalışıyor bilmiyorum... ama dvbviewer ile çalışmadığını iyi biliyorum...
bende 1yıldır sky star2 kullanıyordum.kullanıyordum çünkü sattım hiç memmun değildim sharp lnb kaliteli dijitürk kablosu galvanizli 90cm çanak kullanmama rağmen türksatta bir çok kanalı alamadım alanlardada düşük sinyal isterse orjinal babasının malı olsun neye yarar işimi göremedikten sonra hem bi program işimi gördükten sonra çeşite ne gerek var.normal uydu alıcılarda 1 yazılım var yetmiyormu?ısınma sistemi kasmayıda daha saymadım.core2 e6750 2gb ramli sistemi.
senin sorunun pek fazla insan yaşamamıştır. öncelikle hatayı sky star 2 ye gelmeden çanak ayarı lnb kablo da aramalısın.
astebe
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 1 günü kaldı.
19 Şubat 2008; 19:19:41
skystar3 technisat firmasına ait değildir başka firmaya ait çakma olabilir yani bende 2.6 d versiyon var 3 ıl oldu alalı bir arıza meydana gelmedi zaten 2.8 versiyonu çıktı o da güçlü sistem gerektiriyor 2.6 d ile 2.8 arasında seçim yapabilriisn tabi çanak anten ayarının çok iyi olmaıs laızm zira bu kartlarda uydu alıcılarında olan sinyal yükseltici yok
[YAV HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM BEN 1 YILDAN FAZLADIR KULLANIYORUM BİR SORUN BİLE YAŞAMADIM MİLLET KAFASIZLIĞINDAN YAŞIYORSA, BU SORUN SS2 YE ATILMAMALI KARDEŞ SS2 D VERSİYONUNU AL DERİM SAKINA USB ALMA DAİMA PCI SS3 DE SS2 NİN ÜRETİÇİSİ OLAN TECNİSAT IN DEĞİL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TELECOM_86 -- 20 Şubat 2008; 2:38:47 >
yahu arkadaşlar size aradaki bariz farkı nasıl göstermeliyim skystar2 de 70 civarı olan sinyal şimdi 90-95 arası dolanıyo hemen suçu antene lnb ye yüklediniz kablo diyorum rg6u dijitürk içi kaplaması bakır kablo 1milyon metresi çanak 90lık gakvanizli çanak ayarıda iyi.ee daha sky star2 nin neyini meth edeceksiniz bana daha yeni sattım.sky star3 aldım gittim arkadaşla ordada denedik bariz skystar3 iyi ısınma sorunu hiç yok inanmayan gitsin kadıköye yerinde testi yapsın görsün.isteyene resim bile veririm sinyal derecelerini.
bende 4 yıldır kullanıyorum.. çok memnunum... herkes memnun olduğu kartı kullanmay devam etsin...
ancak insanlar bu kartlar laırken ne için kullanacaklarına karar vermeliler??? tv seyretmek, şifre çözmek, offline download, card sharing yapmak??
ss2 bunların tamamını sorunsuz şekilde yapıyor? (genel kullanıcı görüşü ittibariyle), ve bir kartı alırken kullnımda göreceğiniz destek çok önemlidir bu konuda ss2 çok önde çünkü çok fazla kulaan var, yeniçıkan her yazılım önce ss2 için çıkar... bu çok önemli kendimden örnek vereyim
bence dvbviewer programı olmaz ise dvb-s kartların hiçbiri beş para etmez... evimde televizyon yok lisanslı dvbviewer + kablo tv kullanıcsıyım ss2 ile birlikte birde anlog karım var... tek kumanda ile ikisini birden kumanda edebiliyorum... dvbviewer ile vcd, dvd, resim, mp3, haber rss, hava durumu v.b. uygulamalrın hepsini aynı kumanda üzerinden yapıyorum kumandanın bir özelliği yok 5 ytl lik elktonikçiden alınma herhangi bir kumanda...
ss3 kartı bana dvbviewer desteği vermiyo benim ölçülerime göre değerli bir kart değil yani... herkes olayı kendi açısından değerlendirerek seçimini yapmalıdır...
ayrıca bana progdvb, altdvb, skydvb, hipsatvi vs. vs. de şöyle böyle demeyin lütfen... o programların hemen hemen hepsini kullandım...
21 Şubat 2008; 0:30:12
biz diyoruz ki systar3 technisat firmasına ait değil en son sürüm 2.8'dir adamlar teklit yapmışlar işte