Bugün aldım ss3 kartını lokosit arkadaşım sana bir kaç sorum var cevaplarsan sevinirim 1.kartı taktım kurdum sorunsuz çalışıyor ancak kanal geçişlerinde aşağıdaki resimde olan hatayı veriyor tamama tıklayınca kanal geliyor 2.görüntünün epey düzgün ama bir codec yüklemem gerekirmi yinede 3.prog dvb 4.72.8 versiyonu var cd de onu yükledim prog dvb nin başka hangi sürümünde sorunsuz çalışıyor ss3
Başlat/çalıştıra aynen şunu kopyala ve ok de. başka yere kurmamışsan tabi. kurduysan yolu değiştir.
C:\Program Files\Sigma\ProgDVB-PCI\Filters\register.bat yap dvb dream i dene derim progdvb kanal geçişi çok zayıf bi program. aynı kart bende de vardı. firma yetkililerine şu sorduğun soruyu sorup cevap alamadığım gibi ss2 propagandası yapıyorsun! damgası yiyip hakarete maruz kalınca kartı attım ve ss2 aldım şu anki kartımdan çok memnunum. sonra cevabı buldum başka forumlarda tabi ama kart çoktan kırılmıştı
ya yeni aldım daha kartı içime kurt düşürme :) çok gittim geldim 2 kart arasında kısmet bunaymış kardeş napalım yardımın için sağol öncelikle lokositin dediği gibi yaptım ne var ne yok sildim codecleri prog dvb yi önceden bende kurulu k-lite codec pack vardı onu dahi sildim sonra sadece cd içindeki prog dvb yi kurdum düzelti tekrar k-lite codeci yükledim görüntü de düzeldi başkada cd den birşey yüklemedim dvb playerı fln şimdilik iyi gibi bakalım inşallah bir sorun çıkarmaz
Bugün aldım ss3 kartını lokosit arkadaşım sana bir kaç sorum var cevaplarsan sevinirim 1.kartı taktım kurdum sorunsuz çalışıyor ancak kanal geçişlerinde aşağıdaki resimde olan hatayı veriyor tamama tıklayınca kanal geliyor 2.görüntünün epey düzgün ama bir codec yüklemem gerekirmi yinede 3.prog dvb 4.72.8 versiyonu var cd de onu yükledim prog dvb nin başka hangi sürümünde sorunsuz çalışıyor ss3
Başlat/çalıştıra aynen şunu kopyala ve ok de. başka yere kurmamışsan tabi. kurduysan yolu değiştir.
C:\Program Files\Sigma\ProgDVB-PCI\Filters\register.bat yap dvb dream i dene derim progdvb kanal geçişi çok zayıf bi program. aynı kart bende de vardı. firma yetkililerine şu sorduğun soruyu sorup cevap alamadığım gibi ss2 propagandası yapıyorsun! damgası yiyip hakarete maruz kalınca kartı attım ve ss2 aldım şu anki kartımdan çok memnunum. sonra cevabı buldum başka forumlarda tabi ama kart çoktan kırılmıştı
ya yeni aldım daha kartı içime kurt düşürme :) çok gittim geldim 2 kart arasında kısmet bunaymış kardeş napalım yardımın için sağol öncelikle lokositin dediği gibi yaptım ne var ne yok sildim codecleri prog dvb yi önceden bende kurulu k-lite codec pack vardı onu dahi sildim sonra sadece cd içindeki prog dvb yi kurdum düzelti tekrar k-lite codeci yükledim görüntü de düzeldi başkada cd den birşey yüklemedim dvb playerı fln şimdilik iyi gibi bakalım inşallah bir sorun çıkarmaz
için rahat olsun iyi bir kart sahibisin bu hata skystar3 e has bir hata değil kodek hatasıdır. her kartta olabilir. belirtmek isterim kanal geçişleri bende alt dvb ile evdeki next 7500 fta dan daha hızlı 1sn den az zannedersem
lokosit bu kartı takınca 15 saniye de açılan başlangıç programları özellikle msn 2 dk sonra hepsibirden acılıyo sorun ne olabilir modzilla ve explorer normal açılışta hemen calışıyo nero 7 msn çalışın caya kadar çalışmıyo, sistemimin neden geç açılıyo normalde 15snye sistem tamamen açılmışoluyordu ayrıca 3defa bili formatladım her seferinde sürücüyü yükleyince aynı oluyo
Hocam diyo ki Moonlight elecard video programini yukle diyor. hata filan deil o. eger moonlight yüklüyse görüntü seceneklerinden düzelttir hangi codec yüklüyse onu seç.
Hocam diyo ki Moonlight elecard video programini yukle diyor. hata filan deil o. eger moonlight yüklüyse görüntü seceneklerinden düzelttir hangi codec yüklüyse onu seç.
lokosit bu kartı takınca 15 saniye de açılan başlangıç programları özellikle msn 2 dk sonra hepsibirden acılıyo sorun ne olabilir modzilla ve explorer normal açılışta hemen calışıyo nero 7 msn çalışın caya kadar çalışmıyo, sistemimin neden geç açılıyo normalde 15snye sistem tamamen açılmışoluyordu ayrıca 3defa bili formatladım her seferinde sürücüyü yükleyince aynı oluyo
p3 1000 işlemcili 768ramli 128 ekran kartlı 8 yıldır max seviyede kullanddığım bilgisayarımda 2 yıldır ss2 2.6 kullanıyorum. hiç bir şikayetim yok görüntü kalitesi ve video kaydı çok iyi. kanal geçişi yavaş ancak kullandığımız tv değil
skystar hd2 için araştırma yaparken tartışmayı gördüm ss3 deneyimlerimi paylaşmak isterim;
sigma skystar 3 ürününü alalı net hatırlamıyorum ama 1 yılı geçmiştir heralde belki 2 yıl olmuştur; alma amacım da kendi destek forumunda kocaman yazan; o yılın ocak ayının bilmem kaçında 64bit sürücüler çıkıcak mesajıydı. lisanslı solidworks ve autocad 64bit kullanıyordum. kartı 64bit vistaya takarım diye düşündüm. tarih geldi ama sigmadan tık yok, dayanamadım 32bite kurdum kurarken birton sorun oldu forumdan destek istedim (www.skystar3.com) yardımları yeterli gelmedi. Çanakla uyduya nokta atışı yapmak gerekiyor yoksa atv çekerken kanald çekmiyor, onu çekerken öbürünü çekmiyor 3 lnb ve 2 kablo değiştirdim. kış ortası balkonda heryerim dondu. Her neyse; firmanın forumunu baştan aşağı okudum insanca soru soranlara, firmanın nesi oluyorsa aqua arkadaştan nasıl hakaretler var ağzınız açık kalır... en sonunda bombayı patlattılar 64bit sürücü çıkarmıyoruz dediler (verdikleri söze rağmen)... buarada verdikleri dandik kumanda 1-2 metre menzilliydi daha öteden sinyal almıyordu.
şimdi kartın kanal geçişleri hızlıydı tamam. turksat tan bir hayli kanal da buldum fakat kanalların biri çekerken diğeri çekmiyor. onu da biton paraya çanakçılara ve en sonunda kış ortası saatlerce kendim ayarlamaya çalışarak hallettim fakat adamlar yalancının önde gideni forumda sözünüzü neden tutup 64bit sürücü çıkarmıyorsunuz dedim ileri geri konuştular sinirden açtım bilgisayarı kartı parçaladım anı olsun diye resmini de çektim bulursam buraya koyarım resmi.
özetle sinirleriniz sağlamsa, dijital tv işine sigma ss3 ile girin. yok değilse boşuna depresyona girmeyin. bu işe tövbeliydim ama şansımı bir de technisat hd2 ile deneyeceğim
Intel Q6600 B3, Gigabyte P35C-DS3R, Msi Nvidia 8800 gtx, 2X1 gb twinmos 800 mhz, Seagate 2x1 320 gb Raid0, Western Digital 1x1 160 gb, 22' Samsung 226BW LCD, Razer Copperhead Mouse, Zerotherm Nirvana hava soğutma, 2x1 Noctua 12cm kasa fanı
64bit vista konusunu bilemem ama 6aydır kullanıyorum kurulum konusunu abartmışşınız, SS3 kurulumu 15 dakika bile sürmüyor, SS3 USB 2.0 olanını kullanıyorum evdeki 4 bilgisayara da kurdum kartın driverını yüklüyorsun, progDVB i yüklüyorsun son kanal listesini gerekirse kopyalıyorsun, progDVB yi tıkla türksatta 200 kanal hazır seyret. 80cm lik çanakla çekmeyen kanal yok birini alır diğerini almaz diye bir olay hiç yok, Taratırsan da sharp tunerli normal uydu alıcıları kadar kanal buluyor. Forumuna soru sorarsan da yardımcı oluyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 26 Haziran 2008; 15:44:48 >