uzun araştırmalar sonucu ss3 almaya karar vermiştim fakat ankarada bulamadığım için ss2.8 aldım geçen cumartesi mavi bilgisayardan.hevesli hevesli taktım bilgisayara ama aleti bilgisayara tanıtmanın imkanı yok.4-5 defa sürücüleri kaldırıp yükleme gerekti ss2 herseferinde aygıt yöneticisinde gözüküyor ama prodvb dvb sürücüleri yok diyor açılışta hata veriyordu en sonunda tanıttım.hemen kanal taraması yaptım yaklaşık türksattan 80 küsür kanal buldu bunların yarısı şifreli tabi.evdeki seoul de şuan 241 kanal kayıtlı.neyse onuda geçtim kanal geçişleri felaket yavaş yaklaşık olarak 4 saniye.ve daha kötüsü kanallar açılırken ağır çekim havası varmış gibi açılıyordu ve arasıra ses gidiyor görüntü yavaşlıyordu.internetten en son sürücü ve programları indirmeme ve defalarca yükle kaldır yapmama rağmen(bunaları yaparken kartı satışa koymuştum çoktan )sorun malesef düzelmedi.bende kartı bu akşam geri iade ettim mavibilgisayara memnuniyetsizliğimi ifade ettim hiç sorgu sual sormadan iade aldılar ve bende yerine altı ay geçerli hediye çeki aldım.amacım kartı kötülemek değil belki ben birşeyleri yanlış yapmışımdır ama internette araştırmadığım yer kalmadı herşeyi harfiyen yaptım düzelmedi.
tv kartları her diseqc i beğenmezler.lnb ile sorun yaşanabilir, kablo uzun olabilir,
uzun araştırmalar sonucu ss3 almaya karar vermiştim fakat ankarada bulamadığım için ss2.8 aldım geçen cumartesi mavi bilgisayardan.hevesli hevesli taktım bilgisayara ama aleti bilgisayara tanıtmanın imkanı yok.4-5 defa sürücüleri kaldırıp yükleme gerekti ss2 herseferinde aygıt yöneticisinde gözüküyor ama prodvb dvb sürücüleri yok diyor açılışta hata veriyordu en sonunda tanıttım.hemen kanal taraması yaptım yaklaşık türksattan 80 küsür kanal buldu bunların yarısı şifreli tabi.evdeki seoul de şuan 241 kanal kayıtlı.neyse onuda geçtim kanal geçişleri felaket yavaş yaklaşık olarak 4 saniye.ve daha kötüsü kanallar açılırken ağır çekim havası varmış gibi açılıyordu ve arasıra ses gidiyor görüntü yavaşlıyordu.internetten en son sürücü ve programları indirmeme ve defalarca yükle kaldır yapmama rağmen(bunaları yaparken kartı satışa koymuştum çoktan )sorun malesef düzelmedi.bende kartı bu akşam geri iade ettim mavibilgisayara memnuniyetsizliğimi ifade ettim hiç sorgu sual sormadan iade aldılar ve bende yerine altı ay geçerli hediye çeki aldım.amacım kartı kötülemek değil belki ben birşeyleri yanlış yapmışımdır ama internette araştırmadığım yer kalmadı herşeyi harfiyen yaptım düzelmedi.
tv kartları her diseqc i beğenmezler.lnb ile sorun yaşanabilir, kablo uzun olabilir,
diseqc kullanmıyorum.direkt olarak lnb den kabloyu taktım.ayrıca uydu donanım olarak baff 0.1db ikili lnb,rg6/u kablo,84 lük çanak daha ne olsun
diseqc kullanmıyorum.direkt olarak lnb den kabloyu taktım.ayrıca uydu donanım olarak baff 0.1db ikili lnb,rg6/u kablo,84 lük çanak daha ne olsun
o zaman skystar3 alacaksın keyfine bakacaksın bu sistemle turksattaki tüm kanalları bulacağını garanti ederim
YAV ARKADAŞ OKADAR KALİTELİ BİR FİRMA İSE NEDEN TECNİSAT IN YAPTIĞI KALİTELİ SKY STARIN İSMİNİ KULLANIYO HE NEDEN ALMAN TECNİSAT FİRMASI YAPMIŞ SS2 C VE D VERSİYONU ŞİMDİDE SS2.8 VERSİYONUN PİYASAYA SÜRMÜŞ BAŞKA Bİ FİRMA DA GELMİŞ ADAM AL SANA SKYSATAR3 BU RESMEN TAKLİTCİLİKTİR VE KESİNLİKLE ALMAYIN DERİM DAHA İSİM DE HIRSIZLIĞA DOLANDIRICILAĞA GİTMİŞ BU FİRMANIN ÜRÜNÜNDEN NE BEKLENİR KULLANMADIM BİLİMİYORUM AMA KESİNLİKLE ALMAM EĞER KALİTELİYSE ADINA TAKLİT ETMESEYDİ TECNİSATTAN VAZĞEÇMEYİN DERİM SS2.D VERSİYONU VAR BENDE NE KASMA NE ISINMA YAŞAMIOYORUM ISINMANIN TEK NEDENİ ANAKARTIN KUZEY KÖPRÜSÜNÜN ISINMASIDIR EĞER KUZEY KÖPRÜNÜZ ISINIYOSA OTOMATİK OLARAK TV KARTIDA ISINIYO BUNUN BİZZAT DENEDİM 1,5 SENEDİR KULLANIYORUM ÇOK TA MEMNUNUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pardus- -- 22 Nisan 2008; 17:27:41 >
bak dostum sende eğer diğerleri gibi prog dvb kullandıysan ev programları kart geçişi iğrenç derecede yavaşdır hatta ben senin gibi kartı geri iade ediyodum nerdeyse sonra altdvb programını duydum onu yükledim kanal geçişi 2sn bile değildir aynen televizyondaki gibidir sonra görüntü kötüydü gine geri iade edim dedim sonra araştırdım codec lazımmış yükledim inanılmaz kalitede görüntü var ve süper tabiki ilk taramanda az kanal bulur normalde uyduyu aldın zaman transporder listesi içinde hazırdır tararsın bulur ama değişiklik oldumu bulamazısn bu yüzden elle girmek zorunda kalırısn bu tv kartı içinde geçerlidir bir sefer oturucan giricen hatta uğraşmim diyosan burda bi çok arkadaştan yardım alabilirdin msn üzerinde yollarlardı sana driver agelince evet normal oyun yükler gibi yükleyince bazı pc lerde sorun yaratıyo bunu geçemk için eskiden yaptımız gibi aygıt yöneticisinden dosya seç yöntemiyle yapıcaktın yani dicem yanlış yapmış ve cok çabuk pes etmişşin elinde süper aleti kaçırmışsın
bazı arkadaş prog dv yE mahkum demiş burdan o arkadaşa soruyorum en çok yazılım olan tv kartı SKYSTAR TECNİSAT YANİ ÇAKMA ÇALMACI TAKLİTCİ SS3 DEĞİL EVET VARMI SKYSTAR TECNİSAT TAN FAZLA YAZILIM DESTEĞİ OLAN SÖLE BAKALIM ÇIK KONUŞ YERLİDE OLSA YURDUMUNDA OLSA TAKLİTCİ Bİ FİRMADAN ALMAM ADAMLAR GELMİŞ SKYSTAR3 DEMİŞ YAPMA NEDEN TECNİSATI TAKLİT EDİYO YAZIK KANANLARDA ALIYO EVET KALİTE BELKİ OLABİLİR KULLANMADIM BİLEMEM AMA DAHA İSİMDE TAKLİTCİLİK YAPAN FİRMANIN ŞEKERİNİ KAPIMA SOKMAM
ben skystar3 ile altdvb ,dvbdream ve progdvb kullanabiliyorum. ss2 de kahreden progdvb ss3 te oldukça performanslıdır. ss3 çakma veya taklit bir kart değildir ss2 ile tamamen farklı ve daha kaliteli bir karttır. bunun sebeplerini defalarca yazdım forumu araştırırsanız ss3 ün kalitesini anlarsınız. lütfen ss3 ü bilip bilmeden bk atmayın önce kullanın sonra yorum yapın ismi benziyomuş, çakmaymış boşverinde performansına bakın
bak dostum sende eğer diğerleri gibi prog dvb kullandıysan ev programları kart geçişi iğrenç derecede yavaşdır hatta ben senin gibi kartı geri iade ediyodum nerdeyse sonra altdvb programını duydum onu yükledim kanal geçişi 2sn bile değildir aynen televizyondaki gibidir sonra görüntü kötüydü gine geri iade edim dedim sonra araştırdım codec lazımmış yükledim inanılmaz kalitede görüntü var ve süper tabiki ilk taramanda az kanal bulur normalde uyduyu aldın zaman transporder listesi içinde hazırdır tararsın bulur ama değişiklik oldumu bulamazısn bu yüzden elle girmek zorunda kalırısn bu tv kartı içinde geçerlidir bir sefer oturucan giricen hatta uğraşmim diyosan burda bi çok arkadaştan yardım alabilirdin msn üzerinde yollarlardı sana driver agelince evet normal oyun yükler gibi yükleyince bazı pc lerde sorun yaratıyo bunu geçemk için eskiden yaptımız gibi aygıt yöneticisinden dosya seç yöntemiyle yapıcaktın yani dicem yanlış yapmış ve cok çabuk pes etmişşin elinde süper aleti kaçırmışsın
en son sürücüleri ve kodekleri yükledim ama yine oladı.belki ben beceremedim ama tam üç gün uğraştım.araştırmadığım site kalmadı.bu arada donanım bilgimide yabana atmam zaten tek çanak olduğu için okadar gerekli değil.şimdi aldım bir yumatu analog tv kartıyla keyfime bakıyorum
skystar3 technisatın skystar2 nin devamıymış gibi yola çıkan ve skystar2 nin bir üst versiyonuymuş gibi piyasaya sunulan bir karttır sinyal çekim gücü filan iyi olabilir ama temelde yani prensipde bir başka marka üzerinden malını satmayı amaç edinmiş uyanıklık eseridir.Yarın bende başka bir çipsetle çinde dvb-s kart yaptırsam kutulatsam skystar4 diye bunu rahatça pazara sürerim.Vede deli gibide satılır.üzerindeki spartan çipseti kendini kanıtlamış bir çipseti değildir.hatta skystar3 değilde markus dandikus diye kutulayıp sürselermiş piyasaya daha doğru olurmuş.Birde hayran olduğum aver dvb-s pro var üzerinde silikon tuner birde ateş gibi ısınır.En iyisi hd receiver alıcan bir tane kart paylaşımlı keyfine bakıcan.Bul serveı bağlan çatır çatır izle..
skystar3 technisatın skystar2 nin devamıymış gibi yola çıkan ve skystar2 nin bir üst versiyonuymuş gibi piyasaya sunulan bir karttır sinyal çekim gücü filan iyi olabilir ama temelde yani prensipde bir başka marka üzerind