Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKİA 6500 SLİDE İNCELEME

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKİA 6500 SLİDE İNCELEME Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kenany74

14 Nisan 2008; 16:14:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: altug92

2.5i 3.5 mm ye çeviren aparat al ...birde ep-630 kulaklık al ..işini fazlasıyla görür

Peki bu modelde mikrofon varmı?

van_hoijdonk

14 Nisan 2008; 16:16:22 

İnceleme için.

http://forum.donanimhaber.com/m_22537509/tm.htm

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Nisan 2008; 15:57:01 

Güncel fiyat listesi (17.04.2008)

Ereyon.com: 702 YTL / 681 YTL (Havale ile)
Ereyon.com (Paralel ithalat): 590 YTL / 572 YTL (Havale ile)
KVK.com: 719 YTL
Genpatech.com: 790 YTL / 758 YTL (Havale ile)
Hepsiburada.com: 699 YTL / 664 YTL (Havale ile)

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
chall

17 Nisan 2008; 16:39:57 

İlgilenenler için 6.60 firmware versiyon çıktı bu telefonun.
Az önce yüklemesini yaptım. Daha önceden uzun uzun tartışılan bikaç problem giderilmiş. Extra bikaç özellikte gelmiş fakat gece çekim modunu pasifize etmişler.Daha tam olarak yenilikleri inceleyebilme fırsatım olmadı. Daha ziyade dil problemine takılmış durumdayım
NSS ile telefonun varsayılan dilini değiştirmeye çalışıcam.Tekrar güncelleme yapılınca sorunun düzeleceğini düşünüyorum.
6500s olan arkadaşlara bu yükseltmeyi yapmalarını öneririm.
korayceto

20 Nisan 2008; 20:53:07 

arkadaslar selamlar herkese ben telefonumu alalı 3 ay oldu farkıfalldan aldım paralel ıthalat ıslerı yanı
neyse gecen gun sabah telefon acılmaz oldu kendını acamıyordu telefon ekran gelıyor el sıkısıyorlar fılan
sonra tarıhte gelıyor ama telefon kendını acmıyordu hafıza kartını cıkardım sım kartı da cıkardım denedım yıne acmadı
ekranda kucuk kucuk ısıklar cıkıyor fılan ama acılmıyordu bende aldıgın turkcell bayıne gıttım
bız hallederız dedıler bır hafta fılan surer dedıler hafıza kartını da aldım dedım format yermı cunku ıcınde rehberım fılan vardı
buyuk ıhtımal tekrar yuklenır ve sıfırlanır dedıler ama hafıza kartıne yedek almıstım
1- donuste versıyon degısse bıle tekrar yukleme yapabılırmıyım rehberı fılan
2- basına bu ıs gelen varmı acaba benden kaynaklı bır hatamıdır daha alalı nekadar oldu kı

bılgısı olanlar yazarsa sevınırım herkese tesekkurler kolay gelsın

acrylia

21 Nisan 2008; 9:46:13 

Rehberini , ajandanı , notlarını ,mesajlarını vs. yedekleme yaparken seçtin ise telefona tekrar yükleyebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: korayceto

arkadaslar selamlar herkese ben telefonumu alalı 3 ay oldu farkıfalldan aldım paralel ıthalat ıslerı yanı
neyse gecen gun sabah telefon acılmaz oldu kendını acamıyordu telefon ekran gelıyor el sıkısıyorlar fılan
sonra tarıhte gelıyor ama telefon kendını acmıyordu hafıza kartını cıkardım sım kartı da cıkardım denedım yıne acmadı
ekranda kucuk kucuk ısıklar cıkıyor fılan ama acılmıyordu bende aldıgın turkcell bayıne gıttım
bız hallederız dedıler bır hafta fılan surer dedıler hafıza kartını da aldım dedım format yermı cunku ıcınde rehberım fılan vardı
buyuk ıhtımal tekrar yuklenır ve sıfırlanır dedıler ama hafıza kartıne yedek almıstım
1- donuste versıyon degısse bıle tekrar yukleme yapabılırmıyım rehberı fılan
2- basına bu ıs gelen varmı acaba benden kaynaklı bır hatamıdır daha alalı nekadar oldu kı

bılgısı olanlar yazarsa sevınırım herkese tesekkurler kolay gelsın

alternative

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Mayıs 2008; 17:01:34 

Selamlar, yaklaşık 1 haftalık 6500s kullanıcısıyım.Meraklı biri olmama rağmen işlerimin yoğunluğu sebebiyle telefonu kurcalayamadım bile 1 haftadır.Bugün ibkaç saatlik zamanım var haliyle donanimhaber e attım kendimi.Türbülans arkadaşa yaptığı inceleme için teşekkür ederim.Ama üzücü olan şu ki 9 sayfalık bi konu hakikaten çok boş.Türbülans elinden geldiğince görüşlerini izlenimlerini tecrübelerini paylaşmış ardından o kadar çok teşekkürler bende alıcam yorumu var ki hakikaten 9 sayfayı boşu boşuna geziyor insan ve boşuna zaman kaybı oluyor.Ürün incelemelerinde biraz bilgi içerikli geçilse çok daha yararlı olacağını düşünüyorum.Hakikaten 1 saati böyle geçirmek canımı sıktı o yüzden paylaşayım dedim.Kimseyi kızdırmak değil niyetim..

Saygılıar.

Mr_RGN

deserthawk

3 Mayıs 2008; 22:42:40 

quote:

Orjinalden alıntı: alternative

Selamlar, yaklaşık 1 haftalık 6500s kullanıcısıyım.Meraklı biri olmama rağmen işlerimin yoğunluğu sebebiyle telefonu kurcalayamadım bile 1 haftadır.Bugün ibkaç saatlik zamanım var haliyle donanimhaber e attım kendimi.Türbülans arkadaşa yaptığı inceleme için teşekkür ederim.Ama üzücü olan şu ki 9 sayfalık bi konu hakikaten çok boş.Türbülans elinden geldiğince görüşlerini izlenimlerini tecrübelerini paylaşmış ardından o kadar çok teşekkürler bende alıcam yorumu var ki hakikaten 9 sayfayı boşu boşuna geziyor insan ve boşuna zaman kaybı oluyor.Ürün incelemelerinde biraz bilgi içerikli geçilse çok daha yararlı olacağını düşünüyorum.Hakikaten 1 saati böyle geçirmek canımı sıktı o yüzden paylaşayım dedim.Kimseyi kızdırmak değil niyetim..

Saygılıar.

her topicte var bu sorun.N95 konusunu okumak ömrümü yedi benim

ufukstyle

4 Mayıs 2008; 11:57:45 

herkese merhaba.yeni konu açmama rağmen,burda da sorunumu yinelemek istiyorum.yardım ederseniz sevinirim.sorunum şu;

'mesaj yaz'kısmına gelip 'ekle' dediğimizde karşımıza çıkan 'son kullanılanlar'listesini temizlemek için ne yapmalıyım?bu klasör altında son mesaj yollananların listesi yer alıyor.bu listenin tümünü ya da birkaçını temizlemek istiyorum.Ancak herhangi bir 'sil' seçeneğine rastlayamadım.Acil yardım ederseniz sevinirim.

ufukstyle

5 Mayıs 2008; 15:25:35 

arkadaşlar 6500 slide kullanıcısıyım.benim basit ama önemli bi problemim var.0533 12345678 numaralı kişiyi kaydediyorum rehbere.ama bu kişi beni aradığı ya da mesaj yolladıgı zaman bu numaranın başında +90 olduğu için,numara bende kayıtlı oldugu halde arayanın ya da mesaj cekenin ismini göremiyorum.sadece numara görünüyor.oysa tek fark bende kayıtlı olan numaranın başında +90 olması ya da olmaması.sizde de bu problem var mı?ya da nasıl çözülür...?şimdiden teşekkürler

alternative

5 Mayıs 2008; 19:53:38 

ufukstyle ilk sorduğun soruya cevap vereyim.Mesaj yazarken EKLE kısmından sonra çıkan Son Kullanılanlar listesini Menü>İşlem Kaydı> Mesaj Alıcıları> kısmından silebiliyorsun.İkinci sorduğun konuda bende bi problem yok.Olmadığını bilmeme rağmen senin için tekrar denedim.Numara 05XX XXXXXXX şeklinde kayıtlıydı.Arama geldiğinde numara detaylardan baktığında operatörden +905XX XXXXXXX olarak gelmiş gözükmesine rağmen isim gözüküyor.Bahsettiğin sorun önceki telefonun SE K700i de vardı.Hatta bazı sorunlu numaraların başına +9 eklemem yetmiyor ikinci numara olarak +9 lusunu kaydediyordum ancak öyle çözülüyordu.6500s te bu şekilde bi sorun yok bende.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Mr_RGN

ufukstyle

5 Mayıs 2008; 22:23:42 

alternative,yardımcı olmadağını varsayalım...ilgilenip cevap vermen bile yetmez mi?bu yuzden her şekilde teşekkür ederim.

telefona gelince.sadece tek bir isimde bu sorun olsa,başka isim altında kayıtlı mı diye bakacağım ama birçok isimde aynı şey oluyor.yarın daha izleyeceğim,olmazsa geri veririm aldıgım yere,yenisini alırım.aldıgım yer arkadaşım,15 gün içinde bi sorun olursa getir yenisini vereyim demişti.sende böyle birşey olmadıgına göre demek ki genel bi sıkıntı değil.yarın da izleyeceğim telefonu.olmazsa değiştiririm

quote:

Orjinalden alıntı: alternative

ufukstyle ilk sorduğun soruya cevap vereyim.Mesaj yazarken EKLE kısmından sonra çıkan Son Kullanılanlar listesini Menü>İşlem Kaydı> Mesaj Alıcıları> kısmından silebiliyorsun.İkinci sorduğun konuda bende bi problem yok.Olmadığını bilmeme rağmen senin için tekrar denedim.Numara 05XX XXXXXXX şeklinde kayıtlıydı.Arama geldiğinde numara detaylardan baktığında operatörden +905XX XXXXXXX olarak gelmiş gözükmesine rağmen isim gözüküyor.Bahsettiğin sorun önceki telefonun SE K700i de vardı.Hatta bazı sorunlu numaraların başına +9 eklemem yetmiyor ikinci numara olarak +9 lusunu kaydediyordum ancak öyle çözülüyordu.6500s te bu şekilde bi sorun yok bende.Umarım yardımcı olmuşumdur.

alternative

6 Mayıs 2008; 15:40:31 

Durumu burda da güncellersen bizde yararlanmış oluruz başımıza gelirse telefonu mu değiştireceğiz başka bişeyde mi kaynaklanıyor diye?

Mr_RGN

ufukstyle