Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKİA 6500 SLİDE İNCELEME

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: kamurun, iLLeGaL61
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKİA 6500 SLİDE İNCELEME Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kara_eylül

29 Mart 2008; 15:22:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

STS de kvk genpa gibi bir firma onlar kadar bilindik değil

örneğin benim telefon farklıfaal garantili heryerde şubesi falan yok bildiğim kadarıyla

izmirde bile bi tane mi ne var hem satış hem teknik servis.

quote:

ben bu telefonu bugün sordum da fiyat oalrak 679 ytl dediler garantisi kvk mı deyince club nokia garantili dediler (burası bir vodafon shop) tukunun üzerinde ise sts etiketi vardı acaba bu sts nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 29 Mart 2008; 15:22:46 >

Körler görmesede yıldızlar vardır

udtk35@hotmail.com
The_Pock

29 Mart 2008; 18:27:18 

sts bir arkadaşımın 6230 telefonundaki sorunu çözene kadar 6230i çıktı adamlarda o kadar süreden sonra 6230i yolladılar :( evet her ilde servis ağı malesef yok

LG E500 290
The_Pock

29 Mart 2008; 18:33:34 

Ya arkadaşlar kapakla ceap verince telefon çalmaya devam ediyor çok komik bir durum herkeste gerçekten böylemi...En son versiyonu yükledim gene aynı Yardımlarınızı rica ediyorum

LG E500 290
zarrath

29 Mart 2008; 19:31:18 

artık benimde 6500 slide ım var :) gerçekten hoş bir telefon. yalnız birşey dikkatimi çekti sanırım ışık sensörü işlevini yapamıyor bu telefonlarda

The_Pock

29 Mart 2008; 19:56:44 

sevgili zarrath ışık sensöründen başka dikkatinizi çeken bişi olmadımı sizi arayanları kayar kapakla cevapladınızmı tlf çalmaya devam etmiyormu sadece bende mi var deli olacammm

LG E500 290
tek_korsan

29 Mart 2008; 21:38:27 

quote:

Orjinalden alıntı: The_Pock

sevgili zarrath ışık sensöründen başka dikkatinizi çeken bişi olmadımı sizi arayanları kayar kapakla cevapladınızmı tlf çalmaya devam etmiyormu sadece bende mi var deli olacammm

o sorun 6500s ile aynı zaman zarfında çıkan,mesela 5610 dada var. yazılımla düzeltilebilir,korkma yani sadece senin telefonunda olan bişey değil

The_Pock

29 Mart 2008; 21:49:07 

quote:

o sorun 6500s ile aynı zaman zarfında çıkan,mesela 5610 dada var. yazılımla düzeltilebilir,korkma yani sadece senin telefonunda olan bişey değil
nokia nın sitesinden softwafre update yaptım 4.81 şu an ama gene aynı nasıl bir update ile çözülüyor acaba

LG E500 290
diamondmonster

29 Mart 2008; 22:08:36 

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

6500 slide gordugum kadari ile sahip oldugu carlzeiss mercekli camerasi ile ayni cameraya sahip emsallerinin performansina dahi yaklasamiyor.Ozellikle kapali ortamlarda inanilmaz derecede kotu.Fotograflarda haddinden fazla Noise var.Bu performans Nokia nin N80 modelini animsatti bana.Bircogunun bildigi gibi,N80 modelininde kamerasi 3.2 mp carlzeiss mercege sahip ancak,gun isigi disindaki ortamlarda beklenen performansi verememisti.

Beklenen performansı veremediğine resimleri görünce bende katıldım.
Yalnız bir noktayı düzeltmekte fayda var.
N80 kullanıcısıyım, 3.2 mp kameraya sahip olduğu doğru fakat lensi Carl Zeiss değil.Aynı senin dediğin gibi gün ışığında çektiği fotolar güzel iyi fakat diğer yerlerde iyi bir performans yakaldığı söylenemez.

Adamlar N80'e kaliteli olmayan bir lens koymuşlar satış politikası olarak da 3.2 MP kamera demişler.
Bu tarz resimler çektikten sonra değil 3.2 MP 10 Megapixel olsa bana ne faydası var.

Yalnız 6500'da Carl Zeiss lens bulunmasına rağmen fotoğraf performansının bekleneni verememesine sahiden şaşırdım.

INTEL Q9300 / MSI P45 NEO-F / MUSHKIN HP 2x1 GB DUAL DDR2 800 / POWERCOLOR ATI HD4870 / SEAGATE 250 GB SATA2 16 MB NCQ / AG NEOVO KA19 / ZEN 550 W PSU
zarrath

29 Mart 2008; 22:21:36 

ben kapağı açıp cevapladığımda susuyor melodi sizdeki gibi bir problem yaşamıyorum

The_Pock

29 Mart 2008; 22:41:09 

quote:

ben kapağı açıp cevapladığımda susuyor melodi sizdeki gibi bir problem yaşamıyorum
bende 1-1.5 sn daha çalıyor sonra susuyor ve telefon bağlanıyor siz kapağı indirdiğiniz anda susuyor yani...

LG E500 290
cihangoren

30 Mart 2008; 18:56:48 

Herkese selamlar...
3-gün önce sahip oldugum 6500 s telefonla ılgılı bır kac dusuncemı paylasmak ıstedım sızlerle.The pock arkadasımızın bahsettıgı tel caldıgında kapakla cevaplayınca 2 sanıye kadar melodi calmaya devam edıorkı gercekten rahatsız edıcı bır durum.2 gb lık hafıza kartını agzına kadar doldurdum ve sonucda telefon bıraz şişti gibi:( Menü dolasırken yavaslama soz konusu..Şarj durumunda gosterge panelı bıraz yanıltabılıor ınsanı..Acıp kapamada bır ıkı kademe daha dusuor sarj..Birde kendım denemedım ama güncelleme sorasında tr dil paketının olmaması:( Bunlar su an ıcın telefon hakkında bende sıkıntı yaratıyor...
Telefon durusuyla cok asil,kamerasıyla enfes fotolar verebilior.Otomatik netlestirme süper bir şey ama fotoyu cektıkten sonra camerası zoom dan cıkarken metalık sesler cıkartıyor.2dişli birbirine vuruyormus gibi..:( Bu problemler alışabilir yada düzeltilebilir diye düşünüyorum ama 0 cihazda bu sorunlar miğde bulandırıyor.Umarım kısa sürede yeni firmware cıkar ve sorunlarımın cogu ortadan kalkar..Herkese saygılar arklar.

The_Pock

30 Mart 2008; 21:42:47 

quote:

Umarım kısa sürede yeni firmware cıkar ve sorunlarımın cogu ortadan kalkar..Herkese saygılar arklar.
en son versiyonu yükledim ben su anda v04.81 değişen hiç bir şey olmadı yani bir firma kapaklı yada kızaklı sağlam bir ürün yapamazmı nokia yapamıyor işte samsung un 100 ytl lik modelinde bile bu tür bir bug yok yani açtığınız anda telefonunuz bağlanır yada kızaklı telefonda direk yes e basacaksınız yoksa çok komik açıyorsunuz bekliyorsunuz 2 sn sonra telefon susuyor ve ses geliyor karşıdan alo diyorsunuz ama bu esnada yanınızda biri varsa şaşkın şaşkın size bakıyor ne oluyor diye...
(güncelleme sonrası Rm language problemini NSS ile düzeltebilirsiniz direk cihazınız avrupa dil segmentinde olmadığı için güncelleme sonrası sadece inglizce ve diğer bir dil kaldı telefonuzda sevgili cihangören ama dil kodunu cihaz içinden değiştirerek tekrar güncelleme yaptınızmı avrupa dilleriniz geri gelir)

LG E500 290
kartallar_yalnız_uçar

1 Nisan 2008; 19:32:51 

Bunun siyahı çıktı mı beyler?

Sevdim seni bir kere, başkasını sevemem
Deli diyorlar bana, desinler değişemem
kartallar_yalnız_uçar
Türklük bedenimizde, İslamiyet ruhumuzdadır. Ruhsuz beden ceset olur.
Alparslan Türkeş
Forza SS Lazio!
The_Pock

1 Nisan 2008; 19:49:56 

quote:

Bunun siyahı çıktı mı beyler?
Siyahını alırken ben gördüm ama nokia com a.ş garantili değildi satıcı istanbul garantili olduğunu söyledi resmi ithalat olanlarda şu an siyah rengi gelmemiş...

LG E500 290
mat_ser

1 Nisan 2008; 20:20:42