Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKİA 6500 SLİDE İNCELEME

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKİA 6500 SLİDE İNCELEME Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aras1905

11 Şubat 2008; 22:45:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Senin denediğin 6500 slide mı hocam,ışık sensörü gerçi farketmemesi lazım dimi mal ayıplı oluyor bu durumda sıfırını talep edeceğim de kesin bilgi verirseniz bana göstereceğim adama gerekirse başka aynı model telefonla da denetirim çünkü adam inanmıyor da yardım ederseniz minnettar olacağım =)

edit: yeni olduğum ve çok acelem olduğu için yeniden yazı göremedim özür dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aras1905 -- 11 Şubat 2008; 22:45:24 >

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 23:19:21 

Güncel fiyat listesi (12.02.2008)

Ereyon.com: 660 YTL / 653 YTL (Havale indirimi)
Ereyon.com (Paralel ithalat): 607 YTL / 601 YTL (Havale indirimi)
KVK.com: 745 YTL
Genpatech.com: 748 YTL / 718 YTL (Havale indirimi)
Hepsiburada.com: 711 YTL / 689 YTL (Havale indirimi)

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD SP Aspherical IF Macro / 67 mm B&W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
gurol_1903

14 Şubat 2008; 15:14:44 

uzun zamandir bu telefonu arastirdim.sizin yazmis oldugunuz hosuma gitmeyen ozellikler
1-) symbians olmayisi
2-) kamerasinin arkasinda koruma olmayisi ve kolayca cizilebilir olmasi
3-) ikinci kameranin ancak 3g gorusme esnasinda aciliyor olmasi.
4-) fotograf cekmede isigi yakalayailirsen harika cekmesine karsin karanlikta flasi cift led olmasina ragmen gercekten kotu olmasi.
5-) video cekim kalitesi dusuk
6-) video cekme formatinin sadece 3gp olmasi.mp4 olsaymis harika olacakmis.
7-) genel arizasinin telefonu kayar kapakla cevapladiktan sonra bikac sn sonra acilmasi ve on taraftaki isik sensorunun ariza cikartmasi
8-) micro cd hafiza kartinin arka kapagin acilmadan cikartilamamasi ve en onemlisi arka kapagin acilmasi kolay ama geri takilmasi esnasinda sanki kapak elde kalacakmis gibi gorunmesi insana kapagi cok zorda kalmadikca acmamak gibi bi dusunceye sevk ediyor.

bide aklima gelmisken soyleyim ben bu telefonu hicbir ozelligini bilmeden cok begenmistim yani bence sadece şık goruntusune bile verilir bu para.bence su ana kadar yapilmis en harika tasarima sahip telefon. 2.2 inch ekrani 16.7 milyon renkle desteklenmis ve hakkini veriyor.carl zeiss ozelligi ve auto macro harika.turbilans arkadasimiz telefonla nasil foto cekilecegini pek ayikmiyor bence o telten o fotolar cikmaz.cok ugrasrsak beki cikar.cok acemi olmak lazim.bide bi insan yeni bi telefon alinca ilk yapacagi sey kamera ozelliklerine girip foto kalitesini yuksege getirmek olur.veen yuksek cozunurluge getirmek lazim.ayrica neyin fotosunu cekeceksen o ayari yapmalisin ki en guzel kaliteyi yakalayasin.

6500 slide tr de daha yeni bi telefon o yuzden zayif bi noktasi varmi diye turk forumlarinda degil yabanci forumlarda arastirmek gerek diye dusunup honk kong da yasayan eski cinli kiz arkadasimdan bu konuda yardim istedim o da benim icin arastirdi.ve cikarttigi sonuc 6500 slide honk kong ta satisa aralik 2006 da girmis.yani eski model bi telefon haline gelmis orda.o yuzden forumlarinda cok bilgi var.mesela kendi isletim sistemi olmamasi telefonda s60 destekleyen seyler atilamadigi kotuymus.ve sık sık nokia.com dan guncelleme yapmak gerekiyormus ama guncellemeden sonra telefonda mutlaka bi sorun cikiyormus mesela telefon kendi kendine kapaniyormus bazen ve cok yavasliyormus.o yuzden honk kong nokia servisi 6500 slide lari sık sık goruyormus.ama arkadasim aradan 1 seneden fazla bi zaman gecti sanirim nokia sorunlari cozmustur ve oyle turkiyede piyasaya sokmustur dedi.ayrica bunca olumsuzluga ragmen hala cok tutulan bi modelmis.taa ki apple iphone cikana kadar.honk kong ta tam bi iphone cilginligi yasaniyormus su anda.

benim kendi dusuncem bu symbians,s60,guncelleme felan konularinda hic fikrim olmamasina ragmen ben telefonu telefon gibi kullanmayi sevenlerdenim.su s60 programlarni kullanan arkadaslara cok kiziyorum ne yani televizyon kumandasi almak istesem televizyon kumandasi alirdim yada sinek kovar almak istesem sinkov diye bi ilac var onu kullanirdim.birakin bu sacmaliklari diyorum s60 severlere.
ben bu telefonu alirim guncelleme felan yapmam telefon gibi kullanirim cok ta mutlu olurum diyorum.
son olarak bi arkadas buyuk bi delalette bulunmus ve 6500 slide i e65 le kiyaslamis ve demis ki tasarimi daha iyi daha şık bi goruntusu var demis.hadi ordan goz var nizam var e65 takoz sayilir bu telefonun yaninda.wireless ozelligi var bitek arti olarak.ki ben asus t7700 laptop aldim bilgisayar olarak internet bilgisayar icindir telefonun internetle alakasi olmadigini dusunuyorum.
ve oyle sacma sapan takoz-kalas telefonlarin bu telefonla kiyaslanmamasini rica ediyorum.
not: 5610 express muzik modeliyle 6500 slide in ozellikleri ayni sadece birinde muzige onem verilmis ki 6500 da muzikte harika birine de carz zeiss ozellikle oto macro ile harika bi kamera koyulmus.yani muzikten felan hoslanan genc arkadaslar icin 5610 ve daha oturakli adamlar icinde 6500 slide yapilmis.
saygilar

alimgoze@hotmail.com

16 Şubat 2008; 0:46:23 

arkadaslar herkese merhaba ya bı konuda cok kararsızım yardımcı olursanız sevınırım 6500 classic mi 6500 slide mı kararsız kaldıgım konular classic ince slide ise bıras kaba hem camerasınada bı cok arkadas ıyı deıl dıyo cok kararsızım yardımm pls... :D

yeşim53

16 Şubat 2008; 19:02:37 

arkadaşım bende yeni aldım ama alırken bana msn destekliyor dediler yüklemem lazımmış nerden yükleyeceğim bulamıyorum yardımcı olursan sevinirim

quetela

19 Şubat 2008; 16:30:48 

6500 s de numara engelleme nasıl oluyor? Bir türlü bulamadım?

murat232323

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Şubat 2008; 22:33:10 

güzel telefon

murat232323

19 Şubat 2008; 22:35:48 

videoları ileri-geri sarma özellği var mı?

evetben

20 Şubat 2008; 9:36:16 

mrb
gurol_1903 5-7-8 maddelerıne katılmıyorum,ayarını yapabılırsen gecede cokda kotu cekmıyor.
bu tel almasanız n 82 alın derım.symbıan olmasıda kısıye gore değşr ben program falan atmam tele o yuden onemlı degıl hem boyle cok cok daha hızlı 1,5 b lık foto sarkı var telde hemen acıyorn 73 e bırak aynısını gor bakalım ne kadar bekleyecen.
Murat232323 o ozellık var.
Alm göze :classıc uzun ama ınce oellık yok slıde a gore camera dusuk radyo yok o fıyata degmez classıc ın edeceği 400 slıde ıdeal fıyatında su an.slide cok sağlam celık

mmm
murat232323

20 Şubat 2008; 12:22:51 

saol bunu merak etmiştim
quote:

Orjinalden alıntı: evetben

mrb
gurol_1903 5-7-8 maddelerıne katılmıyorum,ayarını yapabılırsen gecede cokda kotu cekmıyor.
bu tel almasanız n 82 alın derım.symbıan olmasıda kısıye gore değşr ben program falan atmam tele o yuden onemlı degıl hem boyle cok cok daha hızlı 1,5 b lık foto sarkı var telde hemen acıyorn 73 e bırak aynısını gor bakalım ne kadar bekleyecen.
Murat232323 o ozellık var.
Alm göze :classıc uzun ama ınce oellık yok slıde a gore camera dusuk radyo yok o fıyata degmez classıc ın edeceği 400 slıde ıdeal fıyatında su an.slide cok sağlam celık

hasan439

20 Şubat 2008; 16:02:57 

6500 slide sarjı 24 saat acık 5 gün gidiyor ilk once onu belirteyim.
video oynatmada is ileri geri alma özelliği bulunmakta.
bence video cekimi cok iyi.
stadyumda en az 5 tane video cekitm.(gündüz) hepsi nefis idi.
640*480 zaten.
acık alan resim kalitesi de tatminkar düzeyin oldukca üzerinde.

2004 Peugeot 307 1,6 XT Gümüş
alperalperler

20 Şubat 2008; 20:35:00