Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.021
Cevap
5
Favori
461.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefonda çekme sorunu var. eski telefonumun bile çektiği yerlerde çekmiyor. baz gidip geliyor. versiyon güncellemeden olabilir mi?
  • @_EngiN_

    Kolay kolay garantiye girmiyor diye biliyorum. Arkadaşımın samsungda da olmuştu. Sadece alalı 3 gün oldu diye yenisi vermişlerdi.

    @FurkanSen

    Onu bende arıyorum.

    @f.e.a.r


    Kullanıcı hatalarından oluşan sorunlar garantiye girmiyor diye biliyorum ama benimde navigasyon tuşunun boyası attı. Değiştireyim dedim genpaya sordum. 30 lira alırız dediler. Sadece üst kapakta tuş takımı için.

    @harflour

    v10.00 kullanıyorum. Çekmede problem yok. Belki 3G modu açıksa ondan olabilir. Şayet ben sadece GSMmodunu kullanıyorum. 3G'de iken hem kilitleniyor arada hemde şarjı daha çabuk bitiyor. 3
  • Şimdide bluetooth 'da sorun var açılmıyor garantiye gitmesi farz oldu artık bu telefonun ön kapk değiştirsinler.Veririz parasını ya sinirimi bozdu iyice
  • ben 10.30 sürümü yükledim. eski sürüme nasıl dönebilirim? 10.0 sürümünü nasıl yüklerim mesela?
  • bu telefonda e kitap okumak isteyen varsa ulaşabilirsiniz.
    8 kitap bitirdim bunla
  • güncelleme yaptım ama memnun değilim.v5 e geri dönmek istiyorum nasıl yapabilirim
  • Telefonumun hangi versiyon olduğunu nasıl öğrenebilirim acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airsilver960

    Telefonumun hangi versiyon olduğunu nasıl öğrenebilirim acaba?


    *#0000# tuşlayın.
  • v 07.12 RM-240 yazıyor güncelleme yapmama gerek varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airsilver960

    v 07.12 RM-240 yazıyor güncelleme yapmama gerek varmı?



    v 10.30 şu an mevcut...ama telefonu kullanırken herhangi bir fonksiyonu size bozuk yada hatalı gelmiyorsa yüklemeyeblirsinizde....benim kişisel tercihim yeniyi yüklemek oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rumuzumdur


    quote:

    Orijinalden alıntı: airsilver960

    v 07.12 RM-240 yazıyor güncelleme yapmama gerek varmı?



    v 10.30 şu an mevcut...ama telefonu kullanırken herhangi bir fonksiyonu size bozuk yada hatalı gelmiyorsa yüklemeyeblirsinizde....benim kişisel tercihim yeniyi yüklemek oldu.


    Peki yükleyince ne değişecek? telefonum gayet normal çalışıyor da varsayalım ki versiyon güncelledim.elime ne geçecek?
  • bir Allahın kuluda eski versiyona geri dönmeyi bilmiyormu yahu lütfen yardım edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cafein34

    bir Allahın kuluda eski versiyona geri dönmeyi bilmiyormu yahu lütfen yardım edin


    aynen katılıyorum ya! bir ay oldu değiştiremiyorum arkadaşım sen bulursan bana da haber ver lütfen.
    nemesis programında sorun yaşıyorum. bak bende diğer versiyonların flashları var. hatta nokia telefonlarının bütün versiyonlarının flashlarını içeren programım var. sana yollayım istersen. ama sorun şu o flash ı telefona atarken sorun yaşıyorum.

    lütfen nemesis te flash atmayı bilen varsa yardım etsinnnn




  • Turkcell kullanıcısıyım faturalı hat var en ucuz İnternet' e girme şekli nedir acaba ?
  • Arkadaşlar , uzun zaman oldu bılıyorum ama bır sıkıntım var yardımcı olunabılırse çok sevınırım , nokıa 6500s kullanıyorum uzun zamandır ı phone kullanıyorum cihazı satınca bu telefonu kullanmaya başladım fakat telefon ıle ınternete bağlanmak istedıgımde her zaman degıl fakat arada kendıne reset atıyor cihazın versıyonunun 10,30 yukselttım fabrıka ayarlarına çevırdım ama durum duzelmedı ne yapabılırım yardımcı olursanız çok sevınırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinansss38

    Arkadaşlar , uzun zaman oldu bılıyorum ama bır sıkıntım var yardımcı olunabılırse çok sevınırım , nokıa 6500s kullanıyorum uzun zamandır ı phone kullanıyorum cihazı satınca bu telefonu kullanmaya başladım fakat telefon ıle ınternete bağlanmak istedıgımde her zaman degıl fakat arada kendıne reset atıyor cihazın versıyonunun 10,30 yukselttım fabrıka ayarlarına çevırdım ama durum duzelmedı ne yapabılırım yardımcı olursanız çok sevınırım


    Internete bağlanmak istediğiniz zaman cihazın kendi browserınımı kullanıyorsunu yoksa opera ile girmeye çalışıyorsunuz? İlk açılan sitede aşırı ağır eklentilerde bazen resetleme yapabiliyor.

    Yada cihazı çok sıcak ortamlarda bulunduruyorsanız oda yapabilir.

    servise vermeden önce uzun video çekimleri falan yapın. cihaz ondada reset atıyorsa bence kesin iç donanımında bir sorun vardır. Ama ben profesyönel değilim tabi bu kunularda.




  • Arkadaşlar bende yeni aldım 6500 slide arka kapagın bi tarafı biras boş qibi nasıl desem ittirince o tarafı oynuor.hepsindemi öyle bu yoksa sadece benimkindemi bi yardımcı olurmusunuz ? içim rahat etmedi bi türlü :( arka kapagın tek tarafı tam geçmio qibi bişe anlamışsınızıdır umarım..şimdiden teşekkür ederm.
  • Arkadaşlar bende yeni aldım 6500 slide arka kapagın bi tarafı biras boş qibi nasıl desem ittirince o tarafı oynuor.hepsindemi öyle bu yoksa sadece benimkindemi bi yardımcı olurmusunuz ? içim rahat etmedi bi türlü :( arka kapagın tek tarafı tam geçmio qibi bişe anlamışsınızıdır umarım..şimdiden teşekkür ederim..
  • Benimkinde de aynı sorun var. dert etmeye gerek yok. çok büyük bir kısmında aynı sorun var.
  • benim V 10 acaba 10.30 a yükseltsem mi? bi değişiklik gören var mı yükselten arkadaşlardan? onları dinleyelim ona göre yükseltirim bende.
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.