Bugün caddede yürürken her zamanki gibi vitrinlere göz gezdirdim.6500s yoktur diye düşünüyorum ama artık alışkanlık haline geldiği için gözlerim kayıyor. :) Ve bugün bizimkisi vitrindeki yerini almış. Hemen girdim içeri sordum fiyatını, bakalım ne diyorlar dedim. Girmez olaydım. 950 ytl dediler. KVK garantiliymiş.
Bugün caddede yürürken her zamanki gibi vitrinlere göz gezdirdim.6500s yoktur diye düşünüyorum ama artık alışkanlık haline geldiği için gözlerim kayıyor. :) Ve bugün bizimkisi vitrindeki yerini almış. Hemen girdim içeri sordum fiyatını, bakalım ne diyorlar dedim. Girmez olaydım. 950 ytl dediler. KVK garantiliymiş.
Anlayacağınız bu telefonu bize yar etmeyecekler.
daa hala KVK garantiliymiş dio yaaa dostum KVk dan cıkmadı bu cihaz daaa!!!
kafanız mı basmıo sizin?? bi onceki sayfayı okumadın mı sen ??
Daa bugün nokia nın ana bayii satıcısıyla görüştüm henüz cihazı piyasaya sürmedik bazı aksaklıklar cıktı dio siz kvk dan cıktı dıosunuz!!
Yok beyler KVK dan cıkmadı daaa yemein böle hikayeri onlar grey cihaz yani yurt dışı cihazlar anlayamıomusunuz yaa
Mel85'e katılıyorum.. Arkadaşlar KVK genpa garantili cihaz hiç çıkmadı daha piyasaya.. Yalan yanlış bilgilerle kimsenin aklını çelmeyin. Arkadaşım bir kere KVK bu telefonu piyasaya sürse ilk önce internet sitesinde duyurusunu yapar.Böyle birşey simdiye kadar olmadı.Yok bir ara sürdü piyasaya sonra durdurdu falan.Yok böyle birşey... Ayrıca gelse bütün KVK bayilerine aynı anda gelir.Bir bayiye tesadüfen gelip başka hiçbir bayiye gelmeme gibi saçma sapan bir durum söz konusu olamaz.Bu arkadaşın gördüğü telefoncu grey telefonu KVK diye yutturmaya kalkmış arkadaşa.Hemde 950 ytl'den.Ne tutturursa muhabbeti yani. Bu cihazın KVK yada Genpa garantilisini bekleyenler direkt olarak bu firmaların internet sitelerinden takip etsinler lütfen.Bu kadar basit bir olay yani.Gir KVK yada Genpanın internet sitesine.Bak piyasaya çıkmış mı diye.Lafı uzatmanın alemi yok...
Buyrun bunlar da KVK ve Genpa'nın internet adresleri.Bu sitelerde görmediğiniz hiçbir cihaza inanmayın arkadaşlar.Adamlar satacakları malı ilk önce internet sitelerinde duyuruyorlar... Bu adreslerden takip edin.Tatlı su kurnazı telefoncu dükkanlarına güvenmeyin...
Daa bugün nokia nın ana bayii satıcısıyla görüştüm henüz cihazı piyasaya sürmedik bazı aksaklıklar cıktı dio siz kvk dan cıktı dıosunuz!!
Yok beyler KVK dan cıkmadı daaa yemein böle hikayeri onlar grey cihaz yani yurt dışı cihazlar anlayamıomusunuz yaa
bu kadar olur yani
Arkadaşım gerginliğe sebep olacak ifadeler kullanmaya gerek yok. Kırıcı olmayalım.
Dikkat ettiysen garantiliyMİŞ yazıyor. Ben adama sordum, bana o şekilde cevap verdi. O sırada aklıma gelmedi sizin uyarılarınız, yoksa nasıl bir garanti olduğunu sorardım.
bu kadar olur yani
Arkadaşım gerginliğe sebep olacak ifadeler kullanmaya gerek yok. Kırıcı olmayalım.
gerginlik ??? :) ne gerginlii ya gayet normal yazdımm nese bilginiz olmadıı zaten belli bu konularda uzatmaya gerek yokk
Dikkat ettiysen garantiliyMİŞ yazıyor. Ben adama sordum, bana o şekilde cevap verdi. O sırada aklıma gelmedi sizin uyarılarınız, yoksa nasıl bir garanti olduğunu sorardım.
tam bır yılan hıkayesı oldu 6500 slide kvk,genpa nerde yaw kac ay oldu 6500 classıc ın bıraz satısınımı beklıyorlar. tutulmadı ıste ısrara gerek yok o fıyata bos bır tel classıc .çıksın artık slıde
arkadaşlar telefonu he ne kadar değiştirmiş olsam da konuyu açan forum üyesi olarak bir konuyu açıklığa kavuşturmak isterim..ben telefonumu aldığım sırada Türkiye de bu cihazdan sadece 3-5 tane vardı..benim telefonum(ilk mesajımda belirttiğim gibi garanti olarak nokia.com garantisindeydi..fakat ben cep telefonu piyasasında garanti olayına pek inanmıyorum..kvk da olsa genpa da olsa her zaman arızalar kullanıcı hatası olarak geri dönmektedir..şu anda slide modeli kvk veya genpa garantili olarak satışta değildir..piyasada bulabileceğiniz slide modelleri nokia.com garantisinde olacaktır..o yüzden gereksiz yere birbirinizi kırmanız yanlış...saygılar..
Bugun bende piyasayi bi gezeyim dedim gordugum 6500 Slide telefonlarin arkasinda Made by Nokia yaziyordu.Telefoncularin kimisi boyle olanlar Finlandiya mali yani orjanal mal bu abi diyorlardi.Kimisi ise bunlarin köku ayni hepsi çin mali dedi.Acaba bu konuda bilgisi olan varmi Orjinal olanin arkasinda ne yaziyor.?? Buldugum en uygun fiyat 650 YTL keş para...
Arkadaslar yokmu ya bu konuda yardim edecek yada bilgisi olan arkadaslar paylasirlarsa cok memnun olucaz...Made by nokia yazan telefonlar china malimi? yoksa Orjinalmi ?? yada Nokia A.S. mi yazar lutfen yardimci olun.Eminim boyle benim gibi dusunen cok kisi vardir... Made By Nokia li yazan makinalar eger orjinal ise uygun bi fiyata buldum alacagim fiyat 650 YTL
Valla cihazı şiddetle tavsiye ederim bence g600 le hiç karşılaştırmayın ben g600 den geçti gerek hoparlör gerek kulaklık sesi gerek kızak mekanizması olarak çok çok iyi g600 zaten 5 mp lin hakkını kesinlikle vermiyor o bir gerçek haa sadece daha ince o kadar.... Ama g600 de bence şuan piyasadaki en iyi samsung ayrı mesele alanlar kesin menun kalır eminim ben farklı faal garantili 710 ytl aldım... Made by nokia...
KAFANIZ KARIŞMASIN MADE BY NOKİA YADAN KORMAYIN NOKİA ASYA ÜLKELERİNE GÖNDERDİĞİ BUNA JAPONYA DA DAHİL BU İBAREYİ KULLANIYOR KESİNLİKLE TIRSMAYIN HATTA BEN İKİ KERE KULLANDIM ÇOK ÇOK İYİ... BİZZAT KEFİLİM.....
KULLAKLIKTA SES 10 NUMARA 5610 LA AYNI EŞİMEDE 5610 KIRMIZI ALDIK HİÇ FARKI YOK MUZİK İÇİK KESİNLİKLE ALINIR....
Made By Nokia ile ilgili vermis oldugun bilgiler icimi rahatlatti acikcasi.Cunku ikilemdeydim ki eminim benim gibi olan arkadaslarda azimsanmayacak kadar vardir.
tabiki dostum made by nokia yada made by finland bunlar farklı fabrikada üretilen cihazlar kesinlikle değil bölge kodları farklı biri asya satışı diğeri avrupa satışı hepsi nokia hepsi orjinal zaten cihazların arkasında 7 hareli product kodu var nokia web sitesinden bu kodla teyit edebilirsiniz....
SADECE İNTERNETTEN UPDATE EDERKEN DİKKAT EDİN PRODUCT KODUNU DEĞİŞTİRMEDEN UPDATE EDERSENİZ TÜRKÇE DİL ŞEÇENEĞİ GİDEBİLİR BUNUN İÇİN SİTEDE GEREKLİ AÇIKLAMALAR VAR ORADAN YARALANABİLİRSİNİZ ÖRNEK: N73-N73ME UPDATE KISMINDA...