Telefon haftaya bekleniyormuş şu anda sadece internette var o da paralel ithalat olarak. Bazı telefonculardada var ama o da aynı şekilde. En geç Aralığın 2. haftasının başında genpa,kvk garantili olarak bayiilerde yerini alacakmış. Bana telefoncu arkadaş öyle demişti.
Acaba telefonla çektiğin fotoğrafları max çözünürlükte (1600X1200) flashlı ve flashsız örneklerinide verebilirmisin? Auto Makro gerçekten güzel ve istediğim bir özellik bu arada
Telefon bende değil @SaBoTeUr, incelemek için birkaç gün bende kalmıştı. Dediğin gibi, o özellik çok iyi. "Acaba bu kareyi makro mu alsam daha iyi çıkar, yoksa normal mi alsam?" sorularına gerek kalmıyor. Hangi mesafede olursan ol kendi ayarlıyor zaten.
N95'in varken bu telefonu almış olmana şaşırmıştım zaten şimdi anlaşıldı durum Fotoğraf çekerken bir ayar yapmışmıydın acaba? Diğer arkadaşların çektiği fotoğraflar ile seninkilerin arasında fazlaca bir fark var çünkü. Bilgilendirirsen sevinirim. Bir N95 kullanıcısı olarak bilgilerin çok işimize yarardı
ben tam olarak 1 ay önce nokia.com garantili telefonu 760 ytl ye almıştım..aldığımdan daha düşük bir fiyata piyasaya çıkması gerekirdi çünkü o zamanlar Türkiye de 3-5 tane vardı..850 ytl civarı fiyat uçuk bir fiyat..o kadar para vermeye değmez..hemen almayın derim..biraz bekleyin...