Giriş | |
|
|
|
15 Ağustos 2008; 12:35:06
|
|
|
|
arkadaşlar bişey sormak istiyorum bende 3250 var benm telefondaki gibi simbiyan var mı bu telefonda ?? bir de direk jack çıkış mı var ??
|
|
|
|
|
15 Ağustos 2008; 13:22:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Sly_Booggy quote:
Orjinalden alıntı: __VaSsiLi__ quote:
Orjinalden alıntı: Sly_Booggy ARKADAŞLAR KUTUDAN ÇIKAN KULAKLIK SAÇMA SAPAN BİŞİ. HANGİ KULAKLIĞI ÖNERİRSİNİZ? Katılıyorum...Sana önereceğim kulaklıklar *ie4(tahmini 50-70 ytl arası) *Senhiesser Cx300-Cx400(50-70 arası) *Creative Ep-630(30-50 ytl arası) Hepside çok iyi kulaklıklar ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM. BUNLARIN ARASINDAN SANA GÖRE EN İYİ OLAN HANGİSİ ACABA? Hocam bunların hepside gerçekten seni fazlasıyla tatmin edecektir.En iyisi İe4 dür fiyatı biraz daha tuzlu..Sonrada Senhiesser la creative gelir..Ama senin yerinde olsam o kadar para vereceğime creative alırım oda sana yetecektir hocam yinede sen bilirsin
|
|
15 Ağustos 2008; 13:31:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: seydem29 quote:
Orjinalden alıntı: __VaSsiLi__ quote:
Orjinalden alıntı: sweet-clb ben 10 gun once kvk lısını aldım 650 ytl yetabı garantılı ıle gren urun farklı Hayırlı olsun.. @kobithekobi Bir önceki sayfanın sonlarında u y k u c u x anlatmıştı.. vassılı sony erıcsondan memnun musun ben hıc nokıadan baska tel kullanmadımda :D 3220 n70 6500s Evet hocam valla ne yalan söyliyeyim memnunum..Benimde ilk telefonum Nokia 6233 dü.Ben sony kullanmadan önce sonyleri hiç sevmezdim içime ısınmazdı yani..6233 satıp Sonyericsson W810i aldım..Yaw abi telefon hakketen güzeldi,her yönüyle parasının hakkını veriyodu..Hele cam driver,acoustic olaylarıda olunca telefon tadından geçinmez oluyo.. @bluemountain Arkadaşım telefonun işletim sistemi Java S40 V3 dür..Symbian değil yanii..Evet telefonun 2.5 mm jack çıkışı var
|