Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: <<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> Sayfa: <<   < önceki  31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wildwolft

13 Ağustos 2008; 23:38:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: geshu

arkadaşlar tartışmanın anlamı yok. paralel ithalat yani grey market denilen zımbırtı garantisizdir. bunun tarışmasını yapmak bile saçmalıktır, kimse buna itiraz etmesin. ha satıldığı yer garanti falan yazar ama inanana!

elektronik eşya alıyoruz sonuçta, gider GARANTİSİZ tel. alırsın 5 yıl hiç bozulmadan kullanırsın, şanslısındır.

yada kvk veya başka bir yerden GARANTİLİ bi tel alırsın, bi ay sonra bozulur. ama yine şanslısındır çünkü garantin var ve sorunun çözülür.

ama eğer hem GARANTİSİZ alır, hemde telefonun bozulursa işte o zaman şansızsındır. çünkü telefon elinde patlar...

şimdi bu durumda ben garantisiz bi telefon 400 liraysa, ama garantilide 500 liraysa kesinlikle garantili alırım. garantisizi tercih etmem için garantili olan telefonun yarı fiyatına yani 250 liraya satılması lazım, eğer bişey olursa aynısından bi daha almak için.

burada bir mantıksızlık var mı?

doğru söylüyorsun üç beş kuruş az verip riske atmaya değmez

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
UyKuCuX

Sisteme Gözat

14 Ağustos 2008; 9:05:25 

Ben paralel italat kvk dan daha iyi demiyorum. Tabii ki kötü ama kvk lı olması içinde 80 Ytl verilmez.

marikanwap

14 Ağustos 2008; 14:25:07 

önce şunu iyi idrak etmek lazım. paralel ithalat garantisiz değil. sadece servis hizmetini disbiritörün anlaştığı servisler değilde başka servisler sağlıyo...

daha önce kvk ile büyük sorunlar yaşadım. en büyüğü de başarı ileydi. 6 ay sonunda paramı aldım ama anam ağladı..

kvk ya telefon verdim. ekranını içten çizmişler... becermek marifet ister gerçekten

lanet olsun kvk ya dedim başarıya verdim. 2 ayda bi parçayı temin edemediler. telefonlara cevap vermiyolar. verseler bile azarlayıp kapatıyolar... en son kafam attı önce siemensi aradım. bi güzel bağarıp çağırdım. sonra başarıya da aynı bi güzel bağırıp çağırdım. ve gidip tth'ya şikayet ettim. işte o zaman biraz adam oldular.. ama iş işten geçti. bi daha sizden telefon alırsam sizin gibi olayım dedim. paralel ithalat aldım. bozulsa bile kolay kolay gitmem servise... gitse bile problem değil. sorun yaşasamda problem değil.. ha kvk ile uğraşmışım ha bu firmayla... en azından alırken ucuz aldım derim...

®|™MaRiKaN MaRiKaN™|®
www.ArsivStore.com
Nokia 6500 Slide Black | Sony Cyber-Shot W50 | 97' Opel Vectra CD 2.0 16V 136hp Automatic
MSI™ MegaBook S430 || Toshiba™ Satellite A210-15K
My Ex-mobiles: SIEMENS A70/C45/C55/S55/SXG75 - SAMSUNG E250/E900 - NOKIA 2100/1600/2630/8910 - Apple iPhone 8GB
ReklamMatik'e Üye Ol, Sende Kazan! || Gazi Üniversitesi T.E.F Elektirk Öğretmenliği
seydem29

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Ağustos 2008; 15:16:08 

quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

önce şunu iyi idrak etmek lazım. paralel ithalat garantisiz değil. sadece servis hizmetini disbiritörün anlaştığı servisler değilde başka servisler sağlıyo...

daha önce kvk ile büyük sorunlar yaşadım. en büyüğü de başarı ileydi. 6 ay sonunda paramı aldım ama anam ağladı..

kvk ya telefon verdim. ekranını içten çizmişler... becermek marifet ister gerçekten

lanet olsun kvk ya dedim başarıya verdim. 2 ayda bi parçayı temin edemediler. telefonlara cevap vermiyolar. verseler bile azarlayıp kapatıyolar... en son kafam attı önce siemensi aradım. bi güzel bağarıp çağırdım. sonra başarıya da aynı bi güzel bağırıp çağırdım. ve gidip tth'ya şikayet ettim. işte o zaman biraz adam oldular.. ama iş işten geçti. bi daha sizden telefon alırsam sizin gibi olayım dedim. paralel ithalat aldım. bozulsa bile kolay kolay gitmem servise... gitse bile problem değil. sorun yaşasamda problem değil.. ha kvk ile uğraşmışım ha bu firmayla... en azından alırken ucuz aldım derim...

bende pırt derım sana kotulerı denk gelmıs kardes

ŞeHiTLeR öLMeZ VaTaN BöLüNMeZ!!!

Kurtlar Vadisi Pusu

my cars...ford connect 2008 (90 ps delux) , peugeot 206 2009 and hyundai h100 (2.5 90 ps 2006)
imzamin neden kural dısı oldugunu soylersenız ona gore duzeltmemı yapabılırım
UyKuCuX

Sisteme Gözat

14 Ağustos 2008; 15:31:21 

Hakkaten kötüsü denk gelmiş.
Benim bir önceki telefonum paralel italattı arızalandı. Fatura ile beraber gönderdim 10 gün sonra yapılmış olarak geri geldi hiç telefon filanda etmedim.

kobithekobi

14 Ağustos 2008; 17:32:11 

Arkadaslar bizim telefonlar icin bi mms ayarı varmı??? mms olayındada problem yasıyorum!?

tesekkurler...

sweet-clb

14 Ağustos 2008; 22:00:56 

ben 10 gun once kvk lısını aldım 650 ytl yetabı garantılı ıle gren urun farklı

__VaSsiLi__

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Ağustos 2008; 22:22:43 

quote:

Orjinalden alıntı: sweet-clb

Hayırlı olsun..

@kobithekobi

Bir önceki sayfanın sonlarında u y k u c u x anlatmıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __VaSsiLi__ -- 14 Ağustos 2008; 22:21:06 >

seydem29

Sisteme Gözat

14 Ağustos 2008; 23:02:57 

quote:

Orjinalden alıntı: __VaSsiLi__

quote:

Hayırlı olsun..

@kobithekobi

vassılı sony erıcsondan memnun musun ben hıc nokıadan baska tel kullanmadımda :D

3220 n70 6500s

ŞeHiTLeR öLMeZ VaTaN BöLüNMeZ!!!

Kurtlar Vadisi Pusu

my cars...ford connect 2008 (90 ps delux) , peugeot 206 2009 and hyundai h100 (2.5 90 ps 2006)
imzamin neden kural dısı oldugunu soylersenız ona gore duzeltmemı yapabılırım
Sly_Booggy

15 Ağustos 2008; 9:29:51 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sly_Booggy

ARKADAŞLAR KUTUDAN ÇIKAN KULAKLIK SAÇMA SAPAN BİŞİ. HANGİ KULAKLIĞI ÖNERİRSİNİZ?

Katılıyorum...Sana önereceğim kulaklıklar

*ie4(tahmini 50-70 ytl arası)
*Senhiesser Cx300-Cx400(50-70 arası)
*Creative Ep-630(30-50 ytl arası)

Hepside çok iyi kulaklıklar

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM. BUNLARIN ARASINDAN SANA GÖRE EN İYİ OLAN HANGİSİ ACABA?

FANATİK_25

15 Ağustos 2008; 11:55:34 

bende 6500 slide ( gümüş ) aldım

bakalım forumu baştan sona okumak lazım neleri var neleri yok bayadır takipteydim sonunda benim oldu gerçekten çok hoş bi telefon tavsiye edilir

imza :P
bluemountain

15 Ağustos 2008; 12:35:06 

arkadaşlar bişey sormak istiyorum bende 3250 var benm telefondaki gibi simbiyan var mı bu telefonda ?? bir de direk jack çıkış mı var ??
__VaSsiLi__

15 Ağustos 2008; 13:22:31 

quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR KUTUDAN ÇIKAN KULAKLIK SAÇMA SAPAN BİŞİ. HANGİ KULAKLIĞI ÖNERİRSİNİZ?

Katılıyorum...Sana önereceğim kulaklıklar

*ie4(tahmini 50-70 ytl arası)
*Senhiesser Cx300-Cx400(50-70 arası)
*Creative Ep-630(30-50 ytl arası)

Hepside çok iyi kulaklıklar

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM. BUNLARIN ARASINDAN SANA GÖRE EN İYİ OLAN HANGİSİ ACABA?

Hocam bunların hepside gerçekten seni fazlasıyla tatmin edecektir.En iyisi İe4 dür fiyatı biraz daha tuzlu..Sonrada Senhiesser la creative gelir..Ama senin yerinde olsam o kadar para vereceğime creative alırım oda sana yetecektir hocam yinede sen bilirsin

__VaSsiLi__

15 Ağustos 2008; 13:31:50 

quote:

Orjinalden alıntı: seydem29

quote:

quote:

Hayırlı olsun..

@kobithekobi

vassılı sony erıcsondan memnun musun ben hıc nokıadan baska tel kullanmadımda :D

3220 n70 6500s

Evet hocam valla ne yalan söyliyeyim memnunum..Benimde ilk telefonum Nokia 6233 dü.Ben sony kullanmadan önce sonyleri hiç sevmezdim içime ısınmazdı yani..6233 satıp Sonyericsson W810i aldım..Yaw abi telefon hakketen güzeldi,her yönüyle parasının hakkını veriyodu..Hele cam driver,acoustic olaylarıda olunca telefon tadından geçinmez oluyo..

@bluemountain

Arkadaşım telefonun işletim sistemi Java S40 V3 dür..Symbian değil yanii..Evet telefonun 2.5 mm jack çıkışı var

bluemountain