megapiksel konusunda cok haklisin benim canon a530 5 megapiksel arkadasin casio 8megapiksel (modelini hatirlamiyorum suan) ama forolari cok kotu hersey megapiksel degil.
Not: casio kullanicilari canon casio karsilastirmasina girmesin lutfen her casio ayni degil biliyorum sadece arkadasin casio megapiksel olarak daha ustun olmasina ragmen iyi foto cekemiyor onu belirtmek istedim, yoksa casio nunda iyi modelleri var
quote:
Orjinalden alıntı: türbülans
quote:
Orjinalden alıntı: Biohazard
mesela kardeşimde SEk750i var benim cihazdan çok daha net resim çekiyor.
tipik bir örnek işte..megapiksellere takılırsak doğacak normal sonuç bu zaten..5 mp lik n95 te doğru dürüst foto çekemiyor..carl zeis,cyber shot flan hepsi hikaye..yabancı forumları takip ediyorsanız zaten herşey meydanda..cep telefonuyla kaliteli resim çekmek şu anda mümkün değil..
birşey kafama takıldı bu telefonun 30 fps'deki vidyo çözünürlüğü 176x144 mü yoksa 352x288 mi? telefonu alan arkadaşlardan biri 352x288 demişti. nokia.com'da ise QCIF yazıyor. QCIF, 176x144 değil mi ben mi yanlış biliyorum? olayın aslını bilen var mı?
"""Kilit Özellikler Carl Zeiss optics, oto fokus ve 8x dijital zoom özelliği taşıyan 3.2 megapiksel kamerayla kaliteli resimler çekin Güçlü, çift LED flaş kapalı mekanlarda çekilen resimleri mükemmel hale getiriyor Resim ya da videolarınızı TV çıkışıyla ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşın 3G görüntülü arama sevdiklerinize daha da yakın hissetmenizi sağlar Resimlerinizi tüm arkadaşlarınızla paylaşmak için doğrudan Flickr™ web sitesine bağlanın
Görüntüleme ve Video Carl Zeiss optics, oto fokus ve çift LED flaş, 8 x dijital zoom, macroshot, manzara modu, sıralı çeklim ve 2 adımlı çekim tuşu özelliğine sahip 3.2 megapiksel kamera Çekim ve zoom tuşlarıyla yatay mod telefonu dijital kamera gibi kullanmanıza imkan vermektedir En sevdiğiniz görüntülerin baskısını almak için PictBridge™ ‘ı kullanın Adobe PhotoShop yazılımı ile resimlerinize rötuş yapabilirsiniz Video kaydı: 4x yumuşak zoom ile VGA (15fps) ve QCIF (30fps) çözünürlük. H.263 MPEG-4 in .3gp formatını destekler Görüntülü arama için ikinci kamera (QCIF çözünürlük, 15 fps) 3G TV görüntülü arama ve TV çıkışı üzerinden TV konferansı ile sohbetlerinize yeni bir boyut ekleyin """
yukarıdaki yazı nokia.com'dan alıntıdır. orada QCIF(30 fps) diye yazıyor.