merhaba arkadaşlar bende inşallah 6500 slide kavusacagım ama önce teknosa dan 30 iş günü tamir süresi gecmiş olan telefonumun parasını almam lazım. Sanırım 1 ay sonra tuketıcı temsıl heyeti kararı açıklar da bende telefona kavusurum.Bu telefonu secmem de etken oldugunuz için hepinize teşekkür ederim.Ama ben siyahını istiyorum daha ince görünüyo
teknosadan bişey almıyorum ben kesinlikle.tüm dertleri sadece satış.satış sonrası destek rezalet.kimseyede tavsiye etmiyorum...
6500s gri bence daha güzel duruyorama sen bilirsin tabi
BURCUYA KATILIORUM PİYASADA EN PAHALI TEKNOSA 600 YTL FİYATLI Bİ TELEFONA HİÇ ÇEKİNMEDEN 750 ETİKET KOYUYOLAR BENDE TAVSİYE ETMEM SADECE KAMPANYALI ÜRÜNLERİ İİ FİYATTAN SATIOLAR AMA ONDADA MARKAYA GÜVENİPTE ALMALISIN ASLA TEKNOSAYA DEİL...
ARKADAŞLAR BİR KAÇ GÜN İÇİNDE 6500 SLİDE ALICAM FAKAT FİYAT ARAŞTIRMASI YAPARKEN İKİ SEÇENEK SUNDULAR BANA BİRİ BİLDİGİM KVK VE FİYATI 600 YTL DİGERİDE ADINI TAM ANLAMADIM AMA GREEN DİYE Bİ FİRMANIN GARANTİSİYMİŞ ONUN FİYATIDA 540 VE 560 ARASI DEGİŞİYOR ŞİMDİ BEN BU GRENN DENİLEN ŞİRKETİN TELEFONUNU ALSAM İLERDE SORUN YAŞARMIYIM YADA KVK DAN FARKI NEDİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
BENİMDE TELEFONUM GREY MARKETTEN ALINDI AMA NAZAR DEĞMESİN TEK Bİ PROBLEMİ YOK GREY MARKET ÜRÜNLERİNİN TEK DEZAVANTAJI KVK NINKİ KADAR COK SERVİSİ YOK.BU YANİ.NOKİANIN İZNİYLE AMA AYNI DONANIM VE PARÇALARLA ÜRETİLİO.BENİM TELEFONUMUN KVKDAN ALINANDAN TEK FARKI HESAP MAKİNASININ OLMAMASIYDI ONUDA BEN YÜKLEDİM.DERT DEİL YANİ.TEKRAR ALACAK OLSAM DÜŞÜNMEM GREY MARKETTEN ALIRIM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslin -- 1 Ağustos 2008; 9:19:02 >
ekran koruyucu ile tuş takımı koruyucuyu yaptım sonunda:D çok güzel oldu...
çok akıllıca olmuş arkadaş ben fazla açıp kapatmıyorum, 1ay oldu alalı henüz hüç bi çizik yok tuşlarda. benim telefon avrupa tarafından geldi, şeklinde bi gıcıklık yok hiç. sadece arka kapak ilk zaman iyi oturmuyordu, onu da eyip büktüm şimdi bi sorun çıkarmıyor. çok takılıyor ama gıcık ediyo insanı, benim versiyon 4 versiyon yükseltme zamanı yaklaşıyorr..
ARKADAŞLAR BİR KAÇ GÜN İÇİNDE 6500 SLİDE ALICAM FAKAT FİYAT ARAŞTIRMASI YAPARKEN İKİ SEÇENEK SUNDULAR BANA BİRİ BİLDİGİM KVK VE FİYATI 600 YTL DİGERİDE ADINI TAM ANLAMADIM AMA GREEN DİYE Bİ FİRMANIN GARANTİSİYMİŞ ONUN FİYATIDA 540 VE 560 ARASI DEGİŞİYOR ŞİMDİ BEN BU GRENN DENİLEN ŞİRKETİN TELEFONUNU ALSAM İLERDE SORUN YAŞARMIYIM YADA KVK DAN FARKI NEDİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
bence 40-60 ytl için bilinmiş bi garantiden kaçma arkadaş.. evet grinnkerden sorunsuz olanlar da var ama sana denkgelirmi orası meçhul. benim tel yurt dışından geldi hiç bi garanti yok.. şimdilik arada donma dışında sorunu yok.
Bayan arkadaşların teknolojiyle ve bu konuyla bu kadar ilgilenmelerini görmek beni çok mutlu etti
bu neki...tema bile yükledim ben telime
BURCUCUM BU ÇOK BASİT BİŞİ WWW.ZEDGE.COM BU SİTEDE TAMA ZİLSESİ VİDEO ARKA PLAN NE İSTERSEN VAR KENDİNDE TEMA YAPABİLİOSUN AYRICA YENİ ZİLSESLERİ YAPMAK İSTERSEN BEN DAHA ÖNCEKİ SAYFALARDA Bİ MP3 KESME PROGRAMI BERMİŞTİM ONU KULLAN GÜLEGÜLE KULLAN
Bayan arkadaşların teknolojiyle ve bu konuyla bu kadar ilgilenmelerini görmek beni çok mutlu etti
bu neki...tema bile yükledim ben telime
BURCUCUM BU ÇOK BASİT BİŞİ WWW.ZEDGE.COM BU SİTEDE TAMA ZİLSESİ VİDEO ARKA PLAN NE İSTERSEN VAR KENDİNDE TEMA YAPABİLİOSUN AYRICA YENİ ZİLSESLERİ YAPMAK İSTERSEN BEN DAHA ÖNCEKİ SAYFALARDA Bİ MP3 KESME PROGRAMI BERMİŞTİM ONU KULLAN GÜLEGÜLE KULLAN
korner 12 binbaşım sizler telefon konusunda tecrubelısınız bişe danışmak istiyorum Benim bu teknosa ile bi münakaşam oldu telefondan dolayı. Tamir süresi 30 iş gününü aşmasına ragmen benle inatlastılar bende tuketıcı temsıl heyetıne dılekce yazdım. Bu dilekceden bi 20 gun sonra beni aradılar gelin ürününüzün iadesini yapalım(nokia 6630) bende benim ürününü yenisi üretilmiyo para iadesi istiyorum dedigimde biz onun yerine size süresiz hediye çeki veriyoruz dediler.Bende temsil heyetinin kararını bekleme kararı aldım. Forumda bu çeşit sorun yasayan arkadaslar varsa acaba teknosa beni çok yorarmı cok fazla yokusa sürer mi 3 aydır telefonsuzum artık dayanamıyorum. Parama kavussam da heme bi 6500 s alsam
bu tarz bi olay başından geçmiş biri olarak sana yardımcı olmak isterim arkadaşım...
30 iş günü süreyi cumartesi günleride dahil hesapladığında 30'u geçiyosa haklı sensin... fatura bedelinde sana süresiz hediye çeki verebilirler. thh (tüketici hakem heyeti) kararını beklemek istemiyosan bence hediye çeki mantıklı. zira thh ye şikayette bulunduğunda kararın çıkması ve sana ulaşması 30 günü buluyo. yasal olarak karşı tarafın itiraz hakkı bulunduğundan 15 gün içinde karşı taraf itiraz ediyo. thh tekrar toplanıp bi karar daha yani kesin karar çıkarıyo. nerden baksan 2.5 ayı buluyo...
bende başarı teknik servis ile garanti kapsamı dışındaki telefonumun ücret karşılığı tamirinin 30 iş gününü geçmesi nedeniyle paramı iade aldım. ama thh ya başvurduktan sonra tam 2 ay sürdü paramı almam. üstelik başarı benim haklı olduğumu bildğini için karara itiraz bile etmediği halde bu kadr sürdü. ama teknosa karar ne olursa olsun mutlaka itiraz ediyo ve süreyi sonuna kdr kullanıyor...
karar senin. teknosa'dan tekrar alış veriş yapmak seni rahatsız etmeyecekse ve beklemek istemiyosan hediye çeki mantıklı...
Artık Bir iPhone'um Yok:( My Ex-mobiles: SIEMENS A70/C45/C55/S55/SXG75 - SAMSUNG E900/E250 - NOKIA 2100/1600/2630 - Apple iPhone 8GB ReklamMatik'e Üye Ol, Sende Kazan! Gazi Üniversitesi T.E.F Elektirk Öğretmenliği
grey market dediğimiz disbiritör haricinden başka firmaların getirdikleri ve kendi garantilerini verdikleri cihazlar...
bende grey market ürün (paralel ithalat) kullanıyorum. serviste istediğim kadar sorun yaşayım benim için hiç bi önemi yok. gider thh'ye şikayette bulunur paşa paşa paramı alırım...
daha önceki cihazlarım disbiritör garantiliydi. yaşamadığım sorun kalmadı. özellikle başarı ve kvk ile... anam ağladı onlarla uğraşmaktan... bi daha sizden telefon alan sizin gibi olsun deyip yurt dışından gelme veya paralel ithalat cihazlara yöneldim... yaşadığım sorunları anlatsam roman olur.. hepsi tecrübe oldu bana... terciha senin arada 50 lira gibi bi fark var. ama ikinci el forumunda çok daha uygun fiyata bulabilirsin.. bi bak bence...
Artık Bir iPhone'um Yok:( My Ex-mobiles: SIEMENS A70/C45/C55/S55/SXG75 - SAMSUNG E900/E250 - NOKIA 2100/1600/2630 - Apple iPhone 8GB ReklamMatik'e Üye Ol, Sende Kazan! Gazi Üniversitesi T.E.F Elektirk Öğretmenliği
bence tus takımı olmamıs one oyle gormemıs gıbı ekran neysede tustakımı abrtı olmus be adamım
walla tercih senin arkadaşım resimde çok kötü durdu bende farkettim. ama eline alan üzerinde koruyucu kaplı olduğunu anlamıyo bile... asetatta biraz kalitesiz olduğu için hava kabarcığı var gibi görünüyo:( bunun iphone için olanının çifti nette 60 ytl ye satılıyor... ben iphone da da kullandım süper oluyor..
quote:
Orjinalden alıntı: beyaz inci
quote:
Orjinalden alıntı: marikanwap
ekran koruyucu ile tuş takımı koruyucuyu yaptım sonunda:D çok güzel oldu...
çok akıllıca olmuş arkadaş ben fazla açıp kapatmıyorum, 1ay oldu alalı henüz hüç bi çizik yok tuşlarda. benim telefon avrupa tarafından geldi, şeklinde bi gıcıklık yok hiç. sadece arka kapak ilk zaman iyi oturmuyordu, onu da eyip büktüm şimdi bi sorun çıkarmıyor. çok takılıyor ama gıcık ediyo insanı, benim versiyon 4 versiyon yükseltme zamanı yaklaşıyorr..