Bu arada bilginize arkadaşlar tema isteyen olursa yapabilirim..Resim göndermeniz yeterli..Zil sesi tonu ve mesaj sesi tonu istediğiniz varsa buraya upload edebilirsiniz böylece 3 in 1 olur
Ben nerden yapıyorum dersenişz programdan fln değil www.zedge.com dan
Vassili bu sitede 6500 slide için tema yok galiba.6500 classic gördüm sadece
quote:
Orjinalden alıntı: __VaSsiLi__
Bu arada bilginize arkadaşlar tema isteyen olursa yapabilirim..Resim göndermeniz yeterli..Zil sesi tonu ve mesaj sesi tonu istediğiniz varsa buraya upload edebilirsiniz böylece 3 in 1 olur
Vassili bu sitede 6500 slide için tema yok galiba.6500 classic gördüm sadece
quote:
Orjinalden alıntı: __VaSsiLi__
Edit:Bunlar reklam kokan hareketler maykk
Seçeneklerde 6500 slide yok ama alternatif olarak 5610 veya 6500 classic da kullanabilirsin..ekran aynı ikiside java işletim sistemine sahipBu arada siteyle bir alakam yoktur keşke olsaydı Bildiğim en profesyonel site
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __VaSsiLi__ -- 21 Temmuz 2008; 15:24:02 >
arkadaşlar siyah garantili olan cihazlar hangi ülkenin? siyah garantili cihazı olan arkadaşlar bir zahmet yazarlasa çok sevineceğim. bana burada ışık tutmuş olacaklar. şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar siyah garantili olan cihazlar hangi ülkenin? siyah garantili cihazı olan arkadaşlar bir zahmet yazarlasa çok sevineceğim. bana burada ışık tutmuş olacaklar. şimdiden teşekkürler.