Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: NOKİA 6500 SLİDE İNCELEME

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: seydem29, ErcanDikme, _EngiN_, leganda
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarlarý >> Nokia >> Cevap: NOKİA 6500 SLİDE İNCELEME Sayfa: <<   < önceki  19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
leganda

6 Temmuz 2008; 20:14:47 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar cepten msn ye girmek istiyorum;mig33 tavsiye ettiler ama bu programýn 6500 slide icin ayarlarýný anlatan bir yer henuz bulamadým;bu konuda acil yardým please...?

selamlar
B4Tý_ý

6 Temmuz 2008; 20:30:19 

güzel telefona benziyor

Dh 2006 Üyeleri
leganda

6 Temmuz 2008; 20:34:01 

arkadaslar cepten msn ye girmek istiyorum;mig33 tavsiye ettiler ama bu programýn 6500 slide icin ayarlarýný anlatan bir yer henuz bulamadým;bu konuda acil yardým please...?

selamlar
__VaSsiLi__

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 20:49:51 

quote:

Orjinalden alýntý: leganda

http://forum.donanimhaber.com/m_12247812/mpage_17/key_/tm.htm

Burayý bi oku kardeþ bakalým sana yarayacak mý?

....:::30 AÐUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN:::....__VaSsiLi__
xkiller

7 Temmuz 2008; 1:39:04 

arkadaþlar telefonumu ereyondan 1hafta önce aldým.buda forumda ilk msgm:).sürümüm 04.84 birkaç problemim var yardýmcý olabilirseniz çok sevinirim.telefonumun kayar kapak mekanizmasý çok güzel çalýþýyor tek sorun 1,4,3,6 tuþlarý üzerinde çizikler yaratmasý ve ses ve görüntü kalitesi mükemmel bence.

*telefonun aramayý açma ve kapatma tuþunun altýndaki siyah kýsmýndan sesler geliyor.

*msg yazarken msgýn uzunluðu 6 mesajý aþtýðý zaman metni otomatik olarak mms msga çeviriyor daha fazla metin eklemeye mmsde müsade ediyor.yani sms gönderirken 6msgdan daha uzun msg gönderemiyorum.eski telefonum 6680di ve onda 10-15 msg uzunluðunda mesajlarý rahatlýkla gönderebiliyordum.

*msg atýnca veya görüþme yapýnca turkcellden gelen kalan kontor uyarýsýnda telefonumun sesi açýksa msg sesi çalýyor titreþimdeyse titriyor bütün ayarlarýný kurcaladým ancak bunu iptal edemedim.

bu sorunlarýmýn çözümü var mýdýr varsa yardýmcý olursanýz sevinirim..

erenergezer

7 Temmuz 2008; 10:20:35 

versiyonunu güncelle..yeniden bir bu yapmak istediklerine bir daha bak..yazýlýmsal birþey olabilir..

Kullandýðý cihazlar: Nokia E51 & Nokia 6300
ege_bsktbl

7 Temmuz 2008; 10:26:48 

quote:

Orjinalden alýntý: xkiller

arkadaþlar telefonumu ereyondan 1hafta önce aldým.buda forumda ilk msgm:).sürümüm 04.84 birkaç problemim var yardýmcý olabilirseniz çok sevinirim.telefonumun kayar kapak mekanizmasý çok güzel çalýþýyor tek sorun 1,4,3,6 tuþlarý üzerinde çizikler yaratmasý ve ses ve görüntü kalitesi mükemmel bence.

*telefonun aramayý açma ve kapatma tuþunun altýndaki siyah kýsmýndan sesler geliyor.

*msg yazarken msgýn uzunluðu 6 mesajý aþtýðý zaman metni otomatik olarak mms msga çeviriyor daha fazla metin eklemeye mmsde müsade ediyor.yani sms gönderirken 6msgdan daha uzun msg gönderemiyorum.eski telefonum 6680di ve onda 10-15 msg uzunluðunda mesajlarý rahatlýkla gönderebiliyordum.

*msg atýnca veya görüþme yapýnca turkcellden gelen kalan kontor uyarýsýnda telefonumun sesi açýksa msg sesi çalýyor titreþimdeyse titriyor bütün ayarlarýný kurcaladým ancak bunu iptal edemedim.

bu sorunlarýmýn çözümü var mýdýr varsa yardýmcý olursanýz sevinirim..

kardeþim ilk sorunun için yani çizik için yapabileceðin çok fazla bir þey yok benim tel de 6500 slide aynýsý bendede var çok gerekmedikçe kapaðý açmayacaksýn vede açarken ekranýn yanýndaki metal kýsýmdan açmaya özen gösterirsen bu konuda çok sorunun kalmaz

beyaz inci

7 Temmuz 2008; 11:07:34 

ben bir haftadýr kullanýyorum, çizik veya kayar kapak problemi yaþamak istemediðim için gekekmedikçe açýp kapatmýyorum. kapaðý açarken de ekranýn altýndaki plastik kýsým iyi oluyor birde fazla bastýrmadan açarsanýz geri kalan tuþlarý kurtarabilirsin

sevdanýn taþlý yollarý..
aslin

7 Temmuz 2008; 13:24:09 

quote:

Orjinalden alýntý: wasillykandisky

@Aslin

Teþekkürler.Ýnþallah kalýr

Bu arada benim telde 4.84 ama þimdiye kadar bi sorun görmedim..Kayar kapakla cevaplamada sorun yok açtýgýmda beklemeden görüþmeye baþlýyorum..Ýnþallah bu þekilde devam eder..Tek bi sorun var Kayar kapak sesini yapamadým Temadan Wavesi seçtim kayar kapak animasyonunu açtým yinede ses yok

uygulama seslerinide açýk konuma getirdin mi?

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_18666727/mpage_1/key_/tm.htm][
milaya

7 Temmuz 2008; 17:03:51 

quote:

quote:

Orjinalden alýntý: milaya

wasillykandisky dikkate aldýðýn için teþekkür ederim ama benim pc suite in sürümü 6.86.9.0. iþe yaramaz mý?

Olmasý lazým milaya.Bi daha dene olmazsa Pc suiteyi Denetim masasýndan sil tekrar yükle!

denedim ama hala ayný hatayý veriyor. sanýrým en yakýn telefoncuya yol görünüyor. yine de saolasýn

__VaSsiLi__

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

7 Temmuz 2008; 17:06:05 

quote:

Orjinalden alýntý: aslin

quote:

@Aslin

Teþekkürler.Ýnþallah kalýr

Bu arada benim telde 4.84 ama þimdiye kadar bi sorun görmedim..Kayar kapakla cevaplamada sorun yok açtýgýmda beklemeden görüþmeye baþlýyorum..Ýnþallah bu þekilde devam eder..Tek bi sorun var Kayar kapak sesini yapamadým Temadan Wavesi seçtim kayar kapak animasyonunu açtým yinede ses yok

uygulama seslerinide açýk konuma getirdin mi?

Malasef açýk konumda ama týk yok

__VaSsiLi__

7 Temmuz 2008; 17:35:36 

Arkadaþlar bu arada 6500s için önereceðiniz en iyi kulaklýk hangisi?

ExECaLiBuR