Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKİA 6500 SLİDE İNCELEME

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKİA 6500 SLİDE İNCELEME Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Ekim 2007; 20:40:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Gayet şık bir tasarıma sahip telefonun fotoğraf kalitesi bekleneni veremiyor. Hayırlı olsun.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Pek yakında: 67 mm B+W UV NC filtre
kara_eylül

29 Ekim 2007; 21:40:56 

hayir bence bu modelin foto kalitesi gayet iyi ama ya fotolari ceken arkadasimiz gerekli ayarlamalari yapamiyor yada arkadasimizin telfonunda bir bozukluk var bir once ki sayfaya bakarsaniz benim koydugum ve baska bir arkadasin normal ayarlarda 6500 ile cektigi resmi goreceksiniz ve bence o resimle inceleme yapan arkadasin cektigi resimler arasinda bariz bir fark var,

normal ayarda bile olsa bu kadar kotu olmasi tuhaf bi durum acikcasi.

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Gayet şık bir tasarıma sahip telefonun fotoğraf kalitesi bekleneni veremiyor. Hayırlı olsun.

Körler görmesede yıldızlar vardır

udtk35@hotmail.com
MaSSive

29 Ekim 2007; 22:48:42 

6500 slide gordugum kadari ile sahip oldugu carlzeiss mercekli camerasi ile ayni cameraya sahip emsallerinin performansina dahi yaklasamiyor.Ozellikle kapali ortamlarda inanilmaz derecede kotu.Fotograflarda haddinden fazla Noise var.Bu performans Nokia nin N80 modelini animsatti bana.Bircogunun bildigi gibi,N80 modelininde kamerasi 3.2 mp carlzeiss mercege sahip ancak,gun isigi disindaki ortamlarda beklenen performansi verememisti.

Ayrica Nokia nin ozellikle N73 den itibaren cikardigi tum kamerali modelleri ile cekilen fotograflarda,renkler asiri abartili,6500 slide modelindede bu durum soz konusu.

Fotograflarin Orjinal boyutlarina asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
http://www.mobileburn.com/review.jsp?Page=5&Id=3669

6500 slide hakkinda,yabanci forumlarda yapilan en buyuk kullanici elestirilerinin bir digeri ise yetersiz batarya suresi olarak belirtiliyor.

Tum bunlarin disinda oldukca saglam bir malzeme kalitesine sahip olsada,boyutlarina gore oldukca agir bir model 6500 slide,tami tamina 127gr.
Cok hos bir tasarima sahip ancak Nokia surgulu yani slide tarzdaki modellerinde nedense kamera yi,bir Samsung bir LG modellerindeki gibi yerlestiremiyor .6500 slide da oldugu gibi kameranin arkada olmasi rahat kullanimi engelliyor bana gore.Teknik olarak bu sekilde mercegin cami yerine kapaktaki camera cami ziliyor sadece,fakat bu ister istemez cekilen fotografa yansiyor.

türbülans

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Ekim 2007; 23:06:40 

quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

hayir bence bu modelin foto kalitesi gayet iyi ama ya fotolari ceken arkadasimiz gerekli ayarlamalari yapamiyor yada arkadasimizin telfonunda bir bozukluk var bir once ki sayfaya bakarsaniz benim koydugum ve baska bir arkadasin normal ayarlarda 6500 ile cektigi resmi goreceksiniz ve bence o resimle inceleme yapan arkadasin cektigi resimler arasinda bariz bir fark var,

normal ayarda bile olsa bu kadar kotu olmasi tuhaf bi durum acikcasi.

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

"gerekli ayar" dan kastınız ne bilmiyorum ama yapılabilecek her türlü ayarı zaten yazdım..başka da extra bir ayar yok kamerada..

Konu Açma Kuralları ve Genel Kurallar
İmza Kuralları
Donanım Haber Motorlu Araçlar Bölümü Genel Kuralları
Nick Değiştirme İşlemleri
türbülans

29 Ekim 2007; 23:10:48 

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

6500 slide gordugum kadari ile sahip oldugu carlzeiss mercekli camerasi ile ayni cameraya sahip emsallerinin performansina dahi yaklasamiyor.Ozellikle kapali ortamlarda inanilmaz derecede kotu.Fotograflarda haddinden fazla Noise var.Bu performans Nokia nin N80 modelini animsatti bana.Bircogunun bildigi gibi,N80 modelininde kamerasi 3.2 mp carlzeiss mercege sahip ancak,gun isigi disindaki ortamlarda beklenen performansi verememisti.

Ayrica Nokia nin ozellikle N73 den itibaren cikardigi tum kamerali modelleri ile cekilen fotograflarda,renkler asiri abartili,6500 slide modelindede bu durum soz konusu.

Fotograflarin Orjinal boyutlarina asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
http://www.mobileburn.com/review.jsp?Page=5&Id=3669

6500 slide hakkinda,yabanci forumlarda yapilan en buyuk kullanici elestirilerinin bir digeri ise yetersiz batarya suresi olarak belirtiliyor.

Tum bunlarin disinda oldukca saglam bir malzeme kalitesine sahip olsada,boyutlarina gore oldukca agir bir model 6500 slide,tami tamina 127gr.
Cok hos bir tasarima sahip ancak Nokia surgulu yani slide tarzdaki modellerinde nedense kamera yi,bir Samsung bir LG modellerindeki gibi yerlestiremiyor .6500 slide da oldugu gibi kameranin arkada olmasi rahat kullanimi engelliyor bana gore.Teknik olarak bu sekilde mercegin cami yerine kapaktaki camera cami ziliyor sadece,fakat bu ister istemez cekilen fotografa yansiyor.

diğer forumlarda ne yazıyor bilmiyorum ama şarj konusunda ortalama bir kullanımla 3-4 gün gideceğini düşünüyorum..kesin sonucu yazarım..

bu arada 6500 slide ın arka kapağı kamera camından bağımsız..yani kapağı çıkardığınızda flaş ve objektife ait iki delik açıkta kalıyor..

İmza Kuralları
kadirt

29 Ekim 2007; 23:14:35 

Fotoğraflara tarih ve saat eklenebiliyor mu?

http://www.kimseyokmu.org.tr/
V harfi yerine w kullanın, dilimizin katledilmesine katkıda bulunun.
CAHİL HERŞEYİ BİLDİĞİNİ, ALİM İSE HİÇBİR ŞEY BİLMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜR.
türbülans

29 Ekim 2007; 23:20:51 

quote:

Orjinalden alıntı: kadirt

Fotoğraflara tarih ve saat eklenebiliyor mu?

hayır..böyle bir özellik yok..

İmza Kuralları
hidrojenperoksit

29 Ekim 2007; 23:30:41 

kasa olarakcok guzel bir alet...karızmatık...

KİMYACILAR ÖLMEZ,SADECE DENGEYE ULASIRLAR......

NİKON D200 + TAMRON 17-50
kara_eylül

29 Ekim 2007; 23:36:56 

quote:

MaSSive
N80 modelininde kamerasi 3.2 mp carlzeiss mercege sahip

n80 de carlzeiss mercek yok

quote:

türbülans

"gerekli ayar" dan kastınız ne bilmiyorum ama yapılabilecek her türlü ayarı zaten yazdım..başka da extra bir ayar yok kamerada

Bu durumda yine nokıa nın klasik politikası devam ediyor o zaman, her yeni model de bazı özellikler diğerine göre iyi bazı özellikler diğerini aratıyor.
en başta dediğim gibi bir arkadaşın verdiği foto normal ayarlarda çekildiğini söylemesine rağmen güzel geldi bana ama şuda olabilir, örneğin n80 baslıgında bazı fotolar cok iyi bazıları çok kötü iyi foto çekenlere sordum onları çekmek için baya uğraştıklarını ve ufakda olsa bilgisayarda makyaj yaptıklarını söylediler sanırım bana foto gönderen arkadaş içinde aynısı geçerli

Körler görmesede yıldızlar vardır

udtk35@hotmail.com
MaSSive

29 Ekim 2007; 23:49:44 

quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

diğer forumlarda ne yazıyor bilmiyorum ama şarj konusunda ortalama bir kullanımla 3-4 gün gideceğini düşünüyorum..kesin sonucu yazarım..

bu arada 6500 slide ın arka kapağı kamera camından bağımsız..yani kapağı çıkardığınızda flaş ve objektife ait iki delik açıkta kalıyor..

Kamera konusunda Nokia nin daha onceki modellerine gore fikir yuruttum ben.Ki bahsettigin gibi ise Daha kotu ozaman.

MaSSive

29 Ekim 2007; 23:54:58 

quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

quote:

MaSSive
N80 modelininde kamerasi 3.2 mp carlzeiss mercege sahip

n80 de carlzeiss mercek yok

Karistirdim sanirim,haklisin N80 de carlzeiss mercek yok.

6500 slide icin dahada vahim bir durum ozaman.

Biohazard

Sisteme Gözat

30 Ekim 2007; 0:00:59 

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

cihazda keşke symbian olsaymış.

Biohazard sen vazcayıp e65 almıştın nasıl memnun musun telefondan?

ben e65 i de bugün iade ettim.ellerinde 6500 slide olmadığı için satıcıya sipaariş verdim.yarın her an 6500 lı olabilirim.alırsam resimlerini gönderecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 30 Ekim 2007; 0:01:03 >

SaBoTeUr