fotoğraf kalitesi hakkında şöyle birşey söyleyebilirim. şimdi telefonunun çözünürlüğü 65000 renk kalitesi. bu yüzden telefonda ayarı iyi yapılmış bir foto bile çok güzel durmuyo. telefonla çekilen fotolarınızı eğer bilgisayarınıza atacak olursanız çok kaliteli emin olun.
fotoğraf kalitesi hakkında şöyle birşey söyleyebilirim. şimdi telefonunun çözünürlüğü 65000 renk kalitesi. bu yüzden telefonda ayarı iyi yapılmış bir foto bile çok güzel durmuyo. telefonla çekilen fotolarınızı eğer bilgisayarınıza atacak olursanız çok kaliteli emin olun.
çok büyük bir bilgi yanlışlığı EKRAN RENK SAYISI 16 Milyon !!! bu da kullanmış olduğumuz lcd ekranlardaki kadar renk sayısı demek...
bugun 6500 slide gri - siyah renginden aldım. telefon süper sadece kamerada çektiğim fotolarda biraz kalitesiz gibi geldi bana. 3.2 mpixel kamera ile... acaba ne yapabilirim. fotolar ilk baştaki gibi ... eskiğim ne arkadaşlar
resimleri çekerken ekranda çıkan kutucuğun yeşil olmasını bekleyin yeşil olunca odaklanıyor ve çok daha net fotolar çekiyor bende çok kaliteli duruyor resimler bu sorun sizin fotoğrafçılığınızla ilgili olabilir ışık vs. hepsini göz önünde bulundurmanız gerek...
Cem yılmazın filmi gora telefonunda izleyebiliyorsun. pdf linkiyle ise pdf dosyalarını telefonunda görebiliyorsun.Bu daha çok telefonla kitap okuma (ebook) içindir.Ama daha bunları bende indirmedim.Malum kota dolu ama paylaşmak istedim