Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKİA 6500 SLİDE İNCELEME

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: RockweLL
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKİA 6500 SLİDE İNCELEME Sayfa: <<   < önceki  12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 19:05:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar paralel ithalat garantili olanları almayın. muhakkak sorunlu oluyor.

korner12

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 19:48:18 

evet düşünün 100 ytl fazla verirsiniz kvk genpa 2 yıl garantili cihaz alırsınız başınız ağrımaz çünkü ucuz ve basit alet değiller bunlara bi kere para veriliyor iyi düşünmek lazım

www.myspace.com/korneralbedo

DH 2006 Üyesi
ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 20:04:42 

hepsiburada'nın paralel ithalat ile ilgili vermiş olduğu uyarı şu şekilde;

o yüzden 500-580 ytl arasında satılan 6500 Slide leri almadan önce bir kez daha düşünün. cihazın şu anki tavsiye edilen fiyatı net 650 YTL'dir.

seydem29

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 20:09:04 

ya bu telın sıyahı warmıs bugun gordum daha
hıc bı telefoncuda yok gebzede

SeHiTLeR ÖLMeZ VaTaN BöLüNMeZ!!!

Kurtlar Vadisi Pusu
ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 20:12:00 

Ankara'ya gel. İstemediğin kadar var. Ama alan yok.

hidrojenperoksit

10 Haziran 2008; 20:30:55 

600 ytl ye tum bayılerde satılıyor kvk.....
bu arsada benım tanıgım herkes sıyah alıyor sıyah yok piyasada...eroyonda bılı sıyahı daha pahalı...zevk meselesı bunlar benım alma nedenım sıyah olusu...
quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

hepsiburada'nın paralel ithalat ile ilgili vermiş olduğu uyarı şu şekilde;

o yüzden 500-580 ytl arasında satılan 6500 Slide leri almadan önce bir kez daha düşünün. cihazın şu anki tavsiye edilen fiyatı net 650 YTL'dir.

KİMYACILAR ÖLMEZ SADECE DENGEYE ULAŞIRLAR
__VaSsiLi__

10 Haziran 2008; 20:43:27 

quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo888

Arkadaşlar mrb bn 6500 slide almayı düşünüyorum ,bu hafta içinde,bir araştırma yaptım telefonun fiyatı hakında 570 ytl ye de var 670 ytl yede şimdi arasındaki fark ne diye sorduğumda nokia club ve kvk garantisi diyorlar bu çok önemlimi sizce görüşlerinizi almak istiyorum şimdiden tşkr ettim cvp yazan arkadaşlara...

Kvk veya Club Nokia Garantisi demek telefonda herhangi bi problem çıkarsa istediğin nokia yetkili bayisine git telefonunu ücretsiz olarak yapsınlar.Türkiyede çok gelişmiş bi ağa sahip burada nokiadan bahsediyoruz..KVK,CLUBNOKİA,GENPA,TELPA bunlar TÜRKİYEDEKİ önemli garanti şirketleridir.Telefonun bu garanti firmaların dışında temin ederseniz paralel ithalattır,Yani telefon satıcı fırmanın garantısı altındadır.80-100 ytl daha dusuktur normal fıyatlara gore bunun nedenıde hem gelısmemıs servıs aglarının olması hemde telefonda bı problem cıktıgında yetkılı bı kısı bulamamanızdır..KESINLIKLE KVK,CLUBNOKIA vs bunun gıbı garantılı urunler alın...

Ses cızırtlı dıyen arkadaslar bu problemi versiyon yükselterek aşabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasillykandisky -- 10 Haziran 2008; 20:43:22 >

The JoKer

ronaldo888

10 Haziran 2008; 20:57:27 

quote:

Orjinalden alıntı: wasillykandisky

quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo888

Arkadaşlar mrb bn 6500 slide almayı düşünüyorum ,bu hafta içinde,bir araştırma yaptım telefonun fiyatı hakında 570 ytl ye de var 670 ytl yede şimdi arasındaki fark ne diye sorduğumda nokia club ve kvk garantisi diyorlar bu çok önemlimi sizce görüşlerinizi almak istiyorum şimdiden tşkr ettim cvp yazan arkadaşlara...

Kvk veya Club Nokia Garantisi demek telefonda herhangi bi problem çıkarsa istediğin nokia yetkili bayisine git telefonunu ücretsiz olarak yapsınlar.Türkiyede çok gelişmiş bi ağa sahip burada nokiadan bahsediyoruz..KVK,CLUBNOKİA,GENPA,TELPA bunlar TÜRKİYEDEKİ önemli garanti şirketleridir.Telefonun bu garanti firmaların dışında temin ederseniz paralel ithalattır,Yani telefon satıcı fırmanın garantısı altındadır.80-100 ytl daha dusuktur normal fıyatlara gore bunun nedenıde hem gelısmemıs servıs aglarının olması hemde telefonda bı problem cıktıgında yetkılı bı kısı bulamamanızdır..KESINLIKLE KVK,CLUBNOKIA vs bunun gıbı garantılı urunler alın...

Ses cızırtlı dıyen arkadaslar bu problemi versiyon yükselterek aşabilirsiniz..

çok teşekkür ederm dostum saol bilgilendirdiğin için artk nokia club ve kvk garantili olandan alırım. demek ki ucuz etin yahnisi her yerde yavan oluyormuş :))

korner12

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 21:01:51 

Evet siyah modeli Ankara'da istemediğiniz kadar çok pek tutmadı sanırım siyah modeli tekrar panolarda reklamlarını vermeye başladılar görüyorum ayrıca kesinlikle versiyon yükseltmenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar haberiniz olsun ama tercih sizin tabi...

www.myspace.com/korneralbedo

DH 2006 Üyesi
tby

10 Haziran 2008; 21:09:05 

evet siyah pek tutmadı Ankara'da çok fazla var Grisi çok satılıyor

ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 22:04:25 

Ben siyah almayı düşünüyorum. Stoktan 1 taneyi ben eksilteceğim.

Güncelleme konusunda bi söylenti vardı doğru mudur sorayım hemen. v6.6 yapınca kayar kapak kapatılıp, açılırken çıkan ses kayboluyormuş. Nedir bu işin astarı. Bazı forumlarda temalarla alakalı deniyor. Güncelleyen arkadaşlardan yorumları alalım hemen.

__VaSsiLi__

10 Haziran 2008; 23:28:28 

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Ben siyah almayı düşünüyorum. Stoktan 1 taneyi ben eksilteceğim.

Güncelleme konusunda bi söylenti vardı doğru mudur sorayım hemen. v6.6 yapınca kayar kapak kapatılıp, açılırken çıkan ses kayboluyormuş. Nedir bu işin astarı. Bazı forumlarda temalarla alakalı deniyor. Güncelleyen arkadaşlardan yorumları alalım hemen.

Temayla alakalı bi durum olmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasillykandisky -- 10 Haziran 2008; 23:28:48 > </