Şimdi Ara

Kablolu Mouse + Klavye aLacağım.. farklı markalarda olabilir. öneriLerinizi bekliorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sitede çok duramıyorum işler bi yandan bi de öğrenciyim fazla bakamıyorum biraz okusam konuları yardım gerekmicek ama zamanım yok söylediğim gibi..
    sizlerden Kablolu Mouse ve Kablolu Klavye önerisi bekliyorum.

Mouse - A4tech Office 8K tarzı olabilir yan tarafında klasörleri dolaşma kısayolu olması çok önemli. Oyun ve Photoshop - InDesing tarzı programlarda kullanabileceğim şekilde. neonlu ışıklı janjanlı farketmez

Klavye olarakta aylardır aradığım COMAT marka beyaz Slim klavyeyi bi türlü bulamıyorum.Tasarımı vs. gördüğüm en iyi Slim Klavye..
    NT de vardı ama bitti ve siparişte edemiyorum İstanbul'da NTnin deposunda o klavyeden kalmadığını söyledi adam.
    Bu yüzden Klavye olarakta SLIM(İnce) Klavyelerdir tercihim.
    Mesela bu örnek..:
    http://www.comater.com/k77.htm

Fiyat aralığı her ikisi max 40-50 YTL arası..dediim gibi öğrenciyim.. çok pahalı bişey aramıyorum(arayamıorum):D

son isteğim beyler.. önerdiğiniz mouse ve klavyeleri İstanbulda bulabileceğim bi yer söylerseniz çok sevincem.İnternet üzerinden alışveriş yapamıyorum kartım yok (:
    İyi forumlar şimdiden teşekkür ediorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 27 Ekim 2007; 20:04:01 >

• up..:|
  • Valla klavye güzelmiş bulursan bize de söyle
  • +++
  • A4 techde o incelikte klavyeler var herhangi bir bilgisayarcıda bulabilirsin o kadar sorun değil ama bu dediğin comat biraz zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

A4 techde o incelikte klavyeler var herhangi bir bilgisayarcıda bulabilirsin o kadar sorun değil ama bu dediğin comat biraz zor

Valla ben o kadar gezdim ama hiç görmedim böyle ince bi klavye creative de var biliyorum ben onun da performansı iyi değilmiş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam dostum bi bakim bunlara
  • ya bunlarda enter tuşu küçük hocam ben nefret ediyorum bu türlerden
  • Slimlerin hemen hemen hepsi böyle ama.Zaten söyleyecektim napacaksın slim klavyeyi anlamdımki hiç güzel değil bence boşver al bi tana normal taş gibi kullan işte.
  • Neyse beyler elinize sağlık ama klavyeden ümitimi kestim sanırım :D normal bişe alıcam bulamazsam :)

mouse olarak ne önerirsiniz A4Tech'in Game serisi güzel gibi duruyor önerdiğiniz Marka & Modeller varmı ? bugün gidip alıcam acil :P
  • Logitech derim en kalitedir.Parasal problem yoksa tabii.Yada Logitechin MX3200 setini alırsın olay biter en kral seti almış ve kullanıyor olursun
  • Kardeşime yeni aldım mavi bilgisayardan. Klavyesi istediğin gibi ince ve çok kaliteli. Tuşlar yumuşak ve sessiz kullanımı çok zevkli. Mause a söz yok harika bir set açıkçası. Ama fiyat olarak pahalı gelebilir. Yine de bir inceler derim. Aradığın özellikte bir set olduğunu sanıyorum...

LOGITECH S510 ABLOSUZ KLAVYE/MOUSE SETİ

Bu da incelemesi...

• Güzel set bu bilirim bunu önerilir
  • eet beyLer set güzeLmiş ama kabLolu olsa süper olcaktı :)

şu Logitech'in mouse'Larını vs nerden buLabilirim istanbuL'da? 1-2 saat içinde çıkıcam? anaa bugün bayram açıkmıdır acep :S
  • Vatan teknosa bimex gold istanbulda kafanı çevirdiğin her yerde bir teknoloji mağazası var zaten.
  • Doğru valla istanbulda nereye dönsen bi teknoloji alışveriş marketi gel bide izmire bak
  • beyLer cok soru sordum ama bugün acıkmıdır teknosa vatan falan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 29 Ekim 2007; 14:25:14 >
  • Hiç bilmiyorum ama mutlaka açık bir yerler vardır onu biliyorum teknosadan alma pahalıdır.
  • Herşey içi saoLun beyLer..bugün A4tech X-718 ve x-Slim Keyboard aLdım NT'den .. Mouse'a diyecek bişey yok 600 - 800 - 1200 - 1600 ve 2000 DPI aralarında tek tuşLa ayar yapılabiliyor..Her DPi'ın kendine ait ışığı var scrooLun içindeki led sayesinde :) ve görünümü gerçekten mükemmel. ama klavye her ne kadar enter tuşu büyük ve slim olmasına rağmen :D alt tarafındaki yükseltme tırnaklarını yapmamışLar. kağıt mağıt sıkıştırcaz artık :D işte parçalar:

A4Tech X-718 ( 30 ytl)
    http://www.pclabs.gen.tr/reviews/multimedia/a4tech/708/2000a.jpg

A4Tech LCD 720 (10 ytL :D aynısı ama bendekinin enter tuşu buyuk.. yeni serisi ve ucuz üstüne basa basa Kutuda LARGE ENTER yazıo:D)
    http://www.a4tech.com/en/images/products/Accessary/lcd-720-1b.gif

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.