beyler burada mısınız, belki gelirim birazdan bize uyku var mı *emre? sınavlar raporlar kaelor yani Frontlines beklerim clana katılmak istersen iyi bir medicsin
"Tam bağımsızlık, ancak ekonomik bağımsızlıkla mümkündür." M.K.ATATÜRK
bu akşamki oyun gerçekten çok zevkliydi... ben daha yeni çıkabildim...
arkadaşlar biriniz yardım edin lütfen. hotfixin içindeki leri attım.tf2 dosyasına oyun çalıştı.ama üstüne 1.0.0.6 patch i yapınca şöyle bir hata alıyorum ne yapacağım.patchi mi yanlış indirdim acaba bi yardım. hata ------ patch çok acil yardım istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özzer -- 4 Kasım 2007; 11:39:36 >
Ben legal olarak steamden oynuyorum sadece haftasonları. gamerslocation serverına bekleriz, illa boş olsun derseniz mix serverları henüz dolmuyor.
Gamerslocation : 88.255.78.151:27015
Mix.gen.tr : 91.102.160.63:27015
bende orjinal almayı düşünüyorum ama Türkiyede tek olarak varmı?orange box değil yani?. (bu arada yukardaki sorunuma yardım ederseniz çok sevineceğim. )
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery
bu akşamki oyun gerçekten çok zevkliydi... ben daha yeni çıkabildim...
|DH| Foxhound |TR|
kardeş kaç kere yayınladım updateleri indirebileceğin siteyi. eğer daha önce torrent linkini verdiğim 73 küsür mb lik 1.0.0.5 e kadar olan bütün updateleri yaptıysan Bundan sonra update yapmak için Bu Siteden takip edebilirsin.Burda 1.0.0.5 den sonraki bütün updateler yer alıo. Burdaki updatelerin hepsini yap istersen.
Bu arada yeni bir update çıktı.Ben daha yapmadım o update i.Ama aklınızda olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sero34 -- 4 Kasım 2007; 13:10:32 >
yaa yardım edin ya. 1.0.0.6 patchini bari yollayın.
kardeş kaç kere yayınladım updateleri indirebileceğin siteyi. eğer daha önce torrent linkini verdiğim 73 küsür mb lik 1.0.0.5 e kadar olan bütün updateleri yaptıysan Bundan sonra update yapmak için Bu Siteden takip edebilirsin.Burda 1.0.0.5 den sonraki bütün updateler yer alıo. Burdaki updatelerin hepsini yap istersen.
Bu arada yeni bir update çıktı.Ben daha yapmadım o update i.Ama aklınızda olsun.
off çok sağol be.bendirek 1.0.0.6 ya atladım. eyvallah.
Ekran kartının tozunu almamla sorun düzeldi.Şimdi 70 fln çıkıyor C si.Artık sizlerle beraberim dostlarım.
Oyunda Nickim :
|DH| beyazpiyon |TR|
Favori Haritam 2Fort@Sniper...
Arkadaşlar ben hep şu iki Server da oluyorum.BU KONUDAKİ HERKES BU 2 Servera girerse süper olur.Serverların dolu olması dışında başka bi Server da sero34 ile OErdem ustamız versin.
Benim Serverlar:
89.190.205.222:27018 82.193.108.32:27015 (Sanırım bu OErdem in ilk posttaki IP )
Ben şu an girebilirim.Çabuk olalım beyler.Adam lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz_piy10 -- 4 Kasım 2007; 14:08:44 >
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery
In all the lies I've told you, It's truth you shall find. In all the names I've given you, It's me you'll understand. In all the pain I've shown you, It's hope you shall see, With all the fear I've given you, It's love you'll understand...