Ekran kartının faznı düzgün çalışmıyordur. hatta tozdan tamamen durmuş bile olabilir. 90 derecelere kadar ancak öyle çıkar. Bende de 7900gs var. o/c li kullanıyorum hemde böyle ısınma problemi yaşamadım hiç. ayda bir temizliğini yaparım fanların. sana tavsiyem biranönce fan temizliği yap. toz almak yetmez. çıkarıp yağlaman gerekli. makine yağı varsa daha iyi olur ama yoksa eğer ayçiçekyağıda oluyo. ben öğrencilik zamanlarımda ayçiçekyağıyla yapardım :P olurdu yinede :D
In all the lies I've told you, It's truth you shall find. In all the names I've given you, It's me you'll understand. In all the pain I've shown you, It's hope you shall see, With all the fear I've given you, It's love you'll understand...
ya bende de ekranda çizgiler çıkıyor hele açık yerse gözükmüyor hiçbiryer. bu önceleri ekran kartını oc yapınca fazla ısınmaktan çıkardı ama şimdi direk böyle oluyor. driver la ilgisi olabilirmi? 7.10 kullanıyorum. ekran kartı çok iyi değil ama bu oyun için dx8 bile yeterli diyor. çözünürlüğü tabanda yapsam tavanda yapsam çizgiler çıkıyor her taraftan. yardım edermisiniz bu işten anlayan varsa??
kaçırdınız beyler, ilk mesajımda belirttiğim sunucudaydım
89.252.0.130:27017
yalçın, mehmet falan vardı zaten benim oyunumda, 200 skoru geçtim sıfırladı beni sunucu sonra hiç artmadı benim skor ama olsun ben çok keyif alarak oynuyorum oyunu özellikle gavurları çıldırtmak hoşuma gidiyor
acayip zevkliydi oyun , iyi dağıttık ama arka arkaya sıraladık |DH| leri
son 1 haftadır başka oyun oynamıyorum ve genelde sabah 6 ya kadar oynuyoruz @@ylcnsntrk usta farkettin mi bir ara benim skoru sildi sunucu sonra kilitli kaldım sıfırda
son 1 haftadır başka oyun oynamıyorum ve genelde sabah 6 ya kadar oynuyoruz @@ylcnsntrk usta farkettin mi bir ara benim skoru sildi sunucu sonra kilitli kaldım sıfırda
iyi o zaman torrentte bulamadım 65 partı diziyorum da sorun çıkmasın
hakkaten neden öyle oldu birinci sıradayken 0 oldu çıkmadı bidaha
beyler ben bu hafta ve önümüzdeki hafta yoğunum biraz.Yazılılarım var. Lise 3 gidiiyprum ve sayısalım.Sayısal olmamdan dolayı azda olsa rahatım ama yine de ders çalışmam lazım.o yüzden pek oyun oynamıom.kusura bakmayın.ama şu dönemi atlatayım TF2 oynarım sizlerle .
beyler ben bu hafta ve önümüzdeki hafta yoğunum biraz.Yazılılarım var. Lise 3 gidiiyprum ve sayısalım.Sayısal olmamdan dolayı azda olsa rahatım ama yine de ders çalışmam lazım.o yüzden pek oyun oynamıom.kusura bakmayın.ama şu dönemi atlatayım TF2 oynarım sizlerle .
sana burda zorla oynayacaksın diyen yok (: ama yok beni zorla diyorsan.. derslerini çalış derim