Arkadaşlar renkli/kameralı kısaca orta halli bir cep telefonu almayı düşünüyorum.Nokia 2630 fiyat ve özellik bakımından uygun görünüyor.Aranızda bunu kullanan var mı,düşünceleriniz nelerdir?
öle tel bakıyodum dısarda ama pek bi özellik istemiyorum msj ve konusma icin kullancam büyük bisey olmasın işte renkli ekran yeter diye aramaya cıktım sona bunu gördm aldım elime baya hafif ya incede 200 ytl alcam kamera olmasada olurmus ama napalım artık kamerasız olanlar cok kötü oluyo..tele cok para verilmez hersey psp'de bitiyo
Tavsiye ederim. Şık bir cihaz. Sesi yeterli seviyede. Kamera eh işte. Hafıza kartı yok. Konuşma bekleme süresi güzel. Fiyatı peşin alırsan eğer 200 YTL'ye kadar düşürebilirsin. Biz 220 civarına almıştık.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Bence bu tarz bir cihaz arayanlar için mükemmel bir alternatif. Ben bir tane aldım ikinci hat için çok hafif ince kullanışlı görüşme ses seviyesi ve kalitesi çok iyi malzeme kalitesi çok iyi ayrıca fiyatıda iyi bence...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 9 Kasım 2007; 22:20:21 >
cumartesi inceledim telefonu açana kadar diyeceğim bir şey yok hem inceliği hem şekli ergonomisi tuşlar her şey 10 numara nokia tipi halletmişte içi olmamış gerçi bu kullanıcıya göre değişir bana sorulursa ikinci hat için en alınası telefon ama tek telefon kullanacaklara ya bidaha düşünsünler yada tel 150 ytl barajının altına düşsün öyle alsınlar derim
benim gibi telefonunuzu çok düşürüyorsanız tavsiye etmem ilk düşürüşümde camı çizildi ikinci düşürüşümde üst kapağı açıldı resmen ama hafif şık basit bi telefon pil kapağı metal