Bildirim
Nokia ve Diğer Telefonlar Gps
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur73 -- 22 Kasım 2007; 12:42:27 >_____________________________ -
bende de 6888 var s40 java versiyon 6.10 buna uygun gps varmı? _____________________________ -
Java haritaların henüz yazıldığını zannetmiyorum.Haritalar genelde Symbian ve WM tabanlı cihazlar için yazılıyor.Ama arz-talep meselesi belki onlar içinde yaparlar _____________________________ "Sual : Ey veli , insan nasıl olmalı, söyle !
Cevap : Son anda nasıl olacaksa hep öyle..." -
...
quote:
Orjinalden alıntı: swordmaster
bende de 6888 var s40 java versiyon 6.10 buna uygun gps varmı?
/>
/>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur73 -- 22 Kasım 2007; 12:42:50 >_____________________________
-
sony ericsson p1 veya p990 da kullanılabilecek istanbul haritası nerden bulabilirim acaba ? ( tomtom için) _____________________________ -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur73 -- 22 Kasım 2007; 12:43:06 >_____________________________ -
N 70 İÇİN OLANI YOK MU BENDE YANLIZ ÇOK YAVAŞ.......AYARLARI NASIL YAPILIYOR... _____________________________ -
Navigami
240x320 ve 176x220 uyumludur
İndir
Mobile GMaps
indir
GPS Watch - Plus(demo)
indir
Birkaç tane java platformu benden olsun_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
gprs kullanmadan sadece harita görevi görecek bir yazılım yokmudur? sistem jawa bu arada _____________________________ -
merhaba abiler n72 için varmıdır acaba?sordum ama net bi cvp alamadım teşekkürler... _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: cango13
merhaba abiler n72 için varmıdır acaba?sordum ama net bi cvp alamadım teşekkürler...
http://www.getjar.com/products/1445/GPSXC şunu bir dene istersen_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: ugur73
Istanbul icin tomtom haritasi
http://rapid share.com/files/27279632/PL-CZ-SK-HU-GR-TR-RU_v650.1136.rar
çok teşekkür ederim.
edit: bu dosyaları nereye kopyalıycaz ? guam ın içine atıyorum ama no maps found diyip kapanıyo.. başka biyere mi kopyalamam lazım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruuuuud -- 28 Ekim 2007; 21:48:17 >_____________________________ -
...
quote:
Orjinalden alıntı: ruuuuud
quote:
Orjinalden alıntı: ugur73
Istanbul icin tomtom haritasi
çok teşekkür ederim.
edit: bu dosyaları nereye kopyalıycaz ? guam ın içine atıyorum ama no maps found diyip kapanıyo.. başka biyere mi kopyalamam lazım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur73 -- 22 Kasım 2007; 12:43:46 >_____________________________ -
uğur73 çok teşekkür ederim, halloldu.. _____________________________ -
eyvallah.gule gule kullan..
quote:
Orjinalden alıntı: ruuuuud
uğur73 çok teşekkür ederim, halloldu..
_____________________________ -
@ugur73
abi bendede n70 var emuleden TomTom Movile 5.20 en SIS (para no liarse) N70
diye bişey indirdim bu senin verdiğin istanbul haritasıyla çalışır mı?
kartın içine bir kalsöre mi atıcam klasör adı ne olacak?
ve türkiye için en kapsamlı(sokaklar otoparklar hastaneler) harita tomtomdamı var mobile gmapsdamı navtürkdemi?yada başka bir şeydemi.teşekkürler_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: damonbounce
@ugur73
abi bendede n70 var emuleden TomTom Movile 5.20 en SIS (para no liarse) N70
diye bişey indirdim bu senin verdiğin istanbul haritasıyla çalışır mı?
kartın içine bir kalsöre mi atıcam klasör adı ne olacak?
ve türkiye için en kapsamlı(sokaklar otoparklar hastaneler) harita tomtomdamı var mobile gmapsdamı navtürkdemi?yada başka bir şeydemi.teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur73 -- 22 Kasım 2007; 12:44:10 >_____________________________ -
n70 için en kapsamlı TR haritası hangisinde var _____________________________ -
Sony ericsson k610i model telefonum var. Bu cihaza uygun bi sistem var mı? Varsa alıcam bi tane gps verici.. _____________________________ Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX - Corsair Vengeance 16GB 3200CL16 @3600CL18 - Sapphire RX590 - Adata XPG Gammix nVme - Samsung Evo 860 SSD - Cooler Master Haf 912 - Arctic Freezer Esports Duo Cpu Cooler - BeQuite PureWings X4 -
Donanım Haber Bilgisayar Mühendisleri Odası
Benzer içerikler
- android multimedya carplay yükleme
- igo navigasyon
- android multimedya yazılım güncelleme indir
- vantuzlu telefon tutucu yapışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X