şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler... arkadaşın bilgiyarda xp çökmüştü bende üzerine bi tane kurdum dosyaları kurtarmak için başlangıçta hangisini açayım diye souyodu tamam bu normal..daha sonra c ve e ye format attım (3 partition c: d: e:) tekrardan win xp kurdum ama başlangıçta yine hangi işletim sistemini açayım diye soruyo bunu format atmadan kaldırmanın bir yolu varmı ? şimdiden teşekkürler..
bilgisayarım>sağtuş>özellikler>gelişmiş>başlangıç ve kurtarma>ayarlar > işletim sistemlerini gösteröe ve gerekirse kurtarma seçeneklerini gösterme kutucuklarından işaretleri kaldır uygula sorun çözülmüş olur ok
çok saol dostum deniycem bakalım olacakmı
çalıştı saol varol
peki arkadaşlar diğer windowsu nasıl silebiliriz ????
başlat çalıştır boot.ini yaz ordan kulanmak istemediğin sil değişiklikleri kayd et dersen silinir ......
boot.ini den isletim sistemini silemezsiniz ,yanlis yonlendirmeyelim lutfen ... sadece boot ta diger OS gorunmez ama sistemin icinde hala mevcut olur
isletim sistemini kaldirmanin tek yolu format atmaktir xp nin admin seceneklerinden comp. manegement( yonetimine ) girersiniz kaldirmak istediginiz OS un bulundugu driver/partition a format atarsiniz, yapabileceginiz en kolay yontem bu ,olmazsa yazin diger yontemleride bildirelim saygilar
boot.ini den isletim sistemini silemezsiniz ,yanlis yonlendirmeyelim lutfen ... sadece boot ta diger OS gorunmez ama sistemin icinde hala mevcut olur
isletim sistemini kaldirmanin tek yolu format atmaktir xp nin admin seceneklerinden comp. manegement( yonetimine ) girersiniz kaldirmak istediginiz OS un bulundugu driver/partition a format atarsiniz, yapabileceginiz en kolay yontem bu ,olmazsa yazin diger yontemleride bildirelim saygilar
nasıl yani ?? biraz daha açar mısın konuyu
arkadasim , hic bir isletim sistemi calisir vaziyetteyken kendisini silmez bu konuda zzaten hemfikiriz saniyorum benim anladigim sende iki isletim sistemi var . yaniliyormuyum ? eger iki xp yuklendiyse c deyken diger driverina format atacaksin eger ben yanlis anladiysam yani tek isletim sistemin varsa tabiiki boot ini,den duzeltme yaparak sistemi sordurmadan acabilirsin ( bu arada boot.ini 'ni bir kopyalasana buraya)
1-kullandıgın isletin sistemini bootta ayarla ve hangi dikte emin ol 2-kullanacagın isletim sistemini ac geri yuklemeyi kapat veklasor secenekleri gizli dosyaları goster ve biraz altında korumalı sistem dosyalarını goster de 3-kullanmadıgın windows surucusune gel a-windows klasurunu sil b-pagefile klasorunu sil c-documents and .... sil d-n.... file sil
we format atmadan onceki win silindi ok? dikkat tam emin ol surucuden yoksa cort olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme