Selam beyler size tamir etmiş olduğum subwooferın resimlerini gönderiyorum. bunu ben yaptım yeni bobin sardım gerçekten sonuç verdi... resimleri inceleyinn yorumlarınızı bekliyorum..RESİMLER aşşağıda ...
akrdeş benmde woofer ile sorunum var fazla yüklenince ses gitti sizce ne olmuş olblr bobnler mi yoksa direk çölükmü ? :s iyi haberlerinizi bekliyorum = )
kardeşim postta nasıl eklicemm bana yardımcı olurmusun??
hocam www.imageshack.us diye ir site var oraya upload et resimleri. Sonra en altta direct link var onu kopyalaıp burda [image][/image] tagları içine koyacaksın.
Hatta siye üye olup, toolbar indirirseniz, bir anda birden fazla resimde yükleyebilirsiniz o siteye
kardeşim bu subwooferın marka ve modeline göre değişir.mesela benim bu subwooferın orta kalitede olduğu için biraz zorlandım.biçak veya büyük düz tornavidayla açılır.zorladığınız zaman.
kardeşim hiçde öle kolay gözükmüyo bende sararım dedim ama en ufak hata kaldırmıyo.bidaha söküp baştan sarmanız gerekebilir.hiç saramam diyorsanız eğer o zaman sadece o bobinin sarılı olduğu karkası hazır olarak komple değişirirsiniz olur biter...