Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Philips 42PFP5332 plazma tv... deger mi? 2500 ytl

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Philips 42PFP5332 plazma tv... deger mi? 2500 ytl Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
proffesor

26 Ekim 2007; 17:28:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=pUCmkb2W3QFiMDaEC19ohA

ürünün biseyleri eksik ama neyi?

dimağ

26 Ekim 2007; 17:44:45 

bence bu plazmadan uzak durmalısınız.
plazma seçiminizde öncelik pioneer ve panasonic olmalı.3. olarak da samsung.
diğerlerini ince eleyipsık dokumalı.
300-500 kar edeyim derken azap olmasın sonra size.
pio ve pana başlıklarınızı okumanızı salık veririm.

dimağın dehlizleri
hp compaq nx8220 py517ea
samsung 42q91 ve top sorunsalı...

proffesor

26 Ekim 2007; 18:09:56 

Philipsin iyi bir marka oldugunu düsünüyorum plazma da mı basarisiz acaba?

dimağ

26 Ekim 2007; 18:34:03 

pio ve pana ayrı olmak üzere(sadece plazma üretiyor olmalarından dolayı) philips hem plazma hem de lcd üretiminde bence de iyi bir markadır.
ancak bu modelle ilgili çekincemi sundum.
yoksa üst seviye plazmalarına sözüm yok.
bence 3000 civarı pio ve pana düşünülmeli.
yoksa phlips'in bu modeli de alınmaz değil elbette.

dimağın dehlizleri
hp compaq nx8220 py517ea
samsung 42q91 ve top sorunsalı...

proffesor

27 Ekim 2007; 13:35:31 

Hem alınmaz degil diyosun hem de uzak dur diyosun

sizi anlamak zor biraz...

resitale

27 Ekim 2007; 15:19:05 

Philips'in bu modeli bence fena değil ama biraz daha verip Samsung ve LG'nin tasarım olarak çok güzel plazmalarını da düşünmelisin.

asddemir

27 Ekim 2007; 20:56:00 

bu siteyi anlamak gerçekten zor. philipsin plazmasının nesini test ettinde alma diyorsun. soruyorum. philips 5332 ile samsung C 91 arasında ne fark var ki. herkes tutturmuş bir marka onu söyleyip duruyor. varsa bir bilimsel kanıtın veya internette okuduğun uluslararası bir sitede yorumların koy bilgiyi bizde saygı duyalım aydınlanalım. yok onu alma uzak dur falan bence uygun yaklaşım tarzı değil. hem bu konuştuğumuz markalar 1-2 yıllık markalar değilki. tüm dünyada satılan 3-4 tane marka var. hangisini kötüleyebilirsin ki. hepsi markalaşmış her ürünüyle. kimbilir ne kadar argeye para yatırıyor adamlar. philipsin sony nin panasoniğin her ürünü evimizde. ütüsü monitörü müzik seti. hemde onlarca yıldır. sizden de eski. neyse uzattıım biraz......

sserin

28 Ekim 2007; 11:54:00 

quote:

Orjinalden alıntı: asddemir

bu siteyi anlamak gerçekten zor. philipsin plazmasının nesini test ettinde alma diyorsun. soruyorum. philips 5332 ile samsung C 91 arasında ne fark var ki. herkes tutturmuş bir marka onu söyleyip duruyor. varsa bir bilimsel kanıtın veya internette okuduğun uluslararası bir sitede yorumların koy bilgiyi bizde saygı duyalım aydınlanalım. yok onu alma uzak dur falan bence uygun yaklaşım tarzı değil. hem bu konuştuğumuz markalar 1-2 yıllık markalar değilki. tüm dünyada satılan 3-4 tane marka var. hangisini kötüleyebilirsin ki. hepsi markalaşmış her ürünüyle. kimbilir ne kadar argeye para yatırıyor adamlar. philipsin sony nin panasoniğin her ürünü evimizde. ütüsü monitörü müzik seti. hemde onlarca yıldır. sizden de eski. neyse uzattıım biraz......

Philips asla kötülenecek bir Marka değil tabi. Ürettiği çok güzel ürünler var kuşkusuz. Ancak 5 serisi pek fazla özellik barındırmayan model. Bu modelde görüntü iyileştiriciler yeterli değil. Özellikle renklerde ciddi anlamda dağılmalar (bana göre) problem yaratıyor. Bunu en iyi alıcının gözlemlemesi gerekir. 2 alternatif modeli aynı kaynaktan test ettiğinizde, biraz da ayarlarını eşitlemeye çalıştığınızda kararınızı verirsiniz.
Bu model yerine 7 serisi Philips plasmalar tercih edilebilir. Ancak onlarda gereksiz pahalı. O fiyatlara Pioneer 427XA alınabilir. Pio'nun performansını ise ancak 9 serileri kıyaslamak doğru olur.
Ankara/Blu'da 2.700 YTL peşine alınabilir 4270XA. Samsung C91 ise peşin 2.500 YTL civarında.

1: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Dreambox 500S , Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
2: Panasonic 42PV70, Korax 56600 USB, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125.
eloy1368

28 Ekim 2007; 12:31:09 

5332 için peşinde 2.400 ytl fiyat almıştım, pazarlıkla biraz daha düşürülebilir ancak eger bu parayı verebiliyorsanız bence plazma sıralamanız şöyle olmalı;

1-pioneer 4270XA
2-panasonic pv70
3-samsung q91
4-lg pc51
5-philips 5332

asddemir

28 Ekim 2007; 13:35:29 

dün bir yetkili philips servisi ile görüştüm. aynı zamanda samsungunda yetkili servisi. sonuçta en iyi onlar nabız tutar diye. adam yılların serviscisi. adama sordum Samsung C91 mi Philips 5332 mi? diye.bana dediği aynen şu: samsung daha oturmadı. paneli biraz daha iyi görüntü veriyor. ama philipsin yazılımı daha iyi. ve de hiçbir zaman servis ve yedek parça sorunu yaşamazsın. samsungda istanbula giden tv lerin 1 aydan fazla zamanda geldiğini ve parça sorunlarının yaşandığını bizzat yaşayan birisi olarak söyledi.

asddemir

28 Ekim 2007; 13:47:20 

quote:

Orjinalden alıntı: eloy1368

5332 için peşinde 2.400 ytl fiyat almıştım, pazarlıkla biraz daha düşürülebilir ancak eger bu parayı verebiliyorsanız bence plazma sıralamanız şöyle olmalı;

1-pioneer 4270XA:
2-panasonic pv70
3-samsung q91
4-lg pc51
5-philips 5332

estore fiyatları F/p açısından incelemek lazım. gerçekten arada 750-1000 ytl edecek görüntü farkı varsa elbette alınabilir. ama arada ciddi anlamda fark yoksa fiyata göre karar vermek lazım herhalde.

1-pioneer 4270XA: 3950 ytl
2-panasonic pv70: 3200 ytl
3-samsung q91: 2950 ytl
4-lg pc51: 2650 ytl
5-philips 5332: 2300 ytl

aytacmetin

27 Kasım 2007; 0:34:16 

arkadaşlar ben bu bahsi geçen philips 5332 plasmayı bir yerde 1415 ytl ye gördüm, yukarda adı geçen markalarda olmak üzere fiyat/performans olarak hiç düşünmeden bu fiyata bu plasma alınmazmı sizce?

Uygarman

27 Kasım 2007; 1:53:54