Mütevazi Notebook ---> LG R400 Mahkeme kararıyla Mavi Bilgisayar ve Kont Bilişim'e iade ettiğim: "AYIPLI Acer Aspire 5024 NWLMI": Yakan AMD Turion 64 ML-34 1.8Ghz Processor, sol menteşesinden çatlayan, 62 işgününde TPM Teknoloji'de tamir görüp, bilirkişi incelemesi esnasında yine aynı yerinden çatlayıp, bilirkişinin elinde kalan 15,4" WXGA Crystal Brite TFT LCD Panel, oyunlara 20dk dayanamayan ATI Mobility Radeon X700 , yanan 100GB HDD, Linux ile satılıp, linux driverları olmayan Bluetooth, 802.11b/g Wireless LAN,
İlk sorun benden arkadaşlar : Pek çok arkadaş gibi ben de Vista'yı pek sevmedim ve Xp kurmaya karar verdim. Vistanın bir özelliğini kullanarak HDD yi yardımcı program kullanmadan windows kurulu haldeyken ikiye bölüp dataları D: ye attıktan sonra C: yi uçurmayı düşünüyorum ancak bir problemim var : LG Recovery ve LG Intelligent update cd lerimi bulamıyorum. Öncelikle sormak istedğim Xp veya daha sonraki muhtemel Vista kurulumlarımda bu cd lere ihtiyacım olacak mı , yoksa internetten indirdiğim driver ve programlar işimi görmeye yeter mi, ayrıca Vista kurmak için recovery dvd olmadan da açılıştan otomatik olarak HDD de bulunan imaj dosyalarından Vista kurulabiliyor mu? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.. (aynı soruyu P1-KPP1T bölümüne de atacağım )
Edit : LG servisini aradım ve yardımcı olacaklarını söylediler. Aldım DVD leri gittim ve sağolsunlar intelligent update ve recoversy dvd lerini kopyaladılar. İlgileri için buradan kendilerine teşekkür ediyorum (İst-Kağıthane LG servisi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 29 Haziran 2008; 10:47:28 >
benim LG dede vista kurulu ve aşırı derecede yavaş. xp kurmak istiyorum ama benim LG nin sürücülerini bi türlü bulamıyorum sanki bitek bana üretilmiş. LG nin kendi sitesinde böyle bir model yok şaşırdım. çinde merdiven altında m yaptılar nedir anlamadım. bana hediye geldi bi fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim modeli: LG F1 express dual 2A3ZT xp Sürücüleri yok
dostum LG'nin sitesine gir. United kingdom bölgesini seç. oradan Software bölümü var driver bölümünden F1 modelini seç f1 ile ilgili çıkan tüm sürücüler o modelede uyar ok...