Şimdi Ara

## GeForce 8800GT'nin SLI Performansı Ortaya Çıktı ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## GeForce 8800GT'nin SLI Performansı Ortaya Çıktı ##

Pek çok kullanıcının merakla beklediği ve önümüzdeki Pazartesi günü resmen anons edilecek olan Nvidia'nın yeni silahı GeForce 8800GT'nin single yani tek kart skorlarından sonra SLI yani çift kartlı skorları da ortaya çıkmaya başladı.

Intel QX6850@3.6 GHz, Asus Striker Extreme, 2GB Corsair DDR2 bellek, Silverstone OP1000 PSU ve Windows XP Media Center Edition ile yapılan testlerde GeForce 8800GT tek kart ile 3DMark 2006'da 13433 puan alırken (1280x1024, No AA) SLI olarak yapılan testlerde 18200 gibi hayli iddialı bir skor almayı başardı.

Son derece iddialı 3DMark 2006 skorlarına sahip olan Nvidia'nın yeni silahı GeForce 8800GT, pazrtesi günü raflardaki yerini almaya başlıyor.

• Yüksek seviye kartlarda SLI veya CrossFire yapmak mantıklı gerçekten...
  • bu sli performansı oyunlardada kendini gösterirse ati kanadının işi biraz zora girecek gibi...
  • Haber için teşekkürler fx57.8800GTS ve 8800 GTX kullanıcılarına daha önce Apple ın yaptığı gibi para geri ödemesi yapsa iyi olacak bu skorlara göre.
  • Tahtımı sallayacak bu kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

Tahtımı sallayacak bu kart

Öyle, özellikle de SLI destekli oyunların arttığını düşünürsek.

Yanlız eğer ATİ sürücüleri adam gibi oturtabilir ise CF başarısını gösterecektir.
  • SLI destekli kactane Anakart varki ? %80 Crossfire Destekli Çift Pci-e bulunan anakartlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu skoru inno3d marka kartla almışlar

Tam ScreenShot

• Skor gayet iyi yahu
  • quote:

8800 ultra ile oyun keyfi nefis ama olayın içinde birde Sennheiser olunca özellikle multiplayer oyunlar bambaşka oluyor, bu kart default haliyle henüz ultrayı geçmiyor, zorluyor ama 65 nm olması nedeniyle oc potansiyelinide görmek lazım..
  • Acaba o/c li skormu bu yoksa defult haldemi
  • quote:

O kadar da değil merak etme bu kartdan sli yapılarak çok iyi performans alınır ama tek i bile yeter birde yeni gts ler çıksaydı acele etmek istemiyorum gts inde bir performansını göreyim çıktığında hemen alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Ekim 2007; 12:45:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: istanbul2007

SLI destekli kactane Anakart varki ? %80 Crossfire Destekli Çift Pci-e bulunan anakartlar

NVidia nın kendi salaklığı.

İntel korkusuna vermedi lisansı.

İçini bilemem belki bir iç neden vardır ama bana göre ahmaklık. Yani teknolojini yaymak istiyorsan gerekeni yapacaksın. Tek başına herşeyi başaramazsın bir ortağın olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanKoKan

quote:

8800 ultra ile oyun keyfi nefis ama olayın içinde birde Sennheiser olunca özellikle multiplayer oyunlar bambaşka oluyor, bu kart default haliyle henüz ultrayı geçmiyor, zorluyor ama 65 nm olması nedeniyle oc potansiyelinide görmek lazım..

biliyorum tek başına geçemez zaten sm 2.0 ve hdr skorlarına baktım da, ayrıca o cpu puanı bende olsa 16 k alırım GTX ciler için kötü oldu onlara rakip bu kart ve GTX fiyatları düşecek. Tabi sadece GTX değil piyasadki aynı segmentte olan bir çok kartla beraber geriye doğru tüm kartlara yansıyacak bu düşüş.

Sennheiser evet iyi hoş tabide onu o hale getiren EAX teknolojisi. EAX desteği yoksa Sennheiser tek başına bir işe yaramıyor

• Kullandıkları işlemicye bakarmısınız

Millet alcak bu kartı test edicek,sonra foruma konu açacaklar ben niye şu kadar almadım sli ile diye
  • skor güzel, ama skoru yapan sistemde güzel, bemim 3700+ ile denemek lazım birde, asus a8n32-delüxe aldım zamanında ama sli göremeden rahmetli olacak anakartım ...
  • Tahtin mi var, Nerenin kralisin?

quote:

• ben o skorlara guvenmıyorum.nerden bılıyorsunuz kı o skorların oc lu olmadıgını yada oc cekıp sonradan bıde photoshop olmadıgı.ben yanımda olmadıgı surece degerler gormemmmm
    ama şunu bılıyorum vista ıle xp dekı 3dmark skorları bır olmuyor vısta hep daha yuksek verıyor bı bunu anlamıs degılım ıste.nden ıkısındede aynı degılde vıstada daha yuksek cıkıyor skor.bılen varsa acıklasın bu olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz_vga -- 27 Ekim 2007; 3:50:12 >
  • ve baska bır test burda 8800gts 640mb ın 8800gt den cok daha dusuk bır kart oldugunu gosterıyor.

8800gt

8800gts

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.