arkadaslar cok fonksiyonlu yazıcı almak istiyorum yarın. o yüzden bana yardımcı olun lutfen carrefour da Canon MP210 diye bir model var . fiyatı 155 ytl sizce uygunmu alayım mı? yada bunun yerine HP 4280 mi alayım. ikisininde fiyatları aynı . siz olsanız hangisiniz tercih ederdiniz? saygılar
arkadaslar birazdan gidip almam lazım . kızımın ödevlerini yapacagız. hic bir fikri olan yokmu? hepsiburda da canon pixma 4300 diye bicihaz var yorumlar cok iyi. 5 yıldız almıs acaba onudamı tercihler arasına katsam ? bilgi veren arkadaslara simdiden tesekkürler...
neyse arkadaslar ilginiz icin tesekkürler. paylasım sitesi diye düsünüyor insan buraya girince ama neyse. hp 4280 aldım. cok sık güzel bir makina . bimex den aldım icinde usb kablosu yok o da bimexde 3 milyon civarı . toplam 155 ytl ye mal oldu. sanırım dogru secim yaptım . su anda resim taramada fotokopide ve yazdırmakda hic bir sorun yok. kulanıslı türkce menülü bir yazıcı. ilerleyen zamanlarda sorusu olan varsa yinede cevaplarım. saygılar....
Yeni online oldum, aldığın makina hayırlı olsun. Ben 4 gün önce aldım mp210 kdv dahil 125 ytl ye bende aynı dertten müzdariptim (ödev) 38 adet fotoğraf (10*15) bastım 15 adette (A4) renkli akım şeması. Performansından memnunum renkli kartuşlarım bitmek üzre. Aldığın makina forumda çoğu kişi tarafından övülen bir makina, tekrar hayırlı olsun.
hayırlı olsun arkadas. ben daha 6 adet fotograf bastım. altı yedi adet te renkli a4 resimli sayfa. 4 adette fotokopi cektim. su an kartuslar hala iyi sevyede. sanırım seninkide normal 38 adet fotograf bence iyi. artık fotografları fotografcı da bastırmak lazım bunuda burdan anlıyoruz. güle güle kulanan makinan arkadas.
birde bir sey sormak istiyorum arkadaslar tarayıcı ile resim taramanın bir sınırı varmıdır.eski resimleri tarayıp pc ye atıyorum. ( cıktı almıyorum) bunun bir ömrü varmıdır???
arkadaşlar bende c4280 düşünüyorum ama bazı arkdaşlar kartuş dolum yapılsa bile orjinal kartuş olmadığından sorun çıktığını okumuştum doğrumudur acaba ??
Valla tarayıcı ile resim taramanın elbette bir sınırı vardır en azından lamba ömrü ama çok önemli değil o bozulana kadar çoktan yenisini alma ihtiyacı duyarsın zaten. Kartuş dolumuna gelince daha hiç kartuş dolumu yapmadım lakin iyi mürekkep kullananların büyük bir kısmı kalitesinden memnun.
bende aynı cihazı aldım geçen hafta süper bi alet ve ucuz.. Kartuşları takarken dik tutup hafif yukarı doğru yerleştirip aşağıya doğru bastırıyorsun zınk diye oturuyor yerine..başarılar..
Arkadaşlar merhaba... Bende bugün migrostan HP210 aldım. Ama daha kullanmaya başlamadım. Çünkü içinden usb kablosu çıkmadı. Onu almam lazım önce. İçine neden usb kablosu koymazlar anlamam... Bunun mantığını anlatacak bi arkadaş var mı? Sonuçta iki ucu da usb girişli... Yani standart olan bişey... Biraz moralimi bozdular