Şimdi Ara

ölü konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
9.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 13 Ocak 2012; 18:22:38 >

• harika dostum ellerinize saglik.

peki 332 bit xp, 64 bit xp ve 64 bit vista ultimate birlestirebilirmiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sufiyye -- 30 Aralık 2007; 15:56:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sufiyye
    harika dostum ellerinize saglik.
    peki 32 bit xp, 64 bit xp ve 64 bit vista ultimate birlestirebilirmiyiz.

tabi olabilir imzamdaki autoxp linkinde multiboot kısmını incele istersen
  • Daha önce 2 kere 64 bit kurmayı denediğim vista 64 bit install.wim dosyası bozuk hatası vermişti

Aynı hata gene karşıma çıktı
    Netten 2 kere ayrı ayrı indirdim hep bozuk çıktı

ölü konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 1 Ocak 2008; 10:53:54 >
  • o hatayı bilemicem, indirdiğiniz dosyalarda bir sorun olabilir, bende x64 kullanıorum hiç sorun yok...
  • TiSKE
    senin sorunun bi ihtimal 32bit sistemde 64bit dosyalarla oynamandan kaynaklanabilir.
    ayni sorunumsu xp64 ün sp2 entegrasyonu icin 64bit windows sistemi gerekmesinde de oluyor.
  • soulcubee

Alıntı Yazdıgın İçin Tesekkurederim..

Ben Bunu Burayada Vermistimm ama önemlidegil..

Asagidaki Dosyada Video'lu Anlatım...

http://rapidshare.com/files/66924112/videoanlatim.exe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu dışı bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N
    soulcubee
    Alıntı Yazdıgın İçin Tesekkurederim..
    Ben Bunu Burayada Vermistimm ama önemlidegil..
    Asagidaki Dosyada Video'lu Anlatım...
    http://rapidshare.com/files/66924112/videoanlatim.exe

emeğe saygım herzaman sonsuz, imzamdaki diğer konularıda zaten alıntı yapmıştım maksat bilgi paylaşımı, ilk olarak xp ile başladım hazır xpyi yapmışken diğerlerinide ekleyeyim dedim sadece, kötü bi niyetim yok yani video içinde konuye link vericem birazdan...
  • subatta askere gidiyormusuun.. ben de yeni geldim..bingol..gencte yaptım... benim devreler bitirmedi daha ben catısmada bacagimdan vuruldum simdi iiyim
    birsey yok sadece bir demir kaldı bacakta... SEnde iyi insallah nasıl gittiysen öyle gelirsin..

86 / 4 KRAL DEVRE..... DAHA KRALI GELMEDI GELMEZDE....
  • Alen kardeşim geçmiş olsun Allah sizlerden razı olsun yüce bir makama eriştin gazilik de kutsaldır. Umarım hiçbir sıkıntın yoktur sağlık açısından.
    Hazırladıkların içinde teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N
    subatta askere gidiyormusuun.. ben de yeni geldim..bingol..gencte yaptım... benim devreler bitirmedi daha ben catısmada bacagimdan vuruldum simdi iiyim
    birsey yok sadece bir demir kaldı bacakta... SEnde iyi insallah nasıl gittiysen öyle gelirsin..
    86 / 4 KRAL DEVRE..... DAHA KRALI GELMEDI GELMEZDE....

geçmiş olsun, iyi dileklerin için teşekkür ederim, ayrıca böyle bir döküman hazırladığın içinde teşekkür ederim...
  • Birazcik eskimis ama sadece ve sadece 2 tane wini nasil boot dvd olarak hazirlayabiliriz ayrica XP yi ide hdd ve fat32 ye kuracagim icin bu DVD nin hem sata ntfs hdd hemde ide fat32 hdd tarafindan taninmasi lazim.

icinde XP SP3 ve Vista64 SP1 olmasini istiyorum yani sadece iki tane windows olacak bunu en sade sekilde nasil hazirlayabiliriz.

Buradaki anlatimlarda baska dosyalar eklenmis ve guncellemeler yapilmis o yuzden cok uzun ve karmasik olmus amacim iki ayri wini tek dvd altinda toplamak ve dvd ye taktigimda istedigimi secip pc ye kurabilmektir basit bir sekilde bunu basarabilirmiyim acaba?
  • Anlatım ve katkıları olan herkeze teşekkürler...
    Bende bir kaç çeşit DVD oluşturdum.DVD alsa hepsini atacam ama almıyor..........
    Birtanesine örnek:
     ölü konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Birazcik eskimis ama sadece ve sadece 2 tane wini nasil boot dvd olarak hazirlayabiliriz ayrica XP yi ide hdd ve fat32 ye kuracagim icin bu DVD nin hem sata ntfs hdd hemde ide fat32 hdd tarafindan taninmasi lazim.

icinde XP SP3 ve Vista64 SP1 olmasini istiyorum yani sadece iki tane windows olacak bunu en sade sekilde nasil hazirlayabiliriz.

Buradaki anlatimlarda baska dosyalar eklenmis ve guncellemeler yapilmis o yuzden cok uzun ve karmasik olmus amacim iki ayri wini tek dvd altinda toplamak ve dvd ye taktigimda istedigimi secip pc ye kurabilmektir basit bir sekilde bunu basarabilirmiyim acaba?

Multi boot CD hazırlamak istiyorsun sanırım...

EasyBoot konusunu araştır.Bence çözüm için yeterli....
  • Birleştirmede boyuttan dolayı yazma hataları oluşabiliyor.
    Eğer özellik çıkarma işlemi yapılmazsa DVD ye en fazla 3-4 sığar sanırım.
    Şuan son yaptığım çıkarma yapılmadan orjinal DVD 32 Bit Home Pre.+32-64 Bit Ult. olarak 3 seçenek sunmakta ve sorunsuz çalışmakta......4. sığmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musadilek20

Anlatım ve katkıları olan herkeze teşekkürler...
    Bende bir kaç çeşit DVD oluşturdum.DVD alsa hepsini atacam ama almıyor..........
    Birtanesine örnek:
     ölü konu

dostum bende 2 surumu birleştirdim ama 4.gb felan oldu sen nasıl 4 surum u bir dvd yaptın ?
  • he sanırım ozellik çıkardığımdan dolayı 2 tane yapabiliyorum en fazla.birde sp1 yukledim tabi ondandır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musamope

he sanırım ozellik çıkardığımdan dolayı 2 tane yapabiliyorum en fazla.birde sp1 yukledim tabi ondandır.

Final sürümü çıktıktan sonra yaptığım birleştirmelerde (hepsi SP1 ve çıkartma yapılmamıştır) 4 tane sığmıştır.
    Hepside sorunsuz kurulmaktadırlar...
    Ben yaptıgım DVD deki vista 64 ultm. Kullanıyorum ve sorun yok....

Sanırım sizde çıkartma yaptıgınıza göre 4 den fazla sığdırmanız lazım....

Zaten ilk 64 ve 32 bit yer kaplıyor.Sonraki eklemeler 50-200 mb. bir artış yapıyor...

ölü konu

ölü konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musadilek -- 31 Mayıs 2008; 10:29:54 >

• hem alıntı hem yarısı yanlıs bi uygulama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.