Şimdi Ara

palit 8600gt sonic+ 3dmark2005 = 14494 yorumları alalım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, e2160@3400mhz - xfx 650i ultra - kingston ddr2 800@1100mhz - palit 8600gt sonic+@865/1080 yorumlarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _prozac_ -- 23 Ekim 2007; 21:41:06 >

• nassi mod var kartta oole? spor olsun diye ben de bulasacam su vmod isine.islemcinin c2d olmasinin etkisi var ama kartin hizlari cok etkilemis bence bilmiyorum 3dmark analisti degilim benim 1950+x2 yi dagitmissin o kadarini biliyorum.
  • sadece gpu da pencil mod var.520ohm a karaladım.vakit bulursam remlerede bir güzellik yapacağım sanırım 15k yı görürüm ama karttaki soğutma stok.işlemci c2duo değil gariban işi e2160

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _prozac_ -- 23 Ekim 2007; 22:09:38 >
  • ben anlamam gariban mariban onlar da c2d tek farki 1 mb cache.cakma coreduolar gibi olsa zor alirdin sen o puani cpu-z nin ne dedigine bakma.
  • shader hızı kaç acaba??
    skor süper,tebrik ederim
  • bir futuremark linki alsaydık karşılaştırma babında?
  • shader hızına bakmadım.sadece atitool ve vdotool kullanarak frekansları artırdım.ayrıca öyle fazlada uğraştığım söylenemez remlerin üzerinde soğutucu yok o yüzden remlere voltaj veremedim vermeyi denedim fakat elimi remlerin arkasındaki pcb ye dokunduğumda yakacak şekilde çok ısındılar.gpunun üzerindeki soğutucu ise stok.iyi bir soğutmayla tekrar deneyeceğim.ayrıca bir dahaki denememde futuremark linkinide eklerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaman olursa oyun testlerinide almak isteriz.

quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

nassi mod var kartta oole? spor olsun diye ben de bulasacam su vmod isine.islemcinin c2d olmasinin etkisi var ama kartin hizlari cok etkilemis bence bilmiyorum 3dmark analisti degilim benim 1950+x2 yi dagitmissin o kadarini biliyorum.

3d mark ta geçmiş olabilir ama x1950 yi oyunlarda full detayda(AA+AF açık) geçiceğini hayatta sanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rock-ı BaLık

Zaman olursa oyun testlerinide almak isteriz.

quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

nassi mod var kartta oole? spor olsun diye ben de bulasacam su vmod isine.islemcinin c2d olmasinin etkisi var ama kartin hizlari cok etkilemis bence bilmiyorum 3dmark analisti degilim benim 1950+x2 yi dagitmissin o kadarini biliyorum.

3d mark ta geçmiş olabilir ama x1950 yi oyunlarda full detayda(AA+AF açık) geçiceğini hayatta sanmam.

+1 oyun performansı oldukça düşük 8600

• 8600 ler sadece testlerde iş yapıyolar yani test kartları oyunlara gelince çuvallıyolar.Hele ki işin içine AA ve AF girdiği zaman yüksek çözünürlüklerde fpsler ölüyo. X1950'nin 256 bit olması nedeniyle AA ve AF rahatlıkla açılabiliyo çözünürlükse farketmiyo

hep söledim yine söylüyorum :
    8600 ler test kartlarıdır.128 bit olmaları oyunlarda darboğaz yapıo.
    2.si diceksiniz kart dx10 destekliyo.ya sölesenize destekliyo da noluyo yapılan dx10 oyun testlerine bi baksanıza 10 dan fazla aldığı fps var mı acaba??
    Dx 9 performanslarında da ne yazık ki x1950 nin gerisinde herşey onu gösteriyo tüm testler.
  • 8600 1950 durumu

8800gts 2900xt dede gecerli malesef

3d mark da cok iyi skor alan 2900xt oyun testlerimde sinifta kaldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

8600 ler sadece testlerde iş yapıyolar yani test kartları oyunlara gelince çuvallıyolar.Hele ki işin içine AA ve AF girdiği zaman yüksek çözünürlüklerde fpsler ölüyo. X1950'nin 256 bit olması nedeniyle AA ve AF rahatlıkla açılabiliyo çözünürlükse farketmiyo

2.si diceksiniz kart dx10 destekliyo.ya sölesenize destekliyo da noluyo yapılan dx10 oyun testlerine bi baksanıza 10 dan fazla aldığı fps var mı acaba??
    Dx 9 performanslarında da ne yazık ki x1950 nin gerisinde herşey onu gösteriyo tüm testler.

evet aa ve af çok açıldığında performans düşüyor ama dx10 oyun olarak bioshock ve lost planet oynadım 1280x1024 bioshock - 1280x720 lost planet 35-45 fps gayet akıcı oynayabiliyor yani sen,n söylediğin gibi fps 10 falan değil .şuanda iş yerimdeyim akşam vakit bulursam ss leri eklerim.hatta lost planette dx10 da daha performanslı çalıştığını söyleyebilirim.ayrıca bu testi yaparken 1950pro ile kıyaslamak gibi bir niyetim olmadı fakat şunu söyleyebilirim lost planet i dx10 oynamak güzel.

• quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

8600 ler sadece testlerde iş yapıyolar yani test kartları oyunlara gelince çuvallıyolar.Hele ki işin içine AA ve AF girdiği zaman yüksek çözünürlüklerde fpsler ölüyo. X1950'nin 256 bit olması nedeniyle AA ve AF rahatlıkla açılabiliyo çözünürlükse farketmiyo

kartın 128 bit olması kendi gpu ve mem hızını kaldıramıyor yani kendi performansını kaldıramıyor tam anlamıyla gücünün %50-70 i arasını kullanabiliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

8600 1950 durumu

Sana katılmıorm ceof. 2900 xt var bende. 1gb 512 bit. gtx ultralardan daha iyi ve daha bu karta uygun ati driver çıkmadı. çıkınca daha güzel verim alacağıma canı gönülden inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0m3r -- 26 Ekim 2007; 20:34:10 >
  • acaba bende budegerleri alabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

8600 1950 durumu

Crysiste senin kartını tokatladı ama noldu GTS sahiplerine Pro lar tokat show yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.