teşekkürler;2270 e hepsiburada.com dan + philips dvd/div-x playerla aldm. tasarımı gayet şık, 3 adet hdmi olması büyük bir artı. digital tv özellği var. arkasına kart takabiliyosun galiba. digiturk kartını takıp görüntü alabileceğimi umuyorum. ancak kartı içine takabileceğim adaptör tarzı birşey elimde omadığından tam olarak çözemedim. başarılı buldm tv yi zaten ps3 amaçlı aldım ve çok iyi görüntü verdi
TV üzerindeki Kart girişi şifreli karasal-sayısal yayınlar içindir.
Digitürk gibi uydu yayınları için değildir. Digitürk yayınının şifresini çözmek için kartı uydu alıcısına takılmalı.
Şu anda bizde karasal digital (şifresiz) yayın İst. Ank. da deneme olarak trt kanalları var. Bölgenizde varsa tv nin karasal tuneri ile alabilirsiniz. slm.
ben de tüm araştırmalarımdan sonra aynı modelin 37" olanını alıcam 1-2 gün içinde.3100 tl civarı olacak sanırım. tek eksiği daha alt modellerde olan usb girişi bunda yok. hayırlı olsun arkadaşım.edindiğin bilgi ve fotoları bekliyoruz.
TV'yi HDMI ile pc'ye bağlamakla, pc girişi olarak D-sub ile bağlamak arasında görüntü farklılığı oluyor mu? Özellikle alan arkadaş philipsi bağlayıp yorumlarını yazarsa sevinirim.
Bu arada tv hayırlı olsun
İzmirden Selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: n1ghtfall
HDMI ile pc'ye bağlıyabilirsin,artık çoğu ekran kartı hdmi-dvi çevirici ile geliyor.Tabi sen pc girişi olarak D-sub(15pin)'den bahsediyorsan bilmem .
Edit : Söylemeyi unuttum kardeş tv'in hayırlı olsun,iyi günlerde kullan.
Phillips TV lerde D sub girişi olmadığından farklılığı kıyaslama imkanı yok ama ben DVI-HDMI çevirici + HDMI:HDMI kablo ile 42" LCD ye bağladım. PC TV yi LCD monitor bağlanmış gibi görüyor ve TV kılavuzunda belirtilen çözünürlükler PC ekran kartından seçilebiliyor. Görüntü kalitesi farkını LCD monitorda VGA ile DVI bağlantı arasındaki fark gibi düşünebilirsiniz. Benim ekran kartında ve 19" monitorda hem VGA hem DVI giriş var DVI pırıl pırıl ve süper sonuç veriyor, sürekli DVI dan bağlı kullanıyorum.
selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 25 Ekim 2007; 11:07:55 >
Phillips TV lerde D sub girişi olmadığından farklılığı kıyaslama imkanı yok ama ben DVI-HDMI çevirici + HDMI:HDMI kablo ile 42" LCD ye bağladım. PC TV yi LCD monitor bağlanmış gibi görüyor ve TV kılavuzunda belirtilen çözünürlükler PC ekran kartından seçilebiliyor. Görüntü kalitesi farkını LCD monitorda VGA ile DVI bağlantı arasındaki fark gibi düşünebilirsiniz. Benim ekran kartında ve 19" monitorda hem VGA hem DVI giriş var DVI pırıl pırıl ve süper sonuç veriyor, sürekli DVI dan bağlı kullanıyorum.
selamlar
7762 Bağlanabilirlikler:
Ext 1 Skart Ses Sağ/Sol, CVBS giriş/çıkış, RGB Ext 2 Skart Ses Sağ/Sol, CVBS giriş/çıkış, S-video girişi Ext 3 HDMI v1.3, CVBS giriş, Ses Sağ/Sol giriş Ext 4 YPbPr, S-video girişi, Ses Sağ/Sol giriş Ext 5 HDMI v1.3 Ext 6 HDMI v1.3 Diğer bağlantılar Kulaklık çıkışı, Ortak Arayüz
32" 5322 tv yi sadece ve sürekli pc monitoru amaçlı olarak kullanmak olabilir ama pc bağlantısında desteklenen çözünürlükler 1366x768 ekran çözünürlüğü ile birebir olmayacaktır. Ofis uygulamaları için birebir çalışan pc monitoru daha iyi sonuç verir. Film izleme vs içinse sorun olmaz.
5322 desteklenen Bilgisayar formatları 640 x 480, 60, 72, 75, 85 Hz , 800 x 600, 60, 72, 75, 85Hz , 1024 x 768, 60, 70, 75, 85Hz
slm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 25 Ekim 2007; 11:53:53 >